Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Kozacki półfinał - szkoda ze nie byłem u buka i nie postawiłem +3,5. No ale co tam Emocje Emocje Bayern w Finale
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Nie mam żadnych wątpliwości, że to Real będzie w finale. Pewnie jeszcze jednego CR7 kropnie.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l a u pepe byla czy nie ? edit: SEDZIA Z MADRYTU Edytowane 25 kwietnia 201212 l przez wronerro
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l nie widzialem wlasnie dlaczego karny był, nie patrzylem jak cos tam było a powtorki nie widziałem jeszcze ;p
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Real-dzieci we mgle:/No jak oni grają .Pepe do zmiany jak najszybciej.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Najlepsze jest to, ze real i tak to wygra grajac taki mega syf xD Bo tak zaklada taktyka wielkiego mou
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Robben robbenem, co ten sedzia gwizdze. niech od razu dolozy +1 do realu bo ronaldo juz piatki wybija z wolnych.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l ciekawe ile jeszcze tych wolnych kassai nadrukuje gdyby były słuszne to gustavo już dawno z drugą żółtą zszedłby z boiska..
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Brat, jak nie ojciec tyle, ze po chemii. Sedzia dukarka, zolta dla robbena ? KARNY DLA REALU !
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l kurde przeżywam bardziej niż wczorajszaj, a nie lubie oby tych drużyn
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l jak liczone są bramki w dogrywce? tak samo jak normalnie czyli bramki na wyjeździe>u siebie czy już normalnie?
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l I kurwa, jakoś można grać i nie robić autobusu, a widowisko tylko zyskuje.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l jak liczone są bramki w dogrywce? tak samo jak normalnie czyli bramki na wyjeździe>u siebie czy już normalnie? tak samo. Czyli jak real trafi na 3;1 to wchodzi. Bayern zremisuje to bayern wchodzi. Real trafi na 3;1, bayern na 3;2 -> bayern wchodzi. i tak przez 30 min..
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l I kurwa, jakoś można grać i nie robić autobusu, a widowisko tylko zyskuje. Bo kur.wa grają inne drużyny i nie z Barceloną. Dwie rączki w polu karnym - widzę, że nie tylko klub z Katalonii kupuje sędziów.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l jak liczone są bramki w dogrywce? tak samo jak normalnie czyli bramki na wyjeździe>u siebie czy już normalnie? Dogrywka to przedluzenie meczu. Bramki licza sie tak, jakby sie liczyly w regulamiowym czasie. Real strzeli jedna, Bayern strzeli jedna i Niemcy przechodza bo strzelili 2 gole na wyjezdzie.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Sytuacje, które miał Mario przyprawiają o palpitacje serca. Jak kuźźźźwa można tak spindolić tyle akcji????? Toż moja kobita z odkurzaczem na plecach i garem rosołu by to wbiła!!!!! W dogrywce dostanę zawału....
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l I kurwa, jakoś można grać i nie robić autobusu, a widowisko tylko zyskuje. Jak się z gra przeciwko karłom z małymi kabanosami w majtach to trzeba się wspomóc motoryzacją. Natomiast jak grają dwie normalne drużyny z dużymi, zdrowymi kulfonami w spodenkach to można grać. co za debilizm. ale nic, postuj dalej.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Chyba Ci się pomyliło, bo ewidentnie to brak kochones kazał postawić autobus, więc sam rozumiesz, ale nie uznaję tej odp. za wiarygodną.