Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Cicho. To Messi podawał. Nogą Bonery.

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Chwila... Z tego co mi wiadomo, zarzad niejakiego poteznego milanu stwierdzil ze w tym roku priorytetem jest liga mistrzow, dziwnym zbiegem okolicznosci tuz po poczatkowych porazkach w serie A. Jak na ten moment milan zaczal radzic sobie w lidze wloskiej, jednoczesnie rozgrywajac zalosny mecz z potentatem europejskiej pilki noznej jakim jest Bate Borisov. Chyba im sie plany troche poku.rwily, albo moze jednak to zarzad milanu ktory wymysla w locie tlumaczenia marnych wynikow spotkan, ktore nie maja zadnego odzwierciedlenia w rzeczywistosci. Cos a'la Obsolete.

Opublikowano

Gdyby był tu jakiś ironiczny fan Realu, to by ciągle walił teksty o tym, że Królewscy są zdziesiątkowani. Dzisiaj nie zagrają Marcelo, Carvalho, Arbeloa i Kaka. Ramos na stoperze, Lass Diarra na prawej obronie. Jednak mam wrażenie, że Real może dać radę zagrać niezły mecz.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Oby jednak przegrali.

Opublikowano

A sędzia znowu ustawił spotkanie pod Barcelonę. Czerwo z dupy to samo karny. Brak mi już słów na tych sędziów w LM.

Aż mi się już tego czytać nie chce, widać, że Mou wyprał wam mózgi, Czerwo rzeczywiście z dupy, ale karny jak najbardziej słuszny. A o tym, ze wcześniej powinien być karny na Fabregasie albo o tym, że sędzia podyktował spalonego gdy Alexix wychodził sam na sam z bramkarzem (którego nie było) to już nie wspomnisz.

Hahaha wy naprawdę wzięliście mój post serio? :sorcerer: To był czysta ironia z mojej strony. Nawet skrótu tego meczu nie oglądałem. Spokojnie moi drodzy Cule jaja sobie robiłem hehe :empathy2:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Lille musi dziś wygrać z Interem, który z racji powrotu Sneijdera może być ciężki. Grają dwoma napastnikami: pierwszy raz startuje Ireneusz Jeleń.

Opublikowano

Lille tak cisnęło, że aż Inter gola strzelił. Główka z rożnego Sneijdera. Typical. Mediolan - miasto fuksa.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

To chyba tylko jeden taki forumowicz był, że w trakcie meczu wchodził na swojej nowoczesnej komórce na foruma i pisał, jak to cudownie, że jego team prowadzi.

Opublikowano

Co Real za kontry gra to jestem w szoku Oo

Opublikowano

To chyba tylko jeden taki forumowicz był, że w trakcie meczu wchodził na swojej nowoczesnej komórce na foruma i pisał, jak to cudownie, że jego team prowadzi.

ale on chyba nie angażował się za bardzo w temat CL.

Opublikowano

United znów jak równy z równym z Otelul Galati

A Ronaldo z wolnego daje drugą bramke w historii dla Realu na Stade Gerland

Opublikowano

przypomina mi sie jak obso sie kiedys smial, ze gomez jest przeplacony.

gomez > ibrahimovic

Opublikowano

Stwierdzilem, ze jest nieco przeplacony. To nie to samo.

<twarz pokerzysty>

Opublikowano

Skróty meczów na Polsacie powinny być nominowane do Telekamery czy innych Złotych Globów.

Opublikowano

Zdziesiątkowany kontuzjami Real tak dla odmiany wygrał. Ech, oni są za dobrzy, naprawdę. Za trzy tygodnie szykuje się fajne widowisko Lyon-Ajax.

Basel zremisował w Lizbonie i zachowuje szanse na awans. Oprócz APOEL-u byliby chyba najmniej renomowanym zespołem w 1/8 finału.

Lille i Borussia dotykają trudy debiutantów. Niezła gra, złe wyniki. Mimo dwóch punktów na koncie, mistrzowie Francji w sumie mogą ciągle mieć otwartą drogę do awansu, muszą tylko pokonać w najbliższym meczu CSKA na wyjeździe. Borussii będzie trudniej, bo muszą wygrać z Arsenalem w Londynie.

Zero punktów na koncie mają Dynamo Zagrzeb, Otelul Gałacz i... Villarreal. Spodziewałem się ostatniego miejsca w grupie, ale baty, jakie zbierają Hiszpanie od każdego w tej grupie, są okrutne. Bayern na pewno awansuje. Szykuje się więc ostra walka o drugie miejsce w następnej kolejce - Napoli-City, kto wygra, ten awansuje.

Opublikowano

Real idzie jak burza. Uda im sie nie stracic gola w grupie LM. Czy wygraja cala LM ?. Na dzis dzien zadna druzyna nie jest w takiej formie, by im przeszkodzic, ale do konca jeszcze daleka droga.

Edytowane przez Shagohad

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lille chyba tym razem dociągnie 2-0 z CSKA. Tak więc tytuł najbardziej nieefektywnej drużyny LM wraca do Borussii.

Chociaż Lille wygrało po raz pierwszy, teraz ma już prostą drogę do awansu: muszą po prostu wygrać u siebie z drużyną Arka Głowackiego.

Już niedługo dwa hiciory o awans: Napoli-Man. City i Lyon-Ajax.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Fakt, napier.dalają w Madrycie ostro. Mou z drużyny odpadającej w 1/16 zrobił maszynkę do zabijania. Geniusz. Zarozumiały jak sto diabłów ale geniusz.