MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Czy to jest porównywalnie brutalny faul do tego/tych autorstwa Pepe? Dwa razy w karierze Rio odje.bał taką akcję, przy czym było to nieumyślne, a Ty go wyzywasz od boiskowych brutali. Do takiego Pepe czy Materazziego to mu daleko i to bardzo. Zresztą... zamknijmy może ten temat w tym topicu, bo mało to ma wspólnego z CL. Umyślne nieumyślne mnie to nie obchodzi, równie dobrze mógłbym powiedzieć,że Pepe kopnął nieumyślnie Cissokho Po prostu przestań się żalić na zawodników innych drużyn, patrz najpierw na swoich ulubieńców . http://www.youtube.com/watch?v=y7aMiAd0KJs Rio przykładem człowieka ,który ma nerwy ze stali na pewno nie jest Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dobra, nie rozmawiam już ze ślepymi fanatykami realu, bo to jest jak rzucanie grochem o ścianę. Jak dorośniesz, to się odezwij, ok? Może wtedy będę miał cierpliwość z Tobą dyskutować. Póki co mija się to z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dobra, nie rozmawiam już ze ślepymi fanatykami realu, bo to jest jak rzucanie grochem o ścianę. Jak dorośniesz, to się odezwij, ok? Może wtedy będę miał cierpliwość z Tobą dyskutować. Póki co mija się to z celem. Czyli jeden z najbardziej kretyńskich argumentów do niekontynuowania tematu bądź rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Mysza daj juz spokój, Pepe to psyhopata i nie godzi siego porównywac z ferdinandem pod zadnym wzgledem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) -_- Jasne,że Pepe jest walnięty i to ostro momentami i że Rio nie jest taki jak on.Pisze to już któryś raz , chodzi mi o to ,że dla mnie Figlarz wychodzi po prostu na hipokrytę,który krytukuje przeciwników,a nie patrzy co swoi czasami odwalają na boisku Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Napisalbym ci na kogo wychodzisz, ale nie chcę dostać warna za obrażanie, więc sobie oszczędzę. Skoro Pepe jest taki poje.bany to po co go bronisz jak jakiś fanatyk? Poza tym kto tu jest hipokrytą? Pierw piszesz, ze Ferdinand jest taki jak Pepe, a teraz gadasz co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Napisalbym ci na kogo wychodzisz, ale nie chcę dostać warna za obrażanie, więc sobie oszczędzę. Skoro Pepe jest taki poje.bany to po co go bronisz jak jakiś fanatyk? Poza tym kto tu jest hipokrytą? Pierw piszesz, ze Ferdinand jest taki jak Pepe, a teraz gadasz co innego. Pepe broniłem,ale przede wszystkim mówiłem,że jego zachowanie mi w ogóle nie przeszkadza. Nigdzie nie napisałem,że Ferdinand jest taki jak Pepe. Chyba źle zrozumiałeś moje wcześniejsze słowa albo w ogóle ich nie zrozumiałeś Dziwiłem się tylko,że nie jedziesz po Ferdinandzie po tym jak to robiłeś po Pepe czy Essienie którzy popisywali się brutalnymi zagraniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Napisalbym ci na kogo wychodzisz, ale nie chcę dostać warna za obrażanie, więc sobie oszczędzę. Skoro Pepe jest taki poje.bany to po co go bronisz jak jakiś fanatyk? Poza tym kto tu jest hipokrytą? Pierw piszesz, ze Ferdinand jest taki jak Pepe, a teraz gadasz co innego. Ty :potter: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Macie racje, nie pojechalem po Ferdinandzie, ktory przypadkowo (słowo klucz) kopnal przeciwnika. A powinienem, bo taka brutalność musi zostac ukarana! Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ferdinand > Pepe EOT Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Arsenal > Man Utd nuff said. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Widać właśnie po tabeli i wynikach w LM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlis 12 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Macie racje, nie pojechalem po Ferdinandzie, ktory przypadkowo (słowo klucz) kopnal przeciwnika. A powinienem, bo taka brutalność musi zostac ukarana! Ziomek, chyba coś nie halo. Ferdinand to już wyżej nogi podnieść fizycznie nie mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 W tej akurat sytuacji podniósł tak wysoko jak jego przeciwnik ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlis 12 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale że co, że uniesioną nogę, przyrównujesz do wysokości głowy? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://videa.hu/videok/sport/chelsea-vs-manchester-united-4-gTN9XCiNjoNRrI3x Tutaj masz całą sytuację. Malouda podnosi nogę na taką samą wysokość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dzisiejszy skład Chelsea lepszy niż ostatnio. Alex na stoperze, Ivanović na prawej, Malouda za Żirkowa, Anelka w składzie. Tylko czemu Ancelotti w tak ważnym momencie ciągle forsuje Torresa? Na ławce będzie siedzieć dwóch napastników, którzy dawaliby większe szanse na zwycięstwo, Drogba i Kalou. Cóż, tak czy siak niewielkie są szanse na skurszenie monolitu, jaki tworzy zespół Fergusona. Trzeba było w pierwszym meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Shachtar 4-0 Barcelona :potter: ...dobra rozmarzyłem się. Dzisiaj Barcelona może mieć trochę problemów z ukraińcami w związku z nieobecnością Iniesty,ale myślę,że 2-1 spokojnie będzie dla Blaugrany. Co do meczu Manu z Chelsea to liczę na podobne starcie co tydzień temu,tyle że z jedyną bramką dla The Blues. Dogrywka i karne to byłoby coś Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 a mi sie wydaje, ze padnie dużo goli (Che- MU ), powiedzmy, ze The Blues wygrają 3-2. Odwazny typ, zwazywszy na klase rywali no i range rozgrywek... Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jakiś steam do meczu Man-Chelsea ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jakiś steam do meczu Man-Chelsea ? Pomóżcie potrzebującym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia i drhtv spoko jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Strasznie niszcza zrodla na Veetlu podczas LM. Juz sie cieszylem, ze natrafilem na dobry kanal, ale po 5 minutach gdy gola strzelil C. Ronaldo zaczalem wietrzyc podstep. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 http://www.tvoo.eu/ch1.html nie jest to HD,ale przynajmniej nie tnie. Mam nadzieję że będzie dogrywka i karniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 tu ujdzie http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi