MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Jakby to dwie strony stwarzały sobie groźne sytuacje i wynik byłby otwarty do ostatniej minuty to bym się zgodził. A tak to tylko Atletico potrafiło grać w piłkę dzisiaj. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Ale jak Real rozpierdalał słaby Bayern, to się spuszczałeś jak z kranu, no cudowne spotkanie XDD Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 (edytowane) Ale jak Real rozpierdalał słaby Bayern, to się spuszczałeś jak z kranu, no cudowne spotkanie XDD Gdzie się spuszczałem? Gdzie napisałem że to było cudowne spotkanie? No ale dopowiadaj sobie dalej. Real zrobił po prostu swoje, a nawet lepiej i nic więcej. Tobie by chyba tłuszcz wyebało z cyców gdyby "twoje" Atleti zrobiło to samo z Chelsea. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 30 kwietnia 2014 przez MYSZa7 1 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 z atletico podobna sytuacja jak z burussią w tamtym roku, też czarny koń ale w finale jednak się już zgaszą, real powinien ich spokojnie pyknąć Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 (edytowane) Ale jak Real rozpierdalał słaby Bayern, to się spuszczałeś jak z kranu, no cudowne spotkanie XDD Gdzie się spuszczałem? Gdzie napisałem że to było cudowne spotkanie? No ale dopowiadaj sobie dalej. Real zrobił po prostu swoje, a nawet lepiej i nic więcej. Tobie by chyba tłuszcz wyebało z cyców gdyby "twoje" Atleti zrobiło to samo z Chelsea. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Czyli w tym sezoniie Rozi wierny i oddany kibic Atletico? Edytowane 1 maja 2014 przez kanabis Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Dyskutowałbym z tym finałem. Ludzie się za bardzo podniecili tą wygraną Realu z Bayernem i mało kto zwraca uwagę w jakiej formie jest obecnie zespół z Niemiec (to nie jest tak, że jadą wszystkich równo i tylko Real ich zatrzymał). Wcześniej była Borussia i Schalke, obie w dołku formy w owym czasie/rozbebeszone przez kontuzje. Teraz trafią na Atletico, które ma być "spokojnie pynknięte", bo tak. Oni pokonali niby słabą Barcelonę (która w lidze dwa razy pyknęła Real) i Chelsea będące w dobrej dyspozycji. Jedyne co przemawia w tym finale za Królewskimi na ich korzyść, to ich doskonały występ w Pucharze Króla, ale później była liga i mimo remisu, to Real mógł mówić o sporym szczęściu. Jeszcze jakiś czas temu sam wątpiłem w Atletico, ale dlaczego niby mają być pyknięci w finale skoro w tej kwestii obecny Real ma tyle samo doświadczenia co Atletico. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Wygra Real, ale napewno nie będzie to łatwe i o "pyknięciu" nie ma mowy, szczególnie druga połowa pokazała że atleti jest mocne. Bo pierwsza to pokaz antyfutbolu z obu stron. I wierz mi pajgi 4:0 z bayernem w monachium robi wrażenie i to nieziemskie czy tego chcesz czy nie. Ale z drugiej strony 3:1 w londynie też świadczy o tym że real musi spiąc poślady, w finale spotkają sie IMo bezapelacyjnie dwie najmocniejsze na obecny czas ekipy w europie, i czuje że mecz będzie naprawde niezły, i pełen walki. Kto wie, moze dogrywka? zobaczymy, tylko dlaczego ten costa jest tak wkur.wiający swoim stylem bycia na boisku, to juz pepe jest bardziej spoko. On jest nawet chu.jowszy od busquetsa Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 bajern rok temu miazdzyl wszystkich a z borussia bramke na 2:1 zdobyl w 90 minucie. wiec nie ma co teraz sie zastanawiac. oczywiscie latwo napisac sobie "wygra real." a potem "ha, mialem racje" i wrzucic sto cytatow tych ktorzy uwazali inaczej. spodziewam sie 0:1 w finale dla atletico. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Hiszpański finał to i karne z kapelusza w ilości 3 szt. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Jestem fanem Realu, lubię również Atletico. Jeżeli Real w finale wyjdzie w pełnym składzie (poza Alonso ) to uważam, że Atletico nie będzie w stanie nawiązać walki z Realem. Myślę, że sytuacja będzie wyglądała podobnie jak rok temu w niemieckim finale. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 (edytowane) znowu jakieś dopowiadanie że Real pyknie Atletico. Wolałem Chelsea niż Atletico w finale, ale jest inaczej. Może i w Chelsea byłby Mou który zna Real, ale Atletico ma coś więcej. Ambicję i pasję w grze, która w wielu przypadkach odgrywa znacznie większą rolę niż dobrze przygotowana taktyka. Finał powinien być mega wyrównany, a kto wyjdzie z tego zwycięsko się zobaczy. Edytowane 1 maja 2014 przez MYSZa7 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Po raz pierwszy od wielu lat jest mi naprawdę obojętne, kto wygra finał. Obie drużyny najzwyczajniej w świecie lubię oglądać i tak samo jak będzie mnie cieszyć wygrana jednej, tak będzie smucić przegrana drugiej. Mam nadzieję, że będzie iskrzyło i nie zabraknie widowiska! Żeby końcowy wynik brzmiał 8:7, albo coś koło tego! Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 bajern rok temu miazdzyl wszystkich a z borussia bramke na 2:1 zdobyl w 90 minucie. wiec nie ma co teraz sie zastanawiac. oczywiscie latwo napisac sobie "wygra real." a potem "ha, mialem racje" i wrzucic sto cytatow tych ktorzy uwazali inaczej. spodziewam sie 0:1 w finale dla atletico. Nie lepiej być tak bardzo alternatywnym i wiedząc że wygra real napisac że wygra atletico. Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Alternatywne jest myślenie, że wygra Real Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Ok, real przegra, nic nie wskazuje na to że miałby wygrać. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Real wygra albo przegra. Jeszcze wam to zacytuję. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 (edytowane) Real wygra. Myśle ze można zamknąć temat do 23.05. Wrócimy wtedy i obgadamy kontuzje w zespołach. Edytowane 1 maja 2014 przez Szejdj Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Real wygra bo messi ma kontuzje Cytuj
Gość osiol Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 bajern rok temu miazdzyl wszystkich a z borussia bramke na 2:1 zdobyl w 90 minucie. wiec nie ma co teraz sie zastanawiac. oczywiscie latwo napisac sobie "wygra real." a potem "ha, mialem racje" i wrzucic sto cytatow tych ktorzy uwazali inaczej. spodziewam sie 0:1 w finale dla atletico. Witam. 0:1 dla Atletico to 1:0 dla Realu. Pozdrawiam. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Szefostwo polskiego Heinekena otwiera dzisiaj... szampany, oni na pewno nie piją tego szajsu: otóż przez następne trzy lata Liga Mistrzów nie będzie lecieć w TVP. Tylko na C+ i nSport. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 o ciup...a jest jeszcze szansa ze ktos wykupi sam pakiet srodowy? w sumie zostaje sam polsat i bylaby to powtorka z rozrywki Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 prawdziwy fan futbolu musi mieć NC+ 1 Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 albo w miarę sensowne łącze tak, mam nc+ Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 maja 2014 Opublikowano 22 maja 2014 Diego Costa wrócił do treningów. Co prawda nie na pełnych obrotach, ale jednak. Pomógł mu zabieg z użyciem żelu z... końskiego łożyska. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi