Obsolete 973 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ok, wezcie pokasujcie swoje wpisy, ktore lamia regulamin. Sprawdze to potem, mam nadzieje, ze nic nie znajde i wszyscy beda szczesliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 510 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mascherano poziomem dostosoal sie do reszty graczy Barcelony: rozwija talent aktorski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dobra, niestety przeczytałem posta OBSO już po tym jak wpierdzieliłem niektórym % i blokady na 3 dni. Lajf is brutal. I SPOKÓJ MA BYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza
andrij19 6 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ale kazdy wie co zaprezentowal real w 2 meczach.nie mogli przejsc bo byli zwyczajnie gorsi i tylko kompletny idiota tego nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Andrzej, tu nawet nie chodzi o stwiedzenie kto byl lepszy, tylko o to, ze sedziowanie jest stronnicze. Barca gra pieknie i nie potrzebuje pomocy sedziow. Sami sa w stanie sobie poradzic. Zmieniajac temat na ManU - Schalke. Ktos spodziewa sie niespodzianki? Na razie Manchester panuje spokojnie nad gra. Schalke wzniesie sie na wyzyny i doprowadzi do dogrywki? Edit. Pograne. Valencia i Manchester jest juz na bank w finale. Edytowane 4 Maja 2011 przez VoytecCFC Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Valencia !! 1-0 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Miło dla odmiany zobaczyć jak ktoś gra w piłkę nożną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 2-0 !! Gibbson! Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Czegos takiego po Neuerze bym sie nie spodziewal :o Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Schalke może nie awansować do finału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ale Hurrado przy.(pipi)al! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 i 2-1 Hurrado, to to jest mecz! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Niech fani "Derbów Europy" patrzą jak powinien wyglądać półfinał LM. Aha i tam przy akcji Valenci, co przez chwilę stał przed Neuerem, wcześniej faulowany był bodajże Nani, pomijając czy tam powinien być wolny czy nie to jakoś Portugalczyk nie ryczał na ziemi mimo, że poleciał chyba już nawet na pole karne. Jak widać można. Edytowane 4 Maja 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ostatnim razem jak Valencia albo Nani ryczeli na ziemi to jeden miał chyba złamana nogę a drugi dziurę w piszczelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) 3-1 Anderson !! 4-1 Anderson x2 Edytowane 4 Maja 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 4:1 Anderson Again 1!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Egzekucja ;] oby utrzymali taką dyspozycję na Chelsea. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Que Sera, Sera Whatever we'll be, we'll be, We're going to Wembley Que Sera, Sera... Z resztą już dzisiaj było . Edytowane 4 Maja 2011 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Może jednak United jakimś cudem wygra LM z UEFĄ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Tu już jest pozamiatane choć nie mogę powiedzieć, że piłkarzom Schalke brakuje chęci. Po prostu nie maja doświadczenia LM i umiejętności, które pozwoliłyby na zagrożenie Czerwonym Diabłom. Dobrze będzie zobaczyć tych ostatnich w finale. Jako, że nie odniosłem się jeszcze do wczorajszego meczu zrobię to pokrótce. Po pierwsze: pierwsza bramkowa akcja Realu to żenada i skandal. UEFA powinna wziąć sprawę pod lupę. Po drugie: wstyd mi za Busquets'a i Pedro. Ten drugi jest tak szybki i utalentowany jak skory do absurdalnych reakcji na mini dotknięcia rywala. Natomiast Busquets nie powinien bezcześcić szaty Barcelony swoim parszywym cielskiem wychudłego gnoma. Tak jak przed dwoma laty podobała mi się jego gra w finale tak teraz nie jestem w stanie odnieść się do jego osoby w jakichkolwiek pozytywach. Zawsze stałem i będę stał za Barceloną, która tak czy owak wygrałaby ten dwumecz (Real nie grał niczego co by miało ten stan rzeczy zmienić), ale niesmak po debilnych decyzjach sędziów i kalaniu futbolu tarzaniem się po murawie zostanie na długo. Pique biegnący do linii autu z grymasem na twarzy by za sekundę wpaść na boisko jak dziki, Busquets łapiący się za swój krzywy ryj będąc faulowanym po nogach, Pedro zwijający się jakby ktoś młotem pneumatycznym pojechał mu po stopach, nieudolny Real znajdujący sposób na grę w chamskim deptaniu leżących (mecz pierwszy). Jedynie Messi, Afellay, Xavi, Iniesta, Puyol i Villa bronili sportowego honoru Blaugrany. Zupełnie nie spodziewałem się symulowania po Mascherano. Cieszę się na finał bo spotkają się dwie drużyny grające finezyjny, kombinacyjny futbol. Mam nadzieję, że obie pogonią sobie solidnego kota. ...ale cały czas kibicuję Barcelonie :tongue:. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jako, że nie odniosłem się jeszcze do wczorajszego meczu zrobię to pokrótce. Po pierwsze: pierwsza bramkowa akcja Realu to żenada i skandal. UEFA powinna wziąć sprawę pod lupę. Po drugie: wstyd mi za Busquets'a i Pedro. Ten drugi jest tak szybki i utalentowany jak skory do absurdalnych reakcji na mini dotknięcia rywala. Natomiast Busquets nie powinien bezcześcić szaty Barcelony swoim parszywym cielskiem wychudłego gnoma. Tak jak przed dwoma laty podobała mi się jego gra w finale tak teraz nie jestem w stanie odnieść się do jego osoby w jakichkolwiek pozytywach. Zawsze stałem i będę stał za Barceloną, która tak czy owak wygrałaby ten dwumecz (Real nie grał niczego co by miało ten stan rzeczy zmienić), ale niesmak po debilnych decyzjach sędziów i kalaniu futbolu tarzaniem się po murawie zostanie na długo. Pique biegnący do linii autu z grymasem na twarzy by za sekundę wpaść na boisko jak dziki, Busquets łapiący się za swój krzywy ryj będąc faulowanym po nogach, Pedro zwijający się jakby ktoś młotem pneumatycznym pojechał mu po stopach, nieudolny Real znajdujący sposób na grę w chamskim deptaniu leżących (mecz pierwszy). Jedynie Messi, Afellay, Xavi, Iniesta, Puyol i Villa bronili sportowego honoru Blaugrany. Zupełnie nie spodziewałem się symulowania po Mascherano. w sumie muszę się zgodzić z każdym zdaniem tego posta, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Haha, Borek w loży szyderców jak zniszczyl el Kowalczyka K: Nie mówię że Ronaldo faulowałB: Dlaczego więc sędzia nie odgwizdał faulu na Ronaldo, nie uznał bramki dla Realu, a odgwizdał faul dla Barcelony? K: Widocznie sędzia tak uznał B: xD Nawet naczelny kibic Barcelony na weszlo i Polsat nie wiedział co powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Haha, Borek w loży szyderców jak zniszczyl el Kowalczyka Szczerze, nie sądzę, żeby to było jakąś dużą sztuką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Manchester spokojnie to wygrał i to rezerwami. Gol Schalke ten drugi z centymetrowego spalonego i sędzia w sumie mógł go uznać, ale w pierwszym meczu podobnego nie uznano Rooneyowi, czy tam Hernandezowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 K: Nie mówię że Ronaldo faulowałB: Dlaczego więc sędzia nie odgwizdał faulu na Ronaldo, nie uznał bramki dla Realu, a odgwizdał faul dla Barcelony? K: Widocznie sędzia tak uznał B: xD Nie do wiary, Borek nie dostrzegł, że przy starciu Pique z Ronaldo sędzia nie zastosował korzyści (nie dostrzegł przewinienia Hiszpana). To dlatego De Bleeckere nie powrócił do faulu na CR7, a odgwizdał przewinienie na Mascherano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi