ogqozo 6 549 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Inter w końcu coś wcisnął. Oczywiście Milito. Oczywiście w sumie równie dobrze można by powiedzieć, że Marsylia sama to sobie wcisnęła. Wygląda na to, że jednak to ten mecz trzeba będzie uznać za najciekawszy tego wieczoru. Edytowane 13 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Bayern? No cóż, rozjadą tych szwajcarków u siebie tak, że im się odechce na długo grania w europejskich pucharach. Niech się cieszą póki mają z czego. Nic dodać. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Czyli generalnie to nie był najlepszy wybór postawić w fantasy na Edinsona Cavaniego. Edytowane 13 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 To jest Bayern, który rok temu wygrał z barceloną. To jest Bayern, który z taką grą może wygrać LM. Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 To jest Bayern ktory moze wygrac z Basel a nie LM Wybacz ale RM i FCB nie dadza mu tak pograc Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Jeśli BM spotka się w dalszej fazie z FCB to postawię na niego 100zł. Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Za wcześnie Lubie Bayern wiec niech Uniknie RM i FCB az do półfinału BTW Trzymam Cie za słowo. Ja postawie na FCB Edytowane 13 marca 2012 przez Karol_1985 Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Nie no faktycznie nawet ciekawy mecz z tego wyszedł. Głupi gol, zmarnowane okazje na rozstrzygnięcie, lepszy zespół zasłużenie zwycięża w doliczonym czasie. (5 sekund później) o kurde No cóż, w sumie to było niepotrzebne bo Inter i tak odpadł, ale dodatkowe kontrowersje na koniec dodają efektu szokowego. Edytowane 13 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 liczylem, ze gomez dogoni messiego, zabraklo dwoch goli. spoko meczyk, forma wraca. Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) To jest Bayern, który rok temu wygrał z barceloną Chyba w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Edytowane 13 marca 2012 przez Hal Emmerich Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 APOEL, OM i Bayern, poki co duzo latwych potencjalnych rywali dla Milanu <ok> Gianni grzej pileczki. Cytuj
Gość slavssn Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Inter odpadł, niestety, po frajersku. Spodziewałem się tego, ale do końca miałem nadzieję na choćby dogrywkę - jednak Brandao dostał w prezencie bramkę od mediolańskich obrońców. Mandanda w końcówce zachował się po prostu jak głupek - przez cały mecz bronił fenomenalnie, a ostatecznie właściwie pozbawił swoją drużynę szans na awans do półfinału, bo przecież jego brak będzie dla Marsylii poważnym osłabieniem. No, chyba że Francuzi trafią na Milan. Edytowane 13 marca 2012 przez slavssn Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) 7-0 to najwyższe zwycięstwo w fazie pucharowej LM. Wcześniej trzy ekipy wygrały sześcioma bramkami. Wśród nich - Bayern, w sezonie 2008-09, ze Sportingiem Lizbona. Następny mecz Bawarczycy grali w ćwierćfinale z Barceloną i przegrali go 0-4. Edytowane 13 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 najlepsza druzyna = najlepsze wyniki Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) ja pier.dole jaka lipa. A było tak pieknie do 90 minuty a tak to kur.wa żaden kupon mi nie wszedł w piz.du, 2-1 najgorszy wynik jaki mógłbyć, (pipi) na jednym kupownie awans interu na drugim remis . Mogłem jednak zainwestowac w ten bayern z handicapami Edytowane 14 marca 2012 przez canabis Cytuj
