Opublikowano 20 marca 201411 l dla mnie priorytet do odpadnięcie barcy więc: barca trafia na bayern i facebookowe janusze zamykają dupy, chyba ze stanie się to w niedzielę za sprawą gran derbi i porażką w lidze co do reszty meczów to bym widział bvb z man u czyli IMO najsłabsze drużyny w ćwierć finałach, do tego PSG z ATL oraz Real z Chelsea.
Opublikowano 20 marca 201411 l A ja chcę tak : Bayern - Barca MU - Borussia Chelsea - Atletico PSG - Real
Opublikowano 21 marca 201411 l ja bym chcial zeby bajern uniknal czelsi. to chyba jedyna druzyna, ktora moze sprawic jakis wyjatkowo duzy problem. mu, atletico, bvb, barca sa jak najbardziej do pykniecia. z realem moze byc ciekawie, a psg to jedna wielka niewiadoma.
Opublikowano 21 marca 201411 l Moje typy: Real - Borussia Bayern - Atletico Chelsea - MU Barcelona - PSG Z czego przejdą: Real, Bayern, Chelsea i Barcelona.
Opublikowano 21 marca 201411 l Chiałbym takie pary. Bayern - Real Barcelona - Chelsea MU - Borussia/Atletico PSG - Atletico/Borussia
Opublikowano 21 marca 201411 l Ostatecznie zobaczymy: FC Barcelona – Atlético MadrytReal Madryt – Borussia DortmundParis Saint-Germain – Chelsea FCManchester United – Bayern Monachium Edytowane 21 marca 201411 l przez Hejas
Opublikowano 21 marca 201411 l Co ten Bayern zrobi z United xDDDDDDDDDDDDDD Oby udał się rewanż na Cebulssi. Edytowane 21 marca 201411 l przez MYSZa7
Opublikowano 21 marca 201411 l latwy rywal. widzialem raptem kilka spotkan united w tym sezonie i bajern w formie nie powinien stracic nawet gola w dwumeczu.
Opublikowano 21 marca 201411 l Skończy się jak w 99, gdy Matthäus przecierał się ręcznikiem, a po chwili nie wierzył własnym oczom, gdy było już 2-1.
Opublikowano 21 marca 201411 l Jestem bardzo zadowolony z losowania. Real ma szansę na zemstę, Atletico z Barceloną to ostatnimi czasy bardzo wyrównane spotkania (miejmy nadzieję, że tym razem z większą ilością bramek), PSG z Chelsea może być hitem tej rundy, a i z przyjemnością popatrzę, jak gracze Moyesa biegają bezradnie masakrowani przez niemiecką maszynę. Wrzucę sobie chyba taki kupon: FCB - Atletico X Real - BVB 1 Manchester - Bayern 2 PSG - Chelsea X
Opublikowano 21 marca 201411 l Tylko nie wiem po co ta cała szopka i czemu nie rozlosowali par pófinałowych.
Opublikowano 21 marca 201411 l Tylko nie wiem po co ta cała szopka i czemu nie rozlosowali par pófinałowych. znowu lewy walnie 4 gole i bedzie zdziwko, ze ta borussia to jednak nie takie cieniasy
Opublikowano 21 marca 201411 l Tylko nie wiem po co ta cała szopka i czemu nie rozlosowali par pófinałowych. znowu lewy walnie 4 gole i bedzie zdziwko, ze ta borussia to jednak nie takie cieniasy właśnie szkoda dla widowiska, że Lewego powiesili za żółtko, bo Ramosy i inne cieniasy mogli być osrani już w pierwszym meczu hiehie
Opublikowano 21 marca 201411 l Antonio również gotowy na Bayern Jedna noga, jedno oko, jeszcze rękę niech mu upierdolą, to wtedy znacznie lepiej będzie grał.