ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ukyo, Mata grał w Chelsea w LM w tym sezonie, nie wymagaj aż takich cudów od Moyesa. Tak czy siak, pewnie odpadną, ale w niezłym stylu tak naprawdę. Zresztą, jeszcze nie koniec, jeden gol i... BAtletico po długim okresie bronienia zaczęło znowu atakować, Barca chyba już pada. Atletico mogło dostać karnego, mogło coś strzelić... Barca jednak też mogła wyrównać, świetna obrona Courtois wcześniej. Jeszcze nie koniec, ale jak na walkę o życie, Barca nie pokazała zbyt wiele. Z kolei fantastyczny mecz Atletico, chociaż przez długi okres nie grali prawie nic w ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 roben ch.uju Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Robben jak z dziecmi sie pobawil i pozamiatane i jeszcze rykoszet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 MU papa. Tata papa. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 kolejny łysy chvj z przykurczem. same brzydale na boisku Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ogórek wiem w przypływie nerwów z tym wyskoczylem Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie wiem która sytuacja tego typu Robbena w dwumeczu, wpada, schodzi na środek, schodzi, ustawia se na lewą, ustawia, strzela strzał z małymi szansami, ale może wpadnie... w końcu wpadło, co do centymetra jak było trzeba. Neymar główka centymetry od gola. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Raczej odbiło się jak trzeba żeby wpadło jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 byl rykoszet wiec na farcie elo Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nie wiem która sytuacja tego typu Robbena w dwumeczu, wpada, schodzi na środek, schodzi, ustawia se na lewą, ustawia, strzela strzał z małymi szansami, ale może wpadnie... w końcu wpadło, co do centymetra jak było trzeba. Neymar główka centymetry od gola. rykoszet od Vidicia Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) No przecież wiem, napisałem tyle, że wpadło idealnie a szanse były małe jak w jakichś dziesięciu poprzednich jego akcjach tego typu w tym dwumeczu. Teraz już po ptakach, ale United było w walce przez jakieś 150 minut, to dużo więcej niż stawiano. Ogólnie dobry plan na dwumecz, choć fakt, że Bayern zalicza kolejny wyblakły mecz po zdobyciu mistrzostwa. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 gejowska flaga na trybunach Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 no na atletico flaga smierdzieli Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) roben pajac mowie o fladze w monachium Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 jaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Może przynajmniej Barcelona odpadnie. Mendrek się cieszy, że United w kryzysie nie awansuje z Bayernem, ale mimo wszystko pewnie odczuwa delikatny ucisk w gardle, że póki co 7. miejsce Premier League przegrywa z mistrzem Europy 4:2 w dwumeczu, a jego ukochany mistrz Hiszpanii rok temu miał z Bawarczykami bilans 0:7. Ten ból... Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Royal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cristian Rodriguez załamany po zmarnowaniu okazji jakby to Atletico odpadało. Świetna końcówka Atleti, zasłużony awans, faworyt LM nr 2 albo i 1 na ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zasłuzony awans, jakby było 3:0 też by nie mogla miec Barca pretensji. W sumie po 1/4 LM wydaje się, że są tez murowanym faworytem do wygrania PD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Brawa dla Atletico. Nic do Barcelony nie mam, ale smutek na buzi mendrka jest raczej bezcenny . Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) AHAHAAHAHAHA Prze(pipi)ałem stówe ale warto było. Teraz liga Czas na lektrure fcb.com Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Kapitalny mecz Messiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Prawda jest taka, że żadna z aktualnie awansujących do półfinałów drużyn nie przejawia specjalnie wyższego poziomu od reszty więc końcówka tegorocznej LM zapowiada się najciekawiej od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Po dzisiejszym meczu w Madrycie, Atletico to mój piąty ulubiony zespół, zaraz po Arsenalu, Deportivo, Feyenoordzie i Leverkusen. Już za jakieś pół roku będę mógł pisać na forum, że kibicowałem im od zawsze. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Royal 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ale się meczyki szykują, uhuhu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Najrówniejsza Liga Mistrzów od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi