Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Dobry obrót wydarzeń - gospodarze szybko stracili gola, po czym oczywiście musieli wziąć się do atakowania, ciekawe mamy więc mecze. Celtic prezentuje się zadziwiająco dobrze... czyżby oni po prostu byli mocną ekipą? Niee, ale grają nieźle.

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Bardzo podoba mi się gra Valencii, widać, że cisną, jestem ciekaw czy coś z tego wyjdzie, trzymam kciuki. 

Opublikowano

Coś im wyszło

Opublikowano

tyle się słyszy o tym sprzedawaniu meczy i tak jak oglądam obronę i bramkarza Valencii to zaczynam w to wierzyć :P 

Opublikowano

ja pie.rdole ten Juventus nie istnieje dzisiaj

Opublikowano

Chcą być Chelsea tego sezonu.

Opublikowano

Gol dla Valencii i czerwo dla Zlatana, bardzo dobrze, rewanż będzie ciekawy. :D

Opublikowano

Dwie "dwójki" puszczone dziś u buka i 180 PLN do przodu (PSG na kursie 3.0 Oo) Piękny początek zabawy z LM. Jak typujecie na jutro? BVB i remis? CR7 over 1.5?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Bardzo bym chciał, żeby Szachtar wygrał, lecz pewnie będzie 1:2 dla Borussi. :( No i obstawiam, że jednak United wygra 1:0. 

Opublikowano

Fakt, ostatnio oglądałem ich z N'Castle, a wcześniej z T'Hamem i grali dramatycznie z tyłu. Zastanawiam się nad podobnym zagraniem jak dziś: 2 i Real.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Dwie "dwójki" puszczone dziś u buka i 180 PLN do przodu (PSG na kursie 3.0 Oo) Piękny początek zabawy z LM. Jak typujecie na jutro? BVB i remis? CR7 over 1.5?

Kursy na Real są dość niskie, a w meczu Borussii, jak mówiłem, trudno powiedzieć na ten moment. Najpewniejsze wydaje mi się, że będzie trochę goli. Wygrana Ukraińców za 2,50 to niezły kurs. Gol Mchitarjana za 2,90 też wygląda w miarę kusząco.

Real na pewno wygra, a Cristiano na pewno strzeli, pytanie, czy stawiać tylko jedynkę za 1,6, czy np. z handicapem za 2,45.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Albo ewentualnie jako opcję rozważam też do przerwy BVB i Real

Opublikowano

zamiast na Real postawiłbym powyżej 2,5 gola w tym meczu

Opublikowano

over 2,5 w meczu Real - United

over 1,5 w meczu Borussia - Donieck

easy money

Opublikowano

Dzisiaj dla Realu będzie strzelał Ronaldo, Benzema, Alonso i chyba Oezil, ale tego nie jestem pewien. Pierwszy gol padnie po pięknej główce Krystyny z podania Benzemy z prawego skrzydła. Man Utd faaaaartem może raz wyjdzie z własnej połowy.

Możecie śmiało stawiać

Opublikowano

Man Utd faaaaartem może raz wyjdzie z własnej połowy.

Czyli stawiasz dwa gole dla United?

Opublikowano

trochę mnie kusi postawić coś na united. kurs jest fantastyczny.

Opublikowano

jak real przejedzie w tej rundzie manu to stawiajcie wszystko, ze zrobia lm.

No tak, z Barcą czy Bayernem byłoby tylko łatwiej po przejściu takiego potentata jak United.

Edytowane przez ogqozo