Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to dzisiaj byc moze jeden ze szczesliwszych dni dla pilkarskiej Polski i najwieksza kompromitacja legii w historii.

Irlandczycy maja byc podobno oslabieni, dwoch nie dostalo zwolnienia z roboty a trzeci ma zastapic kolege za barem. Hehehe. He.

• Plusik 1
  • Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Darude
Opublikowano (edytowane)

A znający się na zmywaniu naczyń pseudo  dziennikarze juz chcieli zwalniać Berga  :teehee: .Beka ze *****ów  :dance2:

Wasze miejsce jest ....no wiecie gdzie.

Edytowane przez Darude
Gość Darude
Opublikowano
  W dniu 23.07.2014 o 21:30, ogqozo napisał(a):

No cóż, żyje się dalej, tego tygodnia nikt nam nie zabierze.

Poczekajmy do soboty ;)

Gość Maiden
Opublikowano

Mówiłem, że żąbki bedą boleć. A zabolą mocniej, spokojnie.

Opublikowano

zenujace ze pomimo miliona transferow od lat jedynym zawodnikiem co ma pojecie jak kopnac pilke w tym klubie byl i jest radovic - dzien konca jego kariery bedzie smutny dla calej ekstraklapy, bo to jedyny pilkarz w tym bagienku, a nie kopacz

Opublikowano

No to dzisiaj byc moze jeden ze szczesliwszych dni dla pilkarskiej Polski i najwieksza kompromitacja lecha w historii.

Estonczycy maja byc podobno oslabieni, dwoch nie dostalo zwolnienia z roboty a trzeci ma zastapic kolege za barem. Hehehe. He. 

Gość Maiden
Opublikowano

Czekamy na konferencję prasową Rumaka. Pewno powie, że byli lepsi.

Opublikowano
  W dniu 24.07.2014 o 10:21, KarolFanbojSony napisał(a):

Legia wczoraj zamknęła morde hejterom.

Piękne zwycięstwo, bardzo dobra gra Dudy i Radovicia.

Kuciak tez pokazał klasę

Jakbym nie wiedział to bym po takim tekście pomyślał, że chociaż z tym Celtikiem wygrali 5-0.

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 24.07.2014 o 09:44, Rozi napisał(a):

No to dzisiaj byc moze jeden ze szczesliwszych dni dla pilkarskiej Polski i najwieksza kompromitacja lecha w historii.

Estonczycy maja byc podobno oslabieni, dwoch nie dostalo zwolnienia z roboty a trzeci ma zastapic kolege za barem. Hehehe. He. 

Jak twoja nienawiść do Lecha jest tak samo wielka jak miłość do Legii to jestem spokojny:)

I nie zgodzę się, że to będzie największa kompromitacja. Jak odpadną to będzie wstyd jak chuj ale największą kompromitacją bym tego nie nazwał.

PS: temat o LM i meczu Legii a słoiczki i tak tylko o Lechu i Rumaku piszą:)

Gość Maiden
Opublikowano

Cóż za asekuracja. Specjalnie mnie to nie dziwi. Ale racji przyznać Ci nie sposób. To temat o drużynach mistrzowskich.

Z wpisami nt. innych drużyn przenieśmy się do innych, b. zakopanych tematów.

Opublikowano

Oby Legia nie awansowała do CL, ja nie chcę jej oglądać zamiast jakichś świetnych meczów np. Real-Bayern itp. Kto będzie w tym sezonie transmitował LM co środę? Polsat czy TVP?

Opublikowano
  W dniu 26.07.2014 o 09:04, c0r napisał(a):

Oby Legia nie awansowała do CL, ja nie chcę jej oglądać zamiast jakichś świetnych meczów np. Real-Bayern itp. Kto będzie w tym sezonie transmitował LM co środę? Polsat czy TVP?

LM chyba ostatni rok TVP, a jeśli nie to pewnie w TVN Turbo.