Obsolete 973 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Rubin zagrał trochę jak uboga "czelsi", zrobił z 3-4 akcje w meczu i z 2 padły bramki (z jednego strzału życia). Jak Barcelona z zeszlorocznego polfinalu chciales napisac. A nawet to nie, bo Kazan potrafil strzelic w swiatlo bramki wiecej niz 1 raz. Reprezentacja Bravo Sportu miala fartowny zeszly rok, no ale sie skonczylo i w tym roku se Barca nie powalczy. Rozumiem ze wg Twojej wiedzy specjalistycznej akcja = strzal w swiatlo bramki? Wedug mojej specjalistycznej wiedzy gol jest strzalem w swiatlo bramki. Wiem, skomplikowana sprawa. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Rubin zagrał trochę jak uboga "czelsi", zrobił z 3-4 akcje w meczu i z 2 padły bramki (z jednego strzału życia). Jak Barcelona z zeszlorocznego polfinalu chciales napisac. A nawet to nie, bo Kazan potrafil strzelic w swiatlo bramki wiecej niz 1 raz. Reprezentacja Bravo Sportu miala fartowny zeszly rok, no ale sie skonczylo i w tym roku se Barca nie powalczy. Rozumiem ze wg Twojej wiedzy specjalistycznej akcja = strzal w swiatlo bramki? Wedug mojej specjalistycznej wiedzy gol jest strzalem w swiatlo bramki. Wiem, skomplikowana sprawa. Zawsze cos. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Szalona kolejka. Myślałby kto, że faza grupowa nie ma sensu, bo i tak jest dwóch żelaznych faworytów w każdej grupie, a tutaj - proszę. Niezwykły mecz Liverpoolu z Lyonem. Strzelanina w Budapeszcie. Barca pierwszy raz w sezonie przegrywa, i to u siebie, i to z Rubinem Kazań. W Glasgow mecz z trzema samobójami, który wygrywa 4-1 Unirea, będąc teraz w niezłej pozycji do awansu z grupy, który pewnie byłby uznany ze sensację, choć będzie raczej dowodem na niezwykły rozwój ligi rumuńskiej. No i grupa H, która jest koszmarnie nudna, ale przynajmniej w obu meczach padł ważny gol w ostatniej akcji. Po takich wynikach to wszystko może się zdarzyć. Nie zdziwiłbym się, gdyby dzisiaj wygrał AC Milan. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) Po takich wynikach to wszystko może się zdarzyć. Nie zdziwiłbym się, gdyby dzisiaj wygrał AC Milan. No ja byłbym w szoku. Edytowane 21 października 2009 przez standby Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Milan ma zawsze problemy z motywacja, gdy gra ze slabszymi przeciwnikami, wiec nie zdziwie sie jak dzisiaj przegra. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Oglądam ten mecz na razie na jakimś chińskim kanale, bo jakoś tak wyszło. Chińczycy nawet jak chcą powiedzieć "Kaka", to brzmi to jako "ghmgh". Przed chwilą Załhoha (Zambrotta) zasadził Bhyhymie (Benzemie) kopa kung-fu na polu karnym. Sędzia - nic. Zawsze będzie można zwalić winę na sędziów, co nie. Dobra, już jest 1-0, Milan zlekceważył. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 no coz. wpisujcie miasta ktore smieja sie z milanu. 1. torun Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Kurde APOEL prowadzi z Porto, samobój Pereiry, będę miał minusową ilość punktów w WLM. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) Jak nie macie polsatu to polecam iple. Jakość jak z tv. <reklama> Edytowane 21 października 2009 przez Kazuma Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Przed chwilą ręka milanisty w polu karnym. Sędzia - nic. Obso musi przeżywać trudne chwile przed TV. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) Gdzie tam przecież wiadomo,że grande Milan się na ogórki nie spina więc po Obso pewnie to spływa....odbiją sobie z Chievo Edytowane 21 października 2009 przez masterlag Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Dida dzięki Zambrotta wpierw sfaulował Benzeme na karniaka moim zdaniem ,a później ręką zagrał po zagraniu Ramosa ...no ale cóż szczęście i tak sprzyja Realowi Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 no coz. wpisujcie miasta ktore smieja sie z milanu Didy. 1. torun 2. Mysłowice, a pewnie i cały Śląsk. Ten człowiek to jakaś pomyłka natury. Piep.rzony szympans bez przeciwstawnego kciuka. ...ale przynajmniej lżej na sercu mi się robi jak spojrzę na wynik Bayernu... Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Milan ma zawsze problemy z motywacja, gdy gra ze slabszymi przeciwnikami, wiec nie zdziwie sie jak dzisiaj przegra. Powinienem dawac jakies wyklady z wiedzy o futbolu. Wszystko tak jak przewidzialem. Jezeli Real mysli, ze przejedzie cala LM na bledach trzecich bramkarzy przeciwnikow, wystawionych do gry z powodu kontuzji pozostalych, to sie zdziwi. Mierna druzyna, jak na europejski zespol rzekomo walczacy o puchar LM. Jest jeszcze szansa, ze Leo powie w szatni "Where is your passion, lads?" i chlopaki sie zepna mimo malo ciekawego przeciwnika, no ale to sie zaraz okaze. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Jest jeszcze szansa, ze Leo powie w szatni "Where is your passion, lads?" Coś w stylu: "Hej, może byśmy tak wyszli z tej grupy?" byłoby IMO adekwatną mówką. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Jest jeszcze szansa, ze Leo powie w szatni "Where is your passion, lads?" Coś w stylu: "Hej, może byśmy tak wyszli z tej grupy?" byłoby IMO adekwatną mówką. No, jednak nie podzialalo. Milan nadal stoi i nie chce mu sie grac z tak slabym Realem. Pirlo jednak stwierdzil "nie no je bne z gola zeby nie bylo", no i wlasnie. Real bez Ronaldo to prawdziwy dramat. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Kurde, co to ma być, znowu jakiś milanista wyrżnął Kakę w polu karnym, bez piłki, na chama, a sędzia nic. Ja nikomu nie chcę hejtować, ale ile fuksa ma w tym meczu Milan, to się w głowie nie mieści. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Milan zapie,rdala na 120%, w sumie nawet tragedii nie ma, pogrom jaki urzadzi Real we Wloszech bedzie mial teraz lepszy smaczek a Ronaldinho dostosował sie już do poziomu drużyny i stał się typowym prowincjonalnym kmiotkiem. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Nioh nioh "Where is your passion, lads?" Nie powiem... zes.rałem się ze szczęścia co najmniej tak bardzo jakbym się zes.rał, gdyby Milan zdobył CL Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 To, co się działo od bramki Pirlo, było kapitalne. Generalnie mecz spoko, były koszmarne błędy sędziego, szaleństwo piłkarzy itp. Milan okazał niesamowitą skuteczność - tyle goli co wszystkich akcji ofensywnych - no ale w piłce wygrywa ten, kto więcej strzeli, wiadomka. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Kurde, co to ma być, znowu jakiś milanista wyrżnął Kakę w polu karnym, bez piłki, na chama, a sędzia nic. Ja nikomu nie chcę hejtować, ale ile fuksa ma w tym meczu Milan, to się w głowie nie mieści. A Nesta to strzelił nieprawidłowo? 4:2 jak ch.uj. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 chryste żal do ntej....bez Krystyny to nie jest nawet zbiór 11 zawodników tylko 11 koszulek.Jak się przegrywa z 10 emerytów+Pato to w 1/8 trzeba się zacząć modlić o Maccabi albo inny APOEL a i tak (pipi)a z tego wyjdzie.. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) Kto sie jeszcze smieje z Milanu? Edytowane 21 października 2009 przez grzes_l Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 ehh brakuje tu Ronaldo... Milan jak na włoskie drużyny przystało z Realem...strzał = gol W tym przypadku 4 strzały i 4 gole...w tym jeden nieuznany R80 mnie zadziwił i to pozytywnie,widać że nadal ma te przebłyski geniuszu Seedorf genialna piłka do Pato. Pirlo piękny strzał,ładny był także Drenthe Kaka zawiódł. Najlepszy w Realu to zdecydowanie Lass...zapierdalał jak po(pipi)any,odbierał,walczył,strzelał i kiwał...czego chcieć więcej Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Nic nie mówię, ale Bayern mógł dostać dwie więcej Real w du.pę, Bayern w du.pę, Milan do przodu, Marsylia do przodu. Co za wieczór Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi