Daffy 10 530 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 co do awansow do kolejnej rundy to wg mnie pierwsze mecze wszystko ustawily, ewentualnie w meczach rewanzowych moze pasc pare remisow po walce. Jedyna para gdzie moze byc goraco szykuje sie za tydzien w srode - choc kogo ja oszukuje...olimpiacos tez juz raczej pierwszym meczem zapewnil sobie awans Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Arda Turan: "Ja tylko pociognoł" Aaa, szkoda, że rykoszet. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Bayern 1:0 Szwajni 1:1 Podolski Edytowane 11 Marca 2014 przez tomci23 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Pogromu nie ma, ale Bayern jest dużo lepszy. Ciekaw jestem, czy tradycyjnie w meczach bardziej "problematycznych" (niewygrywanych 4-0) wrzucą drugi bieg koło 60 minuty. Na razie mamy fatalny błąd Lahma, poślizgnięcie, to się zawsze może zdarzyć. W Madrycie jak w pierwszym meczu - Milan gra nieco lepiej, ale Atletico strzela gole. Przed chwilą Diego Costa walną z przewrotki w głowę Adila Ramiego. Ogólnie zaczęła się kopanina po ciałach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) W Madrycie pogrom. Milan nawet miał moment w pierwszej połowie kiedy dominował. Później Turan zdobył gola i się wszystko posypało. Cieszę się z takiego wyniku bo lubię Atletico już od wielu lat. Edytowane 11 Marca 2014 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Jezu jaki Koscielny jest beznadziejny, mr. penalty. Lol co obrona Fabianskiego xD Edytowane 11 Marca 2014 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 mozna byc zadowolonym. nie wiem na ile procent wczoraj gral bajern, momentami wygladalo to niezle, momentami bardzo slabo. schweini przecietnie, goetze bez formy. lahm powinien jednak grac na srodku pomocy chyba. muller zawsze karne strzela dobrze, szkoda, ze tak slabo zrobil to wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie wiem czy ktoś będzie w stanie zatrzymać tą niemiecką maszynkę i czuję,że pierwszy raz w historii będzie drużyna,która obroni tytuł. Choć bardzo bym tego nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ciężko będzie ich powstrzymać, marzy mi się mecz Barca-Bayern Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Realowi chyba najbliżej do ich poziomu no ale zobaczymy. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 xDD DNA Barcelony obecne, można się transferu spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ciężko będzie ich powstrzymać, marzy mi się mecz Barca-Bayern To prawdopodobnie byłoby jeszcze bardziej wyrównane i trzymające w napięciu widowisko, niż w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 xDD DNA Barcelony obecne, można się transferu spodziewać no akurat robben to nurek od zawsze wiec nic sie nie zmienilo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Taki piłkarz...aż żal patrzeć na ten szajs w jego wykonaniu. Dostał chociaż kartkę za to czy to właśnie po tym "faulu" był karny? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) ani karnego ani kartki Edytowane 12 Marca 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jak to, przecież to chyba za ten faul był karny dla bayernu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) nie, za to nic nie bylo widac zreszta minute meczu. karny byl w doliczonym czasie przy stanie 1:1 Edytowane 12 Marca 2014 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Faktycznie, nie zwróciłem uwagi. A macie gdzieś tą akcję z karnego, bo tam też to chyba nie było takie oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 to jest właśnie dla mnie niezrozumiałe bo skoro sędzia nie dal karnego to stwierdził, że Robben symulował za co powinien dostać kartkę a jej nie dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 UEFAYERN Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 xDD DNA Barcelony obecne, można się transferu spodziewać no ja tu widzę, że typ nadepnął Robbenowi po achillesie, ale może źle widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Z tego ujęcia trudno powiedzieć. Na kamerze ludzie zawsze chcą, żeby kogoś kopać całą stopą w środek nogi, bo widocznie tylko wtedy człowiek w biegu może się przewrócić. Ogółem, mecz nudny. Bayern ma słabość do angielskich ekip. Najpierw mur Chelsea zabrał im finał Ligi Mistrzów, w zeszłym sezonie Arsenal ich postraszył w 1/8 finału, potem Chelsea postraszyła w superpucharze, potem City prawie odrobiło z szybkiego 3-0, teraz... teraz Bayern wygrał, ale nie było pogromu jak się spodziewałem. Świetny mecz Chamberlaina - koleś zawsze jest kapitalny na środkowej pomocy, powinien częściej. Pytanie brzmi teraz - czy jeśli Chelsea awansuje do 1/4, to nie będzie tym jedynym rywalem, na którego Bayern naprawdę nie chce trafić? Drugi mecz tak naprawdę ciekawszy, choć był pogrom. Jednak Milan był bardziej nieskuteczny, niż słaby. Mecz wyrównany. Atletico nadal nie imponuje i na ten moment nie jest już dla mnie wśród faworytów LM. Ale przyjemnie z nimi nikomu nie będzie. Dzisiaj kompletne dożynki. To będą nudy. Najciekawiej będzie śledzić, ile goli nabiją sobie Zlatan i Messi. Teoretycznie tylko Cristiano i Szwed walczą o tytuł króla strzelców, ale jakby Messi walnął hat-tricka, może wrócić do gry. Są w niej też Lewandowski i Diego Costa - i to mamy, obok Suareza, zestaw bohaterów tego sezonu w Europie. Messi jest w formie, to ostatni z problemów Barcy. Jeśli tylko ktoś poza nim gra dobrze, zazwyczaj dominuje na boisku i strzela gole. Jednak jeśli jest sam, nie daje rady. Kiedy ostatni raz Barca na 3 mecze ligowe z rzędu przegrała dwa? Przez poprzednie 24 kolejki... też przegrała tylko dwa razy. Coraz mocniej wątpię w Martino, zarówno jeśli chodzi o taktykę, jak i dobór piłkarzy do jedenastki. Nie stawiam jednak na niespodziankę, bo Barca u siebie to inna bajka. Raz tylko stracili u siebie punkty, z Valencią, ale tutaj raczej była to moim zdaniem tylko pechowa seria strasznych błędów w obronie, która ma małe szanse się powtórzyć. Edytowane 12 Marca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Gdyby Yaya zagrał na poziomie znanego z ligi angielskiej to jest jeszcze szansa. <naiwniak> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No Barcelona trochę ciśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Fajnie sie oglada jak sprawiedliwosc jednak wraca xD Szkoda ze SIti i tak nie umie z tego skorzystać Rayo > SITI Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi