Opublikowano 11 marca 201114 l mnie zastanawia Ibrahimovic, gdy przechodził z Barcy był w swietnej formie a w tej Seria A zgasł niemal zupełnie... gdzie sie podziała jego walecznosc, agresja w odbiorze piłki? On od zawsze prezentuje taki poziom w LM. Kozak z niego w meczach ze słabiakami. Jak przyjdzie zagrać z przeciwnikiem wysokiej klasy z którym wszyscy liczą ,że Szwed pokaże coś genialnego zawsze się spala. Jedynie w Barcelonie strzelał gole i grał na poziomie przeciwko mocnym zespołom...ale mając koło siebie takich zawodników jak Iniesta,Messi czy Xavi nie było to zbyt trudne. Pamiętam jak się ludzie spuszczali po meczu z Arsenalem, gdzie strzelił dwie ładne bramki, ale musiał(nawet nie powinnien) strzelić przynajmniej o 2-3 więcej, czego oczywiście nie zrobił + plus kilka zagrań na poziomie Huraganu Waksmund. Facet ma się jeszcze szansę rozwinąć, bo w Milanie spokojnie do 40 może pograć Edytowane 11 marca 201114 l przez Gość
Opublikowano 11 marca 201114 l Zlatan od dawna jest najlepszym graczem Serie A, co w lidze silnej lub LM przelicza się na bycie przeciętnym.
Opublikowano 15 marca 201114 l Nie widzę powodu, by podejrzewać, że Inter czy Marsylia są w stanie osiągnąć na wyjeździe lepszy wynik, niż u siebie. Szans na niespodziankę można upatrywać w tym, że Bayern i MU ostatnio mieszają mecze dobre z kiepskimi. Jednak rywale podobnie. Myślę, że cztery jedyneczki na dzisiejsze i jutrzejsze mecze to dość solidny typ. Szanse na X/2 są chyba największe w Manchesterze. Ciekawostka: tylko jeden zespół w historii LM awansował mimo porażki u siebie w pierwszym meczu. Było to Ajax, prowadzaony przez Louisa Van Gaala, który w 1996 r. bronił tytułu i odrobił na wyjeździe straty przeciwko Panathinaikosowi.
Opublikowano 15 marca 201114 l obstawiam zwyciestwo bajernu 3:1 dzisiaj. awans jest pewny na 99,9% ale mogliby ich elegenacko dobic.
Opublikowano 15 marca 201114 l Coś mi mówi, że w tym roku Julio Cesar nie zostanie już wybrany na najlepszego bramkarza LM.
Opublikowano 15 marca 201114 l Daj ktoś jakiegoś streama MU-Marsylia, bo mój zdechł i soccer-live też.
Opublikowano 15 marca 201114 l Cesar i obrona Interu naprawdę bardzo chce zasponsorować awans Bayernowi.
Opublikowano 15 marca 201114 l Inter może się cieszyć, że nie ma wyżej po tej sytuacji sam na sam Riberiego i słupku po "kulnięciu" Gomeza
Opublikowano 15 marca 201114 l Daj ktoś jakiegoś streama MU-Marsylia, bo mój zdechł i soccer-live też. http://www.vipcanals.net/ - tutaj mi działa dobrze. Edytowane 15 marca 201114 l przez sosnaa
Opublikowano 15 marca 201114 l To Marsylia pokarana. Jeszcze tylko przebłysk geniuszu ze strony defensorów Bayernu i spoko.
Opublikowano 15 marca 201114 l obstawiam zwyciestwo bajernu 3:1 dzisiaj. awans jest pewny na 99,9% ale mogliby ich elegenacko dobic. Tymczasem Manchester United grając raczej koninę(z przebłyskami) zapewnił sobie awans do ćwierćfinału, irytując tym samym sporą część piłkarskiej Europy. No ale kogo ona obchodzi. Piłkarze z Manchesteru byli na tyle zwyrodniali, że sami wbili sobie gola w końcówce, żeby Francuzom jeszcze bardziej było żal odpadnięcia. Edytowane 15 marca 201114 l przez Khadgar
Opublikowano 15 marca 201114 l Olszmitz lol, Bayern pokazał siłe Bundesligi, której zresztą i tak nie da rady zdominować
Opublikowano 15 marca 201114 l po pierwszej polowie moglo byc 4:1, ale gol ze spalonego interu plus katastrofalna obrona bajernu = niezasluzony awans interu. Olszmitz lol, Bayern pokazał siłe Bundesligi, której zresztą i tak nie da rady zdominować no, rok temu pokazal eliminujac mistrza anglii.
Opublikowano 15 marca 201114 l po pierwszej polowie moglo byc 4:1, ale gol ze spalonego interu plus katastrofalna obrona bajernu = niezasluzony awans interu. Olszmitz lol, Bayern pokazał siłe Bundesligi, której zresztą i tak nie da rady zdominować no, rok temu pokazal eliminujac mistrza anglii. Dobrze wiemy,że więcej w tym było farta niż umiejętności.
Opublikowano 15 marca 201114 l Bayern prowadził 2:1 ale dalej będzie płacz, że ze spalonego strzelili? Gdyby nie "super" Mario i Ribery mogliby wygrać, ale w takich setkach jaja im się skurczyły za bardzo i się obsrali na miętowo...
Opublikowano 15 marca 201114 l Inter to cudowna drużyna. Mourinho odszedł, ale charakter zaszczepił chłopakom na wieki! Internaszonal Tim jest nie do pod(pipi)ania
Opublikowano 15 marca 201114 l No niestety mecz Bayernu z Interem nie należał do najlepszych. O ile w pierwszej gra była b. dynamiczna,o tyle w drugiej mogliśmy jedynie liczyć na akcje Interu. Tragiczne krycie Bayernu i ogólne dziury w obronie przysłużyly się im do przegranej. Sam jestem fanem Milanu,ale cieszę się,że to Inter przeszedł,bo zdecydowanie sobie zasłużyli.
Opublikowano 15 marca 201114 l Rok temu Bayern wygrał wszystkie swoje mecze fartem/dzięki nieudolności przeciwnika/pomocy sędziego. W ładnym stylu Bayern pokonał tylko Lyon, który w fazie pucharowej potrafi wygrać jedynie z Realem Madryt. Co nie jest wielką sztuką, bo w 1/8 Real pokonaliby nawet piłkarze z B klasy ze związanymi nogami. Gdy tylko trafił się godny przeciwnik(czytaj: piłkarze drużyny przeciwnej byli w stanie kopnąć prosto piłkę) i zabrakło farta/sędziego, Bayern odpadł. Że zdarzyło się to dopiero w finale? Cóż, większe przypadki zdarzają się w przyrodzie. Dziś Inter dostąpił zaszczytu pokazania 'siły' obrońców Bayernu po raz drugi. Beckenbauer byłby zapewne w stanie zagrać żwawiej niż Breno i reszta razem wzięci. Edytowane 15 marca 201114 l przez Khadgar
Opublikowano 15 marca 201114 l Ależ mecz, awans Interu jak najbardziej zasłużony, kondychy Bayernowi wystarczyło do 60 min, swoją droga jestem ciekaw co im Leonardo powiedział w szatni, musiał ostro ich opier.dolić. Mecz ten pokazał też zdecydowaną wyższość Serie A nad Bundeligą która zdobywa pkt w lidze europy, którą z kolei druzyny włoskie olewają. Inter w 2 połowie zagrał kapitalnie, z taką grą mają szanse nawet zdobyć puchar Lm 2 raz, nie trzeba być psychofanem serie A by umieć trzeźwo ocenić szanse
Opublikowano 15 marca 201114 l Z takim podawaniem piłki w polu karnym przez obrońców Interu do przeciwnika to raczej nie mają szans na puchar...