Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a na samym końcu udawał kontuzje, po skoku marcelo na jego nogę i zszedł z boiska.

jupi

Opublikowano

Real chyba postanowił się sam wyeliminować :D miło z ich strony

Opublikowano

2 genialne sytuacje.

Faul Alvesa. Sedzia siega po kartnik. Przypomina sobie,ze alves ma zolta-> rezygnuje z kartki

Faul Messiego Sedzia biegnie. Mesii wyciaga kciuk pokazuje ze jest OK. To sedzie spokojnie wraca nic sie nie stalo.

Koszuleczka bedzie w szatni :D

Opublikowano (edytowane)

faul mudżina na messim przed polem karnym, sędzia pozwala zablokować messiemu piłkę ręką...

kuwa!!!!! gol !!!!!!!!!!

ronaldo spogląda zazdrosny "ja tak nie umiem"

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ja się tylko zastanawiam, kiedy jakiś obrońca się wku'rwi na Messiego, że ten mija go jak tyczkę i połamie mu nogę, kończąc Messiemu karierę xd

Wasilewski też mijał wszystkich jak pachołki, aż trafił na zabijakę i noga w trzech miejscach złamana.

Opublikowano

na samo "FC Barcelona" juz sie czlowiekowi pomału rzygać chce, ale raz, ze byli lepsi, a dwa, ze jak sie ma w druzynie takiego oszoloma jak Pepe to pozniej wychodzi taka chu..nia. po ptokach :f.

Opublikowano

Mecz dobry w chuj.

Przynajmniej się działo i śmiesznie było. W rewanżu spodziewam się apogeum boiskowych złośliwości i zadymy.

No i obowiązkowych zraszaczy, niezależnie od wyniku.

Opublikowano (edytowane)

Puyol=skuteczna obrona, drużyna wygląda jak drużyna. Teraz spokojnie czekamy na rewanż i odpowiedź Realu oraz na krzykaczy, którzy uważają, że mecze wygra im wytykanie błędów sędziego (oczywiście tych krzywdzących drużynę, jak i domniemanych), a nie dobra postawa ich zespołu. Dzisiaj Barca była lepsza

Jednak trafiłem całkiem precyzyjnie:

Stawiam na 2:0 dla ... Barcelony :diablo:

dzięki, poprawione :thumbsup:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ładnie zaczynała się druga połowa. Szkoda czerwonej, imo z dupy. Wiadomka, jak farsa nie umie uczciwie strzelic, to sędzia pomoże. Może w rewanżu zabiją Messiego i Pedro, no i Busquetsa też by mogli zabic i Alvesa z Pique i będzie fajnie.

• Plusik 1
Opublikowano

Messiemu pozostaje tylko przyklasnąć,a Stark następnym razem powinien przemyśleć swoje decyzje. W następnym meczu musiało by dojść do jakiegoś cudu...na miejscu Mou postawiłbym na Kake i Higuaina/Benzeme oraz Granero. No zobaczymy jak to będzie. Mówi się trudno...LM nie jest rozgrywana co 4 lata jak MŚ czy ME za rok można znowu powalczyć :)

Poza tym mówiłem,że finał to Barcelona - Man Utd. ;)

Opublikowano

Zauważyliście, ze Buskets i Pedro identycznie zwijają się po symulowanym faulu? Zawsze ich mylę, bo zasłaniają twarz (nieistotne co ich boli - zawsze zasłaniają twarz), spoglądają między "palcyma" i turlają się z boku na bok. W takiej pozycji wyglądają bliźniaczo.

Lepszy byłby wynik 0:1, bo byłoby ciekawiej w rewanżu. Dwie bramki to za dużo do odrobienia na Kamp noł. No, ale kości mogą pękać przy każdym wyniku.

Czerwona dla Pepe zasłużona, a Borek (fan Realu) o Alvesie: "przed chwilą leżał na noszach a teraz już biega" xd

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, która drużyna wzbudza większe politowanie - FC "dotyk piłkarza drużyny przeciwnej boli" Barcelona czy Real "ćwierć miliarda" Madryt, który wypłaca pensję Pepe. Tak czy tak, można porównać sobie ten mecz czołowych drużyn La Liga oraz dwumecz Chelsea-MU. Co by nie mówić, piłkarze angielskich drużyn grali w piłkę nożną - to raczej pewne. A dzisiaj? Kopanie się po kostkach, teatrzyk Barcelony, debilizm Pepe, miny Jose i Guardioli. Tyle.

Edytowane przez Khadgar
  • Plusik 1
Opublikowano

Jednego nie całkiem kapuje. Real grał z pięć razy mniejszym zaangażowaniem niż w finale Pucharu Króla, nie wiem, gdzie oni byli w tym meczu. Rewanż będzie ciekawy, bo Real musi w końcu atakować.