Cris 120 Opublikowano 31 lipca 2008 Autor Opublikowano 31 lipca 2008 Hm może w bukmaherce zacznij robić interesy skoro znasz wyniki spotkań na tydzień przed ich rozpoczęciem ;] Ja tam jestem dobrej myśli...na wyjeździe Wisła źle nie grała,a Beitar jest z tego znany że na wyjazdach sobie zbytnio nie radzi (gdzieś czytałem). 1:0 i gramy dalej. Cytuj
dr_hakenbusz 3 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 No może i się zagalopowałem, ale to co wczoraj zobaczyłem, to mnie normalnie załamało. Utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że oglądanie naszych klubów to zadanie dla pasjonatów, maniaków co to mają dużo czasu i małe wymagania. No przecież oni nie potrafią kopnąć sensownie z odległości kilkunastu metrów, a spoza pola karnego to już jest dla nich wyczyn z pogranicza zjawisk nadprzyrodzonych. Jak któryś dobrze kopnie spoza szesnastki to leci z tym zaraz do "Strefy 11" i robią cały sezon o tym z badaniem drzewa genealogicznego zawodnika, jego dzieciństwa, diety i na którym boku śpi, że to wszystko razem daje mu nadludzką możliwość strzału z niewiarygodnej odległości dwudziestu metrów. Wiem, że to nieładnie znęcać się nad piłkarzami, żyjącymi w piłkarskim XIX wieku, ale na ME wyczerpałem cały zapas wyrozumiałości. Cytuj
przema 0 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 wczorajszy mecz to była kolejna parodia piłki nożnej. Obydwie drużyny pokazały, jak nie trafiać w piłkę. Zieńczuk pokazał, że na mecze reprezentacji nie powinien nawet jeździć jako kibic, a Wisła jest tak uzbrojona na Ligę Mistrzów jak nigdy, znaczy jedynym wzmocnieniem jest fakt odejścia Dudki. Żal.pl, szanse na przejście Bejtaru oceniam na 30 %. Jeżeli chodzi o transfery Polskich drużyn i Polskich piłkarzy, to jest to tylko chory wymysł dziennikarzy, żeby mieli czym zapełnić strony swoich nędznych pisemek. Niema sobie co tym zawracać głowy, gdyby chociaż 50 % transferów wymyślonych przez dziennikarzy doszło do skutku, to Wisła i Legia już dawno awansowały by do grup LM czy UEFA Cytuj
daras 3 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Nie z takch opresji Wisla wychodzila (Real Saragossa, Schalke, Parma) i mysle, ze dla Beitaru wynik 2:1 jest slabiutki. Przeciez wystarczy wygrac 1:0 czyli zrobic taki sam wynik jak wczoraj do 60 min- dodajmy jeszcze atut wlasnego boiska i mojego gardlo na stadionie . Ale faktem jest, ze Beitar jest cienki jak dupa weza i szkoda, ze mistrz Polski przynajmniej nie zremisowal. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 31 lipca 2008 Autor Opublikowano 31 lipca 2008 W rewanżu wiśle pomoże już na 99% napastnik CSKA Sofia - Nei. Napastnik CSKA Sofia za 850 tys. euro przenosi się do zespołu mistrza Polski. W Krakowie spodziewany jest jeszcze w tym tygodniu i jeśli podpisze kontrakt, będzie jednym z najlepiej zarabiających piłkarzy w polskiej lidze. Piłkarz przejść jeszcze musi tylko badania. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 CZasem nie jest tak, ze on bedzie mogl grac dopiero w fazie grupowej? Termin na zgloszenia zawodnikow do gry juz byl. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 no w tej rundzie na pewno nie może być zgłoszony, przynajmniej w fm się tak nie da. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 31 lipca 2008 Autor Opublikowano 31 lipca 2008 Tak , racja... trochę popłynąłem z tematem. Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Wyniki drugiej rundy 29 - 30 lipca Inter Baku 1-1 Partizan Brann 1-0 Ventspils Drogheda 1-2 Dynamo Kijów Tampere 1-3 Artmedia Sheriff 0-1 Sparta Fenerbahçe 2-0 MTK Beitar 2-1 Wisła Aalborg 5-0 Modrica Goteborg 1-1 Basel Anderlecht 1-2 BATE Anorthosis 3-0 Rapid Rangers 0-0 Kaunas Panathinaikos 3-0 Dinamo Tbilisi Domżale 0-3 Dynamo Z. Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 A jeśli Wisła przejdzie Beitar, to w trzeciej rundzie już czeka FC Barcelona... Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 A jeśli Wisła przejdzie Beitar, to w trzeciej rundzie już czeka FC Barcelona... Jedyne co jest pozytywne w tej wiadomości to to, że do Polski (jeżeli Wisła przejdzie do następnej rundy) przyjedzie jakiś klasowy rywal. Wyniki losowania 3. rundy eliminacji Ligi Mistrzów: Standard Liege - FC Liverpool Twente Enschede- Arsenal Londyn Schalke Gelsenkirchen - Atletico Madryt AC Fiorentina - Slavia Praga Juventus Turyn - Tampere United/Artmedia Bratysława Anorthosis/Rapid Wien - Olympiakos Pireus Vitoria - Goteberg/Basel Szachtar Donieck - NK Domżale/Dinamo Zagrzeb Aalborg/Modrica - Rangers/FBK Kowno FC Barcelona - Beitar Jerusalem/Wisla Kraków Levski Sofia - Anderlecht/BATE Borysow Inter Baki/Partizan Belgrad - Fenerbahçe Stambuł/MTK Budapeszt Spartak Moskwa - Drogheda/Dynamo Kijów SK Brann/Ventspils - Olympique Marsylia Galatasaray Stambuł - Steaua Bukareszt Panathinaikos/Dinamo Tblisi - Sheriff/Sparta Praga Cytuj
Cris 120 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2008 Najpierw niech przejdą Beitar a potem będziemy się martwić Barcelonami. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 sierpnia 2008 (edytowane) Wyniki meczów z 05.08.2008: FK Ventspils - Brann Bergen 2:1 (2:0); Pierwszy mecz 0:1; Awans: Brann FBK Kowno - Glasgow Rangers 2:1 (1:1); Pierwszy mecz 0:0; Awans: Kowno !!! Druga runda i już niespodzianka. Kowno w III rundzie zagra najprawdopodobniej z duńskim Aalborgiem ,który wygrał pierwsze spotkanie 5:0 z Modrica. A więc albo Kowno albo Aalborg zagra w LM. Edytowane 5 sierpnia 2008 przez Cris Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Dziś rewanż z Beitarem. Transmisja w TVP 2 o godzinie 20.35. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Hyhy, no to chyba Barcelona do nas zawita i ciekawe co z tą plotą o Ebim Cytuj
dr_hakenbusz 3 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 pfffff...... No pogratulować, pogratulować. Spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba. To co wcześniej wypisywałem okazało się wierutną bzdurą, bo sytuacja odwróciła się nie tylko o 180%, ale o "tysiącpińcetmilionówstopni". Dzisiaj dwie klasy wyżej od Beitaru. Łobodziński znowu beznadziejnie, za to świetnie ten... no... ten tam co na lewej pomocy biegał. Brawo. P.S. Czy tylko u mnie taki dziwny jasny obraz transmisji... Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Wisła wygrała^^ Barca w KrK, trzeba zbierać na wyjazd Cytuj
Cris 120 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) POGROM!!!! Dawno nie widziałem tak świetnego meczu w wykonaniu polskich drużyn.Piękne bramki (Cantoro) asysty (Łobodziński z przewrotki , aż złapałem się za głowę) i gra kombinacyjna.Taką piłkę aż chce się oglądać! Teraz czekamy na Barcelonę Oczywiście w dwumeczu murowanym faworytem jest zespół z Hiszpanii, ale mam nadzieję , że łatwo skóry nie sprzedamy i obejrzymy ciekawe spotkania. Na pociechę jakby co będzie puchar UEFA. Nawet wielka Barcelona , naszej Wisły nie pokona Zbyt piękne aby było możliwe Wisła 5:0 Beitar e: hakenbusz.... Boguski,trzeba zapamiętać to nazwisko , będzie chłopak robił karierę. Edytowane 6 sierpnia 2008 przez Cris Cytuj
przema 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 jak na sytuację w Polskiej piłce, to wynik, aż za dobry. Ale właśnie tak powinno się jeździć z jakimiś ciołami z jerozolimy. Nei, jeżeli okaże się wzmocnieniem, może postraszy pare drużyn w pucharze uefa i jakoś ten sezon będzie wyglądał w klubowej piłce Cytuj
White 23 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Myślę że remis będzie satysfakcjonujący. Hehe, aż się chce teraz mieć nadzieję, choć rozum podpowiada cos innego. Wyobraźcie sobie co by było gdyby Wisła pokonała Barcelone . Oby nie było kompromitacji i wyniku typu 0:5, 0:6. Tego "nie zniese". Cytuj
Cris 120 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) Wszystkie wyniki II rundy Wisła Kraków 5:0 (3:0) Beitar Jerozolima FBK Kowno 2:1 (1:1) Glasgow Rangers FK Ventspils 2:1 (2:0) Brann Bergen Partizan Belgrad 2:0 (0:0) Inter Baku Artmedia 4:2 (3:0) Tampere United Rapid Wiedeń 3:1 (1:1) Anorthosis Famugusta Dinamo Zagrzeb 3:2 (1:1) NK Domżale Dinamo Tbilisi 0:0 Panathinaikos Ateny FC Base l 4:2 (1:1) IFK Goeteborg Sparta Praga 2:0 (1:0) Sheriff Tiraspol Dynamo Kijów 2:2 (1:1) Drogheda United BATE Borysow 2:2 (1:1) Anderlecht Bruksela MTK Budapeszt 0:5 (0:1) Fenerbahce Stambuł Modrica Maksima 1:2 (0:1) Aalborg BK III runda Anorthosis Famagusta FC (CYP) v Olympiacos CFP (GRE) Vitória SC (POR) v FC Basel 1893 (SUI) FC Shakhtar Donetsk (UKR) v NK Dinamo Zagreb (CRO) FC Schalke 04 (GER) v Club Atlético de Madrid (ESP) Aalborg BK (DEN) v FBK Kaunas (LTU) FC Barcelona (ESP) v Wisla Kraków (POL) PFC Levski Sofia (BUL) v FC BATE Borisov (BLR) R. Standard de Liège (BEL) v Liverpool FC (ENG) FK Partizan (SRB) v Fenerbahçe SK (TUR) FC Twente (NED) v Arsenal FC (ENG) FC Spartak Moskva (RUS) v FC Dynamo Kyiv (UKR) Juventus (ITA) v FC Artmedia Petržalka (SVK) SK Brann (NOR) v Olympique de Marseille (FRA) ACF Fiorentina (ITA) v SK Slavia Praha (CZE) Galatasaray AS (TUR) v FC Steaua Bucureşti (ROU) Panathinaikos FC (GRE) v AC Sparta Praha (CZE) Pierwsze mecze 12/13 sierpnia , rewanże 26/27 sierpnia Edytowane 6 sierpnia 2008 przez Cris Cytuj
daras 3 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 (edytowane) Piekny mecz, wspaniala oprawa, najlepszy doping (trybuna D mistrz)! Junior Diaz jak dla mnie najlepszy na boisku. Ilez to radosci daje mi moj ukochany klub, jestem dumnym krakowianinem i kibicem Wisly. Na stadionie mega atmosfera mimo zburzonej trybuny C (smiesznie to wygladalo- koparki a i jeszcze MaxFliz sie zalapal na reklame ) . Teraz bilet na Barce pewnie za 150zl http://www.youtube.com/watch?v=Qf8Ge2fUVtc - fala od dolu Edytowane 7 sierpnia 2008 przez daras Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Byłem wczoraj na B, piękny doping nawet z tej trybuny gdzie ja siedziałem, ale w końcu dużo ludzi się tak jak ja przesiadło z C na B, więc niema się co dziwić Jednak Beitar popełnił z Wisłą jeden błąd, który popełnia co druga polska drużyna przyjeżdżająca do Krakowa - przyjechała się tu bronić i jak Polonie, Jagiellonie, Widzewy dostała bagaż bramek Co do meczu z Barcą, to słowa wielkiego piłkarza Wisły najlepiej prezentują co kibice chcą od naszych piłkarzy;) Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki. Henryk Reyman Cytuj
Cris 120 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 10 sierpnia 2008 Mecz FC Barcelona - Wisła Kraków we środę o 22:00 na TVP 2 Bierzcie urlopy Cytuj
kris01 0 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 ciekawe czy BARCELONA wystawi przeciwko WISLE podstawowy sklad. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi