Opublikowano 15 maja 200915 l Taa, a real madryt to najlepsza drużyna na świecie -,- Nie będziesz taki sarkastyczny za kilka miesięcy jak Krystyna przyjdzie do Realu <_< .Perez wraca dla wszystkich kibiców Realu świetny news dla wszystkich innych tragedia.
Opublikowano 15 maja 200915 l Akurat po CR7 płakał nie będę, bo za nim nie przepadam, więc fail. Jakiś inny przykład ?
Opublikowano 15 maja 200915 l Płakać to będę jak Tevez albo Rooney(ten to mission impossible) opuszczą Old Trafford.Ronaldo choć świetny nigdy nie będzie mieć w sercu United ani jakiegokolwiek innego teamu.Na 1 miejscu jest on sam i kasa.Do tego jego frustracje i wymuszanie fauli denerwuje chyba wszystkich ludzi co choćby raz widzieli go w akcji.Ja wielokrotnie powtarzałem- toleruje Ronaldo bo gra i przyczynił się do wielu sukcesów MU w ostatnich latach i to jest niezaprzeczalne.W każdym innym klubie będę mieć go w du.pie. Co do ligi mistrzów-nie mogę się doczekać finału,na prawdę od tak dawna nie czekałem na żaden mecz jak na ten.
Opublikowano 15 maja 200915 l Święte słowa, w ManU na Ronaldo tyra cała ekipa: Rooney, Park, Carrick, Anderson. Marzę o jego przejściu do Realu, bo tam nikt nie ułoży taktyki pod niego, tak jak w reprezentacji, gdzie nic nie zdziałał. Plusem dla CR7 będzie to, że w Hiszpanii będą mu wszystko gwizdać, każdy upadek. Nie cierpię tego typa. ale jest genialny, nie można mu tego odmówić. Najlepszym na świcie nigdy chyba dla mnie nie będzie, 0 charyzmy, 0 walki, a możliwości ma na boga piłki. IMO na transferze zyska i ManU i Real, ale to dopiero za rok.
Opublikowano 16 maja 200915 l Akurat po CR7 płakał nie będę, bo za nim nie przepadam, więc fail. Jakiś inny przykład ? Tevez?Akurat go nie chcę ,ale to byłaby widoczna strata.Villa,Silva,Ronaldo,Kaka,Ribery,Clichy.Piłkarze,o których każdy marzy żeby zagrali w jego drużynie są najbliżej Realu.Perez na prawdę jest jedynym człowiek zdolnym do sprowadzenia tych piłkarzy.Tylko on potrafił wyciągnąc Figo,Ronaldo,Beckchama,Zidane.I wyciągnie też tych.
Opublikowano 16 maja 200915 l Akurat po CR7 płakał nie będę, bo za nim nie przepadam, więc fail. Jakiś inny przykład ? Tevez?Akurat go nie chcę ,ale to byłaby widoczna strata.Villa,Silva,Ronaldo,Kaka,Ribery,Clichy.Piłkarze,o których każdy marzy żeby zagrali w jego drużynie są najbliżej Realu.Perez na prawdę jest jedynym człowiek zdolnym do sprowadzenia tych piłkarzy.Tylko on potrafił wyciągnąc Figo,Ronaldo,Beckchama,Zidane.I wyciągnie też tych. Nie zapomnij jeszcze o Messim, Xavim, Iniescie, Lampardzie, Gerrardzie, Torresie, Rooneyu i kilku innych. Oni tez sa za(pipi)iscie blisko Realu. Ale nie przejda, jesli ty ich nie chcesz. Dzizas, ta 10 w twoim nicku to wiek chyba.
Opublikowano 16 maja 200915 l Akurat po CR7 płakał nie będę, bo za nim nie przepadam, więc fail. Jakiś inny przykład ? Tevez?Akurat go nie chcę ,ale to byłaby widoczna strata.Villa,Silva,Ronaldo,Kaka,Ribery,Clichy.Piłkarze,o których każdy marzy żeby zagrali w jego drużynie są najbliżej Realu.Perez na prawdę jest jedynym człowiek zdolnym do sprowadzenia tych piłkarzy.Tylko on potrafił wyciągnąc Figo,Ronaldo,Beckchama,Zidane.I wyciągnie też tych. Nie zapomnij jeszcze o Messim, Xavim, Iniescie, Lampardzie, Gerrardzie, Torresie, Rooneyu i kilku innych. Oni tez sa za(pipi)iscie blisko Realu. Ale nie przejda, jesli ty ich nie chcesz. Dzizas, ta 10 w twoim nicku to wiek chyba. Bliżej Realu niż innych drużyn.O to mi chodziło pisząc poprzedniego posta.Fani Barcelony też się w czoło pukali jak się im mówiło,że Figo(kapitan!)przejdzie do Realu.Z Perezem w fotelu prezesa Real może mieć każdego zawodnika.Calderon nie potrafił ściągnąć żadnego cracka.Perez ściągał takiego co roku.Teraz polityka gwiazd i wychowanków może wypalić bo Perez wie jakich błędów należy nie popełniać.
Opublikowano 21 maja 200915 l wie ktos w końcu ile meczy w przyszłym sezonie będzie pokazywał polsat w tygodniu ? Bo raz piszą że jeden a raz piszą że dwa
Opublikowano 21 maja 200915 l na 95% tylko mecz środowy + skróty z wtorku i srody czyli tak jak dotychczas tvp2. Pokazywanie meczu we wtorek i środę byłoby bezsensu dla N-ki która ma pakiet całościowy ,przecież wogóle wtedy by się on nie opłacał.
Opublikowano 21 maja 200915 l Polsat ma tylko środowy mecz, chyba że polski klub będzie grał we wtorek. Za to obiecują cały wieczór z LM, a nie tylko skrawki jak było dotąd w TVP. Ja się cieszę, bo w czerwcu kończy mi się złodziejska umowa z C+ i biorę n-ke i jazda
Opublikowano 21 maja 200915 l Czy ja wiem, czy ta N-ka jest taka zaje.bista ? Przecież na niej można oglądać praktycznie tylko Ligę Mistrzów, reszta to jakieś odpadki. No chyba, że kogoś interesuje liga cypryjska itp. W C+ są przecież najlepsze ligi europejskie + liga polska i NBA, a w N tylko co 2 tygodnie coś ciekawego. Ale to nie temat na gadanie o telewizji, tylko o Lidze Mistrzów Btw. najpierw gadali, że Polsat będzie miał prawo do dwóch meczów w tygodniu, a teraz zmienili zdanie. Ma ktoś wiarygodne źródło, żeby się przekonać jak to w końcu jest ? ____________________________ Jeszcze niecały tydzień i wielki FINAŁ Czemu tutaj taka cisza? O meczu Chelsea - Barcelona trąbiliście przez milion stron.
Opublikowano 21 maja 200915 l http://www.sport.pl/pilka/1,65057,6630601,...t_i_Polsat.html kto co ugrał w sprawie transmisji LM.
Opublikowano 21 maja 200915 l Tak gadacie na tego Ronaldo, jakby był zwykłym przeciętniakiem, po którego odejściu MU nic by nie stracił. Przecież on tam ma udział w połowie bramek, czy to sam podaje, czy strzela. Do tego dobrze gra głową (jak chyba żaden skrzydłowy ). Fakt, że zachowuje się jak ciota, ale jednak lepiej niech zostaje w MU, bo bez niego będą grać jak z Zenitem. :]
Opublikowano 26 maja 200915 l Dobra za niecałą dobę zaczynamy największe święto piłkarskie w tym roku. Życzę emocjonującego meczu i niech wygra lepszy! (a nie ten ten co dzięki sędziemu wszedł do finału ;P )
Opublikowano 26 maja 200915 l Barcelona ma i tak przerąbane, bo ślepi angielscy kibice, nawet jakby Barca zagrała futbol z kosmosu, to będą wypominać jej te nabijane ręce i przewracanie sie o powietrze przez Chelsea Wierzę jednak, że drużyna która przez aktywny sezon grała futbol z kosmosu sięgnie po zasłużone trofeum, i w Europie wygra ładna piłka. Jak wygra MU, to też wygra ładna piłka i nie będę miał żalu, ale jako kibic Blaugrany, będę kibicował mistrzom Hiszpanii. Będzie to kolejny triumf tego kraju i w zasadzie jego piłkarski czas chwały
Opublikowano 26 maja 200915 l Boze, znowu te zarzuty z du py o przewracanie sie o powietrze jak sam koles, ktory dostal wtedy czerwona kratke przyznal, ze faulowal?;f Final wygra Man U. Mniejsze zlo. Barca se moze ladnie wygrywac w malo wymagajacej Primera Division.
Opublikowano 26 maja 200915 l Polsat ma tylko środowy mecz, chyba że polski klub będzie grał we wtorek. Za to obiecują cały wieczór z LM, a nie tylko skrawki jak było dotąd w TVP. Ja się cieszę, bo w czerwcu kończy mi się złodziejska umowa z C+ i biorę n-ke i jazda A ja czekam jeszcze ponad rok aż mi sie skonczy N-ka i C+ wezme, nie powiem fajnie moc ogladac tyle meczy LM ale jednak wolałbym w weekendy oglądać najlepsze ligi, a nawet jeśli wezme C+ to planuje jeszcze ta telewizje na karte za 10zł miesiecznie i tam jest NSport, a na nim zawsze leca najlepsze mecze w 5.1 i HD. Jutro remis , a w dogrywce Barca, jak nie dają rady w dogrywce to ManU w karnych wygra Oby Barca wygrała, jak ja ManU nie lubie
Opublikowano 26 maja 200915 l Dzien, w ktorym sopcast wejdzie w ere HD bedzie ostatnim dniem dla stacji telewizyjnych. Poki co najlepsze co widzialem, to mega idealny obraz od jakiegos Macedonczyka, tera niech reszta tak zrobi.
Opublikowano 26 maja 200915 l Z tym, że dla Polszy takie bajery będą dostępne za 10 lat, jak nie później. Przecież tutaj internet jest tak słaby, w porównaniu z innymi krajami, że hej. Oj jak ja się już nie mogę doczekać tego meczu. Będzie piękne widowisko. OBY !!!
Opublikowano 27 maja 200915 l Jestem za ManU chociaż jak wygra Barca to płakał nie będę bo są to 2 moje ulubione zespoły. Niech wygra lepszy
Opublikowano 27 maja 200915 l 5:0 do Barcy - ManU (pipi)j. Leooooooooooooooo ! Leoooooooooooooooooo !