Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to dzisiaj byc moze jeden ze szczesliwszych dni dla pilkarskiej Polski i najwieksza kompromitacja legii w historii.

Irlandczycy maja byc podobno oslabieni, dwoch nie dostalo zwolnienia z roboty a trzeci ma zastapic kolege za barem. Hehehe. He.

• Plusik 1
  • Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Darude
Opublikowano (edytowane)

A znający się na zmywaniu naczyń pseudo  dziennikarze juz chcieli zwalniać Berga  :teehee: .Beka ze *****ów  :dance2:

Wasze miejsce jest ....no wiecie gdzie.

Edytowane przez Darude
Gość Darude
Opublikowano

No cóż, żyje się dalej, tego tygodnia nikt nam nie zabierze.

Poczekajmy do soboty ;)

Gość Maiden
Opublikowano

Mówiłem, że żąbki bedą boleć. A zabolą mocniej, spokojnie.

Opublikowano

zenujace ze pomimo miliona transferow od lat jedynym zawodnikiem co ma pojecie jak kopnac pilke w tym klubie byl i jest radovic - dzien konca jego kariery bedzie smutny dla calej ekstraklapy, bo to jedyny pilkarz w tym bagienku, a nie kopacz

Opublikowano

No to dzisiaj byc moze jeden ze szczesliwszych dni dla pilkarskiej Polski i najwieksza kompromitacja lecha w historii.

Estonczycy maja byc podobno oslabieni, dwoch nie dostalo zwolnienia z roboty a trzeci ma zastapic kolege za barem. Hehehe. He. 

Gość Maiden
Opublikowano

Czekamy na konferencję prasową Rumaka. Pewno powie, że byli lepsi.

Opublikowano

Legia wczoraj zamknęła morde hejterom.

Piękne zwycięstwo, bardzo dobra gra Dudy i Radovicia.

Kuciak tez pokazał klasę

Jakbym nie wiedział to bym po takim tekście pomyślał, że chociaż z tym Celtikiem wygrali 5-0.

• Plusik 1
Opublikowano

No to dzisiaj byc moze jeden ze szczesliwszych dni dla pilkarskiej Polski i najwieksza kompromitacja lecha w historii.

Estonczycy maja byc podobno oslabieni, dwoch nie dostalo zwolnienia z roboty a trzeci ma zastapic kolege za barem. Hehehe. He. 

Jak twoja nienawiść do Lecha jest tak samo wielka jak miłość do Legii to jestem spokojny:)

I nie zgodzę się, że to będzie największa kompromitacja. Jak odpadną to będzie wstyd jak chuj ale największą kompromitacją bym tego nie nazwał.

PS: temat o LM i meczu Legii a słoiczki i tak tylko o Lechu i Rumaku piszą:)

Gość Maiden
Opublikowano

Cóż za asekuracja. Specjalnie mnie to nie dziwi. Ale racji przyznać Ci nie sposób. To temat o drużynach mistrzowskich.

Z wpisami nt. innych drużyn przenieśmy się do innych, b. zakopanych tematów.

Opublikowano

Oby Legia nie awansowała do CL, ja nie chcę jej oglądać zamiast jakichś świetnych meczów np. Real-Bayern itp. Kto będzie w tym sezonie transmitował LM co środę? Polsat czy TVP?

Opublikowano

Oby Legia nie awansowała do CL, ja nie chcę jej oglądać zamiast jakichś świetnych meczów np. Real-Bayern itp. Kto będzie w tym sezonie transmitował LM co środę? Polsat czy TVP?

LM chyba ostatni rok TVP, a jeśli nie to pewnie w TVN Turbo.