Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Oni po prostu nie dadzą rady dokopać do bramki z takiej odległosci.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l W sumie FM jest chyba bliższy prawdziwej piłki niż świat niektórych tu użytkowników.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l tak wracajac do tematu, ze wszystkie ligi swiata sa lepsze niz hiszpanska, co by nie bylo w polfinale CL - 2 druzyny hiszpanskie, w polfinale LE - 3 druzyny + 1 portugalska.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Najlepsza liga na świecie to Premier League bo jest najbardziej wyrównana! True story. Spytaj Figlarza.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Jesli FC Arsenal gra w Premier League to się zgadzam. Arsenal FC jest najlepszym zespołem ewer.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l @ golab - tak,było mnóstwo miejsca na oddawanie strzałów z dystansu, zwracam honor. Codename nie wiem co tam napisał,bo mam go w ignorowanych(nie dlatego,że jest kibicem realu,a dlatego,że jest prostakiem,troglodytą i typem "kibica",którego nijak nie szanuję) ,więc niech nie sili się na odpisywanie na moje posty. a ja go zignorowalem bo myslalem, ze jest typowym przedstawicielem przecietnego kibica realu z madrytu. musze troche zbastowac bo widze, ze on ma cos z glowa, a inni kibice realu cos w tej glowie maja. moj blad, ogicialnie oglaszam mocne postanowienie poprawy co by niejaki orson nie sral juz koprem.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l To chyba oczywiste, że Premier League jest najbardziej wyrównaną ligą świata. Nie słyszałem o innej lidze, w której o mistrzostwo walczyłyby czasem nawet dwie drużyny. Edytowane 19 kwietnia 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Nie wiem czy ktoś to tutaj wrzucał, bo nie byłem w stanie przeczytać kilku stron pier.dolenia o tym samym, wiec jeśli sie powtórzy, to zaraportuj ktoś i niech mod usunie http://www.weszlo.com/news/10222-Po_lekturze_komentarzy_moj_przekorny_glos_na_temat_meczu_Chelsea_-_Barcelona Całkiem trafne spostrzeżenia.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Tego chyba nikt nie wrzucał, ale parę osób napisało dokładnie te same oczywiste spostrzeżenia jakiś czas temu.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Oj jak boli, oj jak boli Teraz liczę na szczęśliwe 0:0 bądź powtórkę ze środy i będzie git.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Nie wiem czy ktoś to tutaj wrzucał, bo nie byłem w stanie przeczytać kilku stron pier.dolenia o tym samym, wiec jeśli sie powtórzy, to zaraportuj ktoś i niech mod usunie http://www.weszlo.co...sea_-_Barcelona Całkiem trafne spostrzeżenia. Facet chyba chodzi do gimnazjum i nie gra w Total War
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l To chyba oczywiste, że Premier League jest najbardziej wyrównaną ligą świata. Nie słyszałem o innej lidze, w której o mistrzostwo walczyłyby czasem nawet dwie drużyny. Ale czy najlepszą?!
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Ej, ej nie podniecajcie się tak zwycięstwem Chelsea. Skoro to Barca dominowała NA WYJEŹDZIE, i tylko poprzeczki, słupki i hełmofon ratowały bezradną Chelsea, to nie wyobrażam sobie ich losu na CN. Chelsea miała fuksa niczym MIlan za całkiem niedawnych lat - bronimy się, a pod koniec gramy na murzyna, to dobiegnie i coś tam ugra. Kuźwa, obrona Barcy to jakiś żart. Niech lepiej wystawią dodatkowych napastników, bo te pachołki tylko miejsce zajmują, i co najwyżej niech Puyol stoi na tyłach, na wszelki wypadek. Ta bramka Chelsea równie dobrze mogłaby wpaść w 2 lidze polskiej No nic, kibice Chelsea czują się pewnie tak samo jak kibice Bayernu - taka dziecięca, ale naiwna radość że wygrali jedną bramką i rewanż to tylko formalność. Niestety dla nich, ale nadal brak drugiego GD w finale LM będzie sporą niespodzianką.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l I tak awansuje real i barca. Każdy kto sie choć troche zna na piłce o tym wie. Ciesze sie mimo że od dziecka jestem kibicem realu że przegrały obie ekipy bo już się rzygac chciało, w sumie to obstawiałem wygraną bajernu , w londynie myslałem że bedzie remis. No ale nie ma sie co łudzic bo finał będzie GD. real -Bajern będzie napewno ciekawym widowiskiem, ale na camp nou barca rozj.ebie czelsi niestety stwierdzam z żalem.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Znaczy ogółem to mi się to nie podoba. Chciałem finału Barcelona vs. Chelsea . Bo jak będzie GD, to "gów.nosztorm" będzie wszędzie, wystarczy że zawodnicy Realu trochę się poprzewracają, lub będą nabijać ręce. A jak będzie Bayern, to nie wierzę w to by miał szansę i byłoby to zbyt nudne widowisko.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Na razie to Real ma lepszą sytuacje przed rewanżem więc bardziej prawdopodobny finał to Real - Chelsea
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Obie drużyny muszą strzelić bramkę na swoim stadionie, i nie stracić najlepiej żadnej. W przypadku Barcy będzie po prostu wtedy dogrywka, a w przypadku Realu ten przejdzie - więc odrobinę owszem lepsza. Ale czy przekłada się to na realne szanse, na taki właśnie finał?
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Znaczy ogółem to mi się to nie podoba. Chciałem finału Barcelona vs. Chelsea . Bo jak będzie GD, to "gów.nosztorm" będzie wszędzie, wystarczy że zawodnicy Barcelony trochę się poprzewracają, lub będą nabijać ręce. A jak będzie Bayern, to nie wierzę w to by miał szansę i byłoby to zbyt nudne widowisko. Poprawione. Edytowane 20 kwietnia 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l http://twitter.com/#!/RobertoMancini_/status/192701722907508736/photo/1
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Drogba po prostu sobie trollowal karłów przez cały mecz, a na deser strzelił gola, wielkie rzeczy