_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Przewiduje skromne 2-1 dla APOELU Cytuj
Gość Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 3:0 dla Wisły i ani gola mniej. Nie interesują mnie realia. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 he he;-) Wisło do boju, czas najwyzszy na Ligę Mistrzów w Polsce! Cytuj
Gość Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Fajnie usłyszeć tą melodyjkę nieopodal stadionu, robi wrażenie . Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Jeszcze fajniej NA STADIONIE Co nie zmienia faktu że w przypadku Wisły jest ona odgrywana w Krakowie po raz ostatni ;P Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Pusto coś w tym krakowie no i na razie bida jeżeli chodzi o grę Wisły. No i komentarz Borka Cytuj
Gość Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Tam gdzie mogą siedzieć kibice, to siedzą, reszta trybun jest w przebudowie. "Podoba mi się ten Marcinho, drobny, szczupły... :ph34r: " Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Malecki jestes za(pipi)isty pomimo nowej (pipi)owej fryzury 1!!!!! !!!1 JAAAZDA JAAAZDA Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Jak poszedłem się wys/rać to strzelili. Jednak trema robi swoje. Teraz muszę tylko zamknąć oczy do końca meczu. 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Idź srać jeszcze raz, to może będzie chociaż remis 1 10 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 No 1-0, całkiem fajny wynik, jak coś strzelą na wyjeździe to awans będzie baardzo blisko. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Żeby ich tylko tam temperatura nie zgniotła w zarodku. Gratuluję zwycięstwa. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Do czego to doszło :F Wygrana cieszy ale kiedyś to było 5-0 , 5-1 Może na wyjezdzie sie nie dadzą i wejdą do lm Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Do czego to doszło :F Wygrana cieszy ale kiedyś to było 5-0 , 5-1 :confused: Ja tylko pamiętam 4-0, jakaś Barcelona wtedy z nami grała czy coś. 1 Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 cieszy zwycięstwo Wisły ale Apoel dziś pokazał,że mimo wszystko jest zespołem lepszym i boję się o rewanż na ich boisku. W każdym razie dalej trzymam kciuki by po 15 latach wreszcie jakiś polski klub zagrał w LM Cytuj
kilix 128 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Lepszy to on był przez pierwsze 15 minut. W drugiej połowie nie potrafili składnej akcji sklecić. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) Jeszcze fajniej NA STADIONIE Potwierdzam rewanż zapowiada się ciekawie, ale co najważniejsze 1-0 (pipi) !!! edit: takiej radości po golu jeszcze nie widziałem, czekam na więcej! Edytowane 17 sierpnia 2011 przez Ofsajd Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Do czego to doszło :F Wygrana cieszy ale kiedyś to było 5-0 , 5-1 :confused: Ja tylko pamiętam 4-0, jakaś Barcelona wtedy z nami grała czy coś. Nie wiedziałem, że JKS 1909 Jarosław grał z Barcą. Gratki. 1 1 Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Ja osobiście nie jestem zawodnikiem żadnego klubu piłkarskiego. Miałem na myśli Wisłę, poprzez metonimię także wszystkie polskie kluby w eliminacjach LM. 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Wiadomka, OG jest fanem wszystkich polskich drużyn. Częsta przypadłość ludzi, którzy na swoim podwórku nie mają komu kibicować. Nie wszystko jeszcze stracone APOEL pokazał niektórymi akcjami że jednak jest o klasę lepszym zespołem. Zobaczymy czy będzie tę przewagę potrafił wykorzystać w rewanżu. Liczę na karniaczki w których odpada Wisła. Niech się chopaki zabiegają na śmierć w tym upale 1 1 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Jeżeli karnego nie będzie strzelać Kirm, a bronić je będzie Pareiko to jestem o karne spokojny Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Wynik super, ale jeśli porównać grę ze starą 'krakowską piłką' sprzed paru lat, to wygląda to marnie- ofensywa zachowawcza, archaiczna i na dodatek totalnie minimalistyczna (po golu Małego Wisła w ogóle wyszła z własnej połowy?)... Ale w sumie ładnie już było, teraz czas, coby było skutecznie, w rewanżu liczę na szybki przebłysk i bramę którejś wiślackich indywidualności i późniejsze spokojne klepanie z Apoelem, który będzie musiał strzelić trzy gole. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 (edytowane) Nie wszystko jeszcze stracone APOEL pokazał niektórymi akcjami że jednak jest o klasę lepszym zespołem. Zobaczymy czy będzie tę przewagę potrafił wykorzystać w rewanżu. Liczę na karniaczki w których odpada Wisła. Niech się chopaki zabiegają na śmierć w tym upale Odważne słowa o zespole, który nie wiem czy przez cały mecz miał jedną sytuację bramkową. Wisła grała piach, a swoje strzeliła. Upałem bym się nie martwił - na szczęście słowiański duch zespołu z Krakowa opiera się na kilku zwinnych murzynach. Edytowane 18 sierpnia 2011 przez Khadgar Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Wiadomka, OG jest fanem wszystkich polskich drużyn. Częsta przypadłość ludzi, którzy na swoim podwórku nie mają komu kibicować. Tak, wiem, jestem wieśniakiem, bo nie piszę w każdym poście o tym, że nie lubię Wisły i każdego innego polskiego klubu i życzę im porażek. Ba, śmiałem napisać "my" w sensie "Polska", to takie godne pogardy. Nie musicie obaj tego za każdym razem powtarzać, wszyscy już to wiedzą. Ludzie są po prostu różni. Niektórzy są kibicami, a inni lubią piłkę nożną. Z tego co mi się wydaje, jesteśmy w "kąciku sportowym", a nie "kąciku kibica". Jesteś moderatorem, powinieneś wiedzieć takie rzeczy. 5 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Nie wszystko jeszcze stracone APOEL pokazał niektórymi akcjami że jednak jest o klasę lepszym zespołem. Zobaczymy czy będzie tę przewagę potrafił wykorzystać w rewanżu. Liczę na karniaczki w których odpada Wisła. Niech się chopaki zabiegają na śmierć w tym upale Odważne słowa o zespole, który nie wiem czy przez cały mecz miał jedną sytuację bramkową. Wisła grała piach, a swoje strzeliła. Upałem bym się nie martwił - na szczęście słowiański duch zespołu z Krakowa opiera się na kilku zwinnych murzynach. Oglądaliśmy chyba dwa różne mecze. Co prawda widziałem tylko 1 połowę ale jeśli w jej trakcie APOEL miał wg. Ciebie 1 sytuację bramkową, to polecam wizytę u okulisty. Tak, wiem, jestem wieśniakiem, Ty to powiedziałeś 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi