Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mylą, nie mylą... w próbie przełożenia na polskie głoski to jest coś pomiędzy tymi opcjami. Teoretycznie "e", chociaż przy szybszej wymowie faktycznie brzmi jak "j" bardziej może. Nie załamywałbym się.

Opublikowano

Myślę, że wszyscy się zgodzą, że najsilniejszym zespołem z 4. koszyka bez wątpienia będzie Napoli, chyba jedyna "nowa" ekipa, które może hipotetycznie namieszać. Czyli grupa śmierci może wyglądać tak: Barcelona, PSG, Dortmund, Napoli. Ewentualnie dla fanów angielskiego Ferrari: Barcelona, PSG, City, Napoli. Pełne koszyki zamieszczę po rozstrzygnięciu meczów, choć na ten moment już tylko dla PSV widzę realne szanse zaskoczenia.

Opublikowano

Już nie, piękny gol dla Celticu. Myślę, że Szkoci jeszcze powalczą.

Fajna ta nowa reklama Heinekena z perkusją, dobrze że Liga Mistrzów wraca. Niestety mecz Milan-PSV póki co dość nudnawy, ale PSV ciągle w zasięgu,

Opublikowano

1175338_10202568257629304_1734362831_n.j

Ot, takie drobne porównanie, dobitnie świadczące o różnicy w klasie Legią a drużyną rozgrywającą swe mecze w Poznaniu. 

Opublikowano

Podejrzewam okolice 500k € ;) Swoją drogą kibice szykujący oprawy itd to ciekawa grupa - im większe dostają kluby kary, zamykane są trybuny itd tym bardziej starają się dostać jeszcze większe kary. Ja wiem against modern football, nazi power i czystosc rasy, ale bez przesady.

Opublikowano

ciekawe w jakiej klasie mieści się rzucanie czym popadnie w zawodnika gości wykonującego rzut rożny

w klasie meczów ze steauą - patrz pierwszy mecz w Bukareszcie

Opublikowano

Kiedy pierwsze mecze LE ? :}

Bramkarz Legii doznał urazu kolana w ostatnich minutach meczu ze Steauą. W optymistycznym wariancie nie zagra 4-5 tygodni, w pesymistycznym jego przerwa potrwa 8-9.
Opublikowano

Mimo wszystko fajnie, że Wisła dała ostatnio szansę powalczyć o LM i tym słabszym klubom.

Opublikowano

Kiedy pierwsze mecze LE ? :}

Kibice Lecha niech Ci powiedzą. :sorcerer:

Za rok :turned:

1175338_10202568257629304_1734362831_n.j

Ot, takie drobne porównanie, dobitnie świadczące o różnicy w klasie Legią a drużyną rozgrywającą swe mecze w Poznaniu. 

Dwie różne sytuacje ale ok. Niby "kumaty" a jednak debil.

Opublikowano

GROUP A

Man. United(ENG)

Shakhtar Donetsk(UKR)

Leverkusen(GER)

Real Sociedad(ESP)

GROUP B

Real Madrid(ESP)

Juventus(ITA)

Galatasaray(TUR)

København(DEN)

GROUP C

Benfica(POR)

PSG(FRA)

Olympiacos(GRE)

Anderlecht(BEL)

GROUP D

Bayern(GER)

CSKA Moskva(RUS)

Man. City(ENG)

Plzeň(CZE)

GROUP E

Chelsea(ENG)

Schalke(GER)

Basel(SUI)

Steaua(ROU)

GROUP F

Arsenal(ENG)

Marseille(FRA)

Dortmund(GER)

Napoli(ITA)

GROUP G

Porto(POR)

Atlético(ESP)

Zenit(RUS)

Austria Wien(AUT)

GROUP H

Barcelona(ESP)

Milan(ITA)

Ajax(NED)

Celtic(SCO)

Opublikowano

Heh, gdyby nie Legia, to bym sobie może londyńczyków na żywo obejrzał.