Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Ja juz dzisiaj kaske na legii przytulilem Barca pocisnie Chelsea Edytowane 24 kwietnia 201212 l przez Karol_1985
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Myśle że kupon wejdzie. W pierwszym meczu Barca cisnela to u siebie pojedzie ich tym bardziej.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool od zawsze jestem fanatykiem Barcelony!
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l O Loool czerwona za takie cos xD Barca ILE! tak to jest jak sie wystawia wiesniaka w tak waznym meczu ( sedziego ) Edytowane 24 kwietnia 201212 l przez szpic
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l AHAHAHAHAHA to teraz za takie rzeczy się dostaje czerwoną kartkę? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD CZERWO KURWY
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l znów mecz kupiony , Barcelona w formie Farsa. Edytowane 24 kwietnia 201212 l przez Orson
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Chyba was posrało, przed gwizdkiem Terry sobie wjeżdża w typa z kolankiem w plery, miał go połamać jak Bane Batmana żeby czerwo dostać? Dostał za debilizm i tyle.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Nie no, jeśli Terry zdążył w te 0,005s zgwałcić Aleksisa to faktycznie czerwona się należała. Bo jeśli nie było tam kontaktu palec-anal to nie wiem za co to czerwone było.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Chyba was posrało, przed gwizdkiem Terry sobie wjeżdża w typa z kolankiem w plery, miał go połamać jak Bane Batmana żeby czerwo dostać? Dostał za debilizm i tyle. NO CO TY PRZECIEZ UEFA POMAGA I MECZ SPRZEDANY HURR DURR
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Nie no, jeśli Terry zdążył w te 0,005s zgwałcić Aleksisa to faktycznie czerwona się należała. Bo jeśli nie było tam kontaktu palec-anal to nie wiem za co to czerwone było. w takim razie wasz analny Maniek powinien w każdym meczu wylatywać z boiska xD
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Chyba was posrało, przed gwizdkiem Terry sobie wjeżdża w typa z kolankiem w plery, miał go połamać jak Bane Batmana żeby czerwo dostać? Dostał za debilizm i tyle. masz nisko plecy Chcial go lekko posmyrac po udzie i tyle za aktorzenie wczesniej