winner 183 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Mnie nic tak nie interesuje jak to, żeby wyeliminować tych zasr.ańców z fcb. Będę stawiał na każdy mecz z ich udziałem na rywala, aż do skutku. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 najlepsza druzyna = najlepsze wyniki A później odpadną tak czy siak z Milanem jak United w 2007 roku. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 najlepsza druzyna = najlepsze wyniki A później odpadną tak czy siak z Milanem jak United w 2007 roku. bayern jest lepszy od united co udowodnil ogrywajac ich dwa lata temu. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 United samo się wyeliminowało 2 lata temu, z niewielką pomocą sędziego. Co z tego, że Bayern ogra Basel 7:0, skoro potem i tak odpadnie z Barcą/Realem (albo dowolną inną drużyną zdolną sforsować potężną ofensywę Bayernu). Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) po co w ogóle ktokolwiek gra w piłkę skoro i tak odpadnie z barceloną? wyjscie z grupy Lm? Pfff. Awans z 1/8? co z tego skoro odpadna (moze ) z Barceloną... __________ jak jest z cenami praw do transmisji meczów? Zakładam, że prawa do pokazania jakiegokolwiek meczu 1/8 kosztują tyle samo co prawa do innych -bo to musi byc przecież ustalane na dużo wczesniej niz wiadome jest kto awansował w swietle tego -w Polsacie urzedują same poje.busy - dac mecz Realu, który jest formalnoscią (kto sądzi inaczej -zapraszam do buków po małą fortunkę) zamiast Chelsea z napoli. Zenada jak mecz Barcelony z Leverkusen. Pierd.olę Polsat, skonczy mi się umowa i rezygnuje z nich definitywnie. Edytowane 14 marca 2012 przez Orson Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) w swietle tego -w Polsacie urzedują same poje.busy - dac mecz Realu, który jest formalnoscią (kto sądzi inaczej -zapraszam do buków po małą fortunkę) zamiast Chelsea z napoli. Jak widać choćby po tym forum, większość ludzi interesuje się piłką tylko wtedy, kiedy gra ich ekipa. Real, Barca i United mają najwięcej kibiców i jeśli można ich pokazać, to się ich pokazuje. Nie tylko w Polsce, wszędzie. Urzędowanie w Polsacie nie polega na rozszerzaniu futbolowych horyzontów ludzkości, tylko na puszczaniu tego, co przyniesie najwyższe oferty reklamowe. Zresztą... mecz Realu może jest formalnością, ale przecież ten Napoli tak samo. A w Madrycie przynajmniej jest szansa, że zobaczymy trochę szybkiej piłki i kompetentnych zagrań czy choćby goli strzelanych piętką. W przypadku Chelsea i Napoli bardziej będzie to licytacja, kto jest bardziej nieudolny, napastnicy czy obrońcy. Tak wyglądał pierwszy mecz i tak wyglądają w tej rundzie spotkania ligowe obu ekip. Edytowane 14 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) po co w ogóle ktokolwiek gra w piłkę skoro i tak odpadnie z barceloną? wyjscie z grupy Lm? Pfff. Awans z 1/8? co z tego skoro odpadna (moze ) z Barceloną... __________ jak jest z cenami praw do transmisji meczów? Zakładam, że prawa do pokazania jakiegokolwiek meczu 1/8 kosztują tyle samo co prawa do innych -bo to musi byc przecież ustalane na dużo wczesniej niz wiadome jest kto awansował w swietle tego -w Polsacie urzedują same poje.busy - dac mecz Realu, który jest formalnoscią (kto sądzi inaczej -zapraszam do buków po małą fortunkę) zamiast Chelsea z napoli. Zenada jak mecz Barcelony z Leverkusen. Pierd.olę Polsat, skonczy mi się umowa i rezygnuje z nich definitywnie. No nie sądzę,że jest tylko formalnością. Biorąc pod uwagę ostatnio bardzo wahającą się formę Blancos. Rosjanie jeszcze mogą zaskoczyć. Poza tym jeśli już oglądać jakiś mecz to lepiej żeby to był ten ofensywny Real niż stawiająca na defensywę Chelsea....choć nie ...zapomniałem o Napoli Edytowane 14 marca 2012 przez MYSZa7 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 taaaa...za zwcięstwo Ruskich płacą 15 zł, za x2 4,3 (a chyba z 5 było) Grajcie więc jak nie takie pewne zwycięstwo Realu.... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Jak Ty sugerujesz się bukmacherami to pewnie oglądasz tylko spotkania Chelsea pomiędzy Manchesterami albo Arsenalem. Futbol bywa nieobliczalny pamiętaj. Edytowane 14 marca 2012 przez MYSZa7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi