froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Chciałem napisać, że w sumie fajnie by było jakby na Camp Nou doszło do jakiejś bójki i Barca by się wykartkowała przed finałem, ale przypomniało mi się, że w tym celu sędzia musiałby dać kartki piłkarzom Barcelony, co jest nierealne. No chyba że rezerwowemu bramkarzowi dla picu. Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Mam nadzieje że Pepe wyskoczy z trybun i już na serio połamie Messiego i Alvesa to będzie chociaż jeden + tego połfinału Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mam nadzieję,że ten stan: Wkrótce wam minie Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Trochę zabawnie takie teksty wyglądają w ustach ludzi, którzy lamentują, że Pepe mógł wczoraj Alvesowi urwać nogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 No w sumie Busquets to naprawdę poleciał ostro z tą "nakładką" swoją, a Pepe smyrnął tylko alvesza. Niech ktoś powie teraz, że barca nie ma pomocy od sędziów - proszę bardzo, kto chce być idiotą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wklei filmik z Adebayorem i powiedz to samo. Zakończcie już swój żałosny lament i tak już niczego to nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jeeeeeeest pierwszy !!! :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Ale tu nie chodzi to, że nie powinien, a o to, że mu nogi nie złamał. (pipi) mnie to obchodzi, jestem za sedziami, ktorzy wlasnie w taki sposob karza takie zachowania, oszczedzajac nogi najlepszych pilkarzy swiata. Twoja logika "jak by zlamal - to czerwona - jak mial tylko taki zamiar to e tam - (pipi)" Zastanow sie dwa razy... ale to była ironia, przeca ja Barce kibicuje . Ja mam nadzieję, że w końcu wprowadzą powtórki, wtedy nie będzie żadnych wątpliwości i pewnie Barca spadnie do drugiej ligi, bo teraz wygrywa tylko dzięki sędziom. Sergio to powinien na starcie dostawać czerwo, jak kocham ten klub, tak nie cierpie tego patyczaka, bo daje wodę na młyn frustratom, a do tego gra jak buc. edit. Swoją drogą, jaki klub z czołówki europejskiej nie może liczyć na "pomoc" sędziów? Śmiało. Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jeeeeeeest pierwszy !!! :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 edit. Swoją drogą, jaki klub z czołówki europejskiej nie może liczyć na "pomoc" sędziów? Śmiało. To łatwe - dowolny, który akurat gra z Barceloną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ale fajnie czyta się lamenty fanów Realu :potter: Ciekawe czy kasę sędziemu przynoszą w kopercie czy przelewem dają :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 edit. Swoją drogą, jaki klub z czołówki europejskiej nie może liczyć na "pomoc" sędziów? Śmiało. To łatwe - dowolny, który akurat gra z Barceloną. nie o to pytałem, bo to już wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) dac jakiemuś kasztanowi, który został okrzykniety przez kibiców najgorszym arbitrem sedziującym bundeslige (lol ) sedziowac taki mecz (lol) , ten daje czerwo, ustawia mecz, potem sie tego anonima usuwa w cien "bo to zły sedzia był" well done Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Najśmieszniejszy fragment meczu - Alves ostro fauluje, sędzia już wyciąga kartonik, ale nagle przypomina mu się, że piłkarz ten ma już żółtą kartkę na koncie i jednak zmienia zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ALE TEN REAL BRUTALNIE GRAŁ OJ OJ 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ALE TEN REAL BRUTALNIE GRAŁ OJ OJ Dlatego kończyli w 10 i przegrali Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Co nie zmienia faktu, że wole kibicować Spartakusowi Lipie niż tym panienkom z FCB. Za same symulacje powinny być 3 żółte ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Co nie zmienia faktu, że wole kibicować Spartakusowi Lipie niż tym panienkom z FCB. Za same symulacje powinny być 3 żółte ;] Kogo obchodzi to komu wolisz kibicować? Cytuj Odnośnik do komentarza
mashter 54 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Bo wy niczego nie rozumiecie. Adebayor zastosował niedozwoloną technikę "cios pięciu palców" (kto oglądał Kill Billa ten wie o co kaman) dlatego dostał kartkę. Według mnie to była akcja co najmniej na czerwoną, bo piłkarz barcelony zaraz po wejściu do szatni przewrócił się po raz drugi i umarł. Generalnie to leje na real i barcelonę, ponoć miał być najlepszy mecz roku, to włączyłem TV. W drugiej połowie zacząłem przeglądać imdb, takie to było fascynujące widowisko. Za(pipi)ista była tylko akcja messiego, jak przeszedł pół boiska i delikatnie pyknął piłkę do bramki. In plus jeszcze zawodowy pokaz lotów piłkarskich by piłkarze barcelony. Co najmniej połowa na emeryturze może zająć się kaskaderką. Świetnie fruwają i fantastycznie upadają, niekiedy tylko łapią się nie za tą część ciała co trzeba, ale to już sam szlif Kiedy następny mecz roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ale fajnie czyta się lamenty fanów Realu :potter: Ciekawe czy kasę sędziemu przynoszą w kopercie czy przelewem dają :potter: Ale ale jakich fanów? 50% tych co się tu wypowiada zna Ronaldo i Messiego. Casillasa i Kake to już tak przez mgłę. Reszty nie kojarzą. To że włączą se mecza na Polsacie i drapią się po brzuchu leżąc do góry jajkami na sofie i drą ryja 'Ty biały! podaj chamie!' 'pacz karła, ja bym lepiej zagrał' 'ten w lokach ale baba' 'ale strojniś z tego ronadla haha' to nie znaczy że są fanami czegokolwiek prócz własnej mocno ograniczonej wyobraźni. Ale na forum muszą się wypłakać. Bo jak to tak. A poza tym Realowi nikt wygrać nie bronił. Sędzia może i sędziował pod Barce (procentowo jakieś 51 do 49 dla Barcelony) ale z tego co wiem bramki Casillasowi nie strzelił. Mou-prowokator tym razem się przejechał i do finału nie dojedzie. Oby w rewanżu Realowi z dwóch bramek sędzia nie uznał. Ale będzie śmiechu :potter: Chociaż niestety Real jest za słaby żeby strzelić FCB dwie bramki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Czy wy (fani FCB) naprawde nie nudzicie sie juz swoja druzyna? Jakie to uczucie siadac przed TV i za (prawie) kazdym razem myslec sobie ooo, ile dzis wygramy? Ktos fajnie wyliczyl, ze FCB w poprzednim sezonie wygrala ponad 92% meczy. W tym pewnie bedzie jeszcze wiecej patrzac na wyniki. <zieeew> Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jak mogą się nudzić takie akcje jak ta Messiego wczoraj na 2-0? Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 edit. Swoją drogą, jaki klub z czołówki europejskiej nie może liczyć na "pomoc" sędziów? Śmiało. W takim stopniu jak pomaga sie Barcelonie? Zaden W bezposrednim starciu z Barcelona to nie mozna nawet liczyc na obiektywne sedziowanie, a co dopiero mowic o pomocy :potter: Co do "lamentow fanow Realu". Wiekszosc "lamentow" idzie nie od fanow Realu tylko od fanow normalnego i uczciwego futbolu, wiec to calkiem naturalne, ze krytykuja Barce. Nikt nie robi takich walkow w LM jak ona, no ale idzie sie przyzwyczaic. Nie bralo sie na powaznie tego klubu juz od lat 90 to czemu niby teraz mialoby sie to zmienic, jak pomoc sedziowska osiagnela apogeum. Moze kiedys guardiola zdobyedzie uczciwie puchar LM, ale mu tego nie wroze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 http://www.weszlo.com/news/6752 Pozdro dla hejterów ^_^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kermitt 3 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 O, Wojtek Kowalczyk przelał swoje myśli na papier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi