ogqozo 6 549 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Barcelona przegrywa z Dynamem. Niezła sytuacja, bo w tej chwili każda bramka w którymkolwiek meczu będzie wywracała tabelę do góry nogami. Na ten moment w fazie grupowej są Barca i Dynamo. Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 No niestety Juventusowi się nie udało . Teraz tylko mam nadzieje, że Inter skończy na miejscu czawartym ; ) Forza Juve! Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Inter prowadzi i już raczej nic się nie zdarzy. Oni nigdy nie przegrali meczu, w którym grał Sneijder. To jest bardzo dobry transfer. Sneijder jest liderem tego zespołu. Zwraca też uwagę młody Balotelli, który w tym sezonie staje się pełnoprawnym zawodnikiem na miarę europejską. Trzymam za niego kciuki, bo to koleś o ciekawej historii życia. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Czas na wzmocnienia w Juve (wbili mi wczoraj sztylet w serce). Raczej nie wygrają Seria A (słaby Inter- tak tak,słaby- wyjmie mistrzowstwo) , LM okazała sie za duzym wyzwaniem (i to już faza grupowa), stracony sezon dla Juve się kroi. Ameryki nie odkryłeś z tym, że Juve potrzebuje prawdziwych wzmocnień i przewietrzenia kadry. Jeżeli nazywasz Inter słabą drużyną (na chwilę obecną tak jest) to ciekawe jaki Juventus jest teraz, hm? Arcysłaby ? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Dobra, już nic się zmieni, wyłączam to. Ostatecznie runda grupowa bez większych niespodzianek. Awans CSKA można było przewidzieć. 1/8 finału też zapowiada się na bardzo przewidywalną. Praktycznie wszystkie pierwsze miejsca są mocniejsze od wszystkich drugich. Może Inter powalczy, jak Sneijder będzie zdrowy. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Jezusmaria przeciez jak Inter trafi na Real to bedzie oznaczalo, ze jedna z tych druzyn wejdzie do cwiercfinalu. Czyzby to byl jeden ze znakow, iz przepowiednia dotyczaca 2012 roku jest prawdziwa i koniec jest blisko? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Szkoda mi Unirei, meczu nie ogladalem czekam na skroty,ale oni sie chyba polozyli,ze dostali 3 bramki na samym poczatku. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 bacra w meczy z dynamem miala chyba ze 150 % czasu posiadania pili, a setek kilka..dobrze ze mecz z interem lecial w tv to mozna sobie bylo naraz dwa meczyki ogladac. Szkoda mi t Rubina, ladnie grali, tworzyli sytuacje, ale brakowało wykończenia. No nic. Kiedy losowanie 1/8 ? Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Jezusmaria przeciez jak Inter trafi na Real to bedzie oznaczalo, ze jedna z tych druzyn wejdzie do cwiercfinalu. Czyzby to byl jeden ze znakow, iz przepowiednia dotyczaca 2012 roku jest prawdziwa i koniec jest blisko? Prze(pipi)ane, ale to jedyny sposób, żeby któraś z tych drużyn zagrała w ćwierćfinale. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Nie wiem jak mozna pisać że liga włoska jest słaba, popatrzcie co zrobiła dzisiaj Fiorentina Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Super, wygrali z drużyną z środka tabeli Premier League. Roma w LE też wygrała, ale jakoś nikt się nie podnieca. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Grali z czołowa potęgą Europy, jeszcze na wyjeździe wiec spadaj ;p Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 (edytowane) Grali z czołowa potęgą Europy, jeszcze na wyjeździe wiec spadaj ;p Z czołową gdyby grali kilka lat temu,teraz co najwyżej grali z lewym kolanem Europy.;P Edytowane 9 grudnia 2009 przez Faranell Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 No na papierze to nieźle wygląda, 3 drużyny awansowały do 16. Fiorentina wygrała grupę. Ale jak spojrzeć bliżej - tylko szczęście pozwoliło Włochom uniknąć tragedii. Milan awansował, bo trafił akurat na Real pozbawiony swojego jedynego wybitnego gracza. Analogicznie z Fiorentiną i Liverpoolem. Gdyby nie te niezależne zbiegi okoliczności, Włosi mieliby 3 drużyny, które wyleciały w fazie grupowej i jeden (dominujący w Serie A) Inter, który wyszarpał drugie miejsce potężnemu Rubinowi Kazań. Nie wiem tylko, czy kluby niemieckie są silniejsze. Z tego, co widziałem w LM, to taka sytuacja nie ma miejsca. Być może na 3. miejsce wskoczy Francja, w tym byłby sens. Ale generalnie to dla mnie w piłce nożnej są dwie ligi. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Nie, Francja nie wskoczy na zadne 3 miejsce. Raczej musi sie martwic, by jej Rosja nie wyprzedzila. bacra w meczy z dynamem miala chyba ze 150 % czasu posiadania pili, a setek kilka..dobrze ze mecz z interem lecial w tv to mozna sobie bylo naraz dwa meczyki ogladac. Szkoda mi t Rubina, ladnie grali, tworzyli sytuacje, ale brakowało wykończenia. No nic. Kiedy losowanie 1/8 ? 16 grudnia Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 No na papierze to nieźle wygląda, 3 drużyny awansowały do 16. Fiorentina wygrała grupę. Ale jak spojrzeć bliżej - tylko szczęście pozwoliło Włochom uniknąć tragedii. Milan awansował, bo trafił akurat na Real pozbawiony swojego jedynego wybitnego gracza. Analogicznie z Fiorentiną i Liverpoolem. Gdyby nie te niezależne zbiegi okoliczności, Włosi mieliby 3 drużyny, które wyleciały w fazie grupowej i jeden (dominujący w Serie A) Inter, który wyszarpał drugie miejsce potężnemu Rubinowi Kazań. Nie wiem tylko, czy kluby niemieckie są silniejsze. Z tego, co widziałem w LM, to taka sytuacja nie ma miejsca. Być może na 3. miejsce wskoczy Francja, w tym byłby sens. Ale generalnie to dla mnie w piłce nożnej są dwie ligi. JAkie szczęście i zbieg okoliczności? Masakra,chłopie jakie ty brednie piszesz. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Nie, Francja nie wskoczy na zadne 3 miejsce. Raczej musi sie martwic, by jej Rosja nie wyprzedzila. bacra w meczy z dynamem miala chyba ze 150 % czasu posiadania pili, a setek kilka..dobrze ze mecz z interem lecial w tv to mozna sobie bylo naraz dwa meczyki ogladac. Szkoda mi t Rubina, ladnie grali, tworzyli sytuacje, ale brakowało wykończenia. No nic. Kiedy losowanie 1/8 ? 16 grudnia 18. Zawsze losowanie jest w piątek. Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Bo piłką rządzi przypadek, chyba że drużyna która wygrywa nazywa się F.C. Barcelona ? Poczekamy na losowanie, a potem się wszystko zweryfikuje i będzie można sobie jechać, tako rzecze Zaratustra Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 (edytowane) No na papierze to nieźle wygląda, 3 drużyny awansowały do 16. Fiorentina wygrała grupę. Ale jak spojrzeć bliżej - tylko szczęście pozwoliło Włochom uniknąć tragedii. Milan awansował, bo trafił akurat na Real pozbawiony swojego jedynego wybitnego gracza. Analogicznie z Fiorentiną i Liverpoolem. Gdyby nie te niezależne zbiegi okoliczności, Włosi mieliby 3 drużyny, które wyleciały w fazie grupowej i jeden (dominujący w Serie A) Inter, który wyszarpał drugie miejsce potężnemu Rubinowi Kazań. Nie wiem tylko, czy kluby niemieckie są silniejsze. Z tego, co widziałem w LM, to taka sytuacja nie ma miejsca. Być może na 3. miejsce wskoczy Francja, w tym byłby sens. Ale generalnie to dla mnie w piłce nożnej są dwie ligi. JAkie szczęście i zbieg okoliczności? Masakra,chłopie jakie ty brednie piszesz. A moim zdaniem ogqozo ma racje,przynajmniej jeśli chodzi o Milan i Inter,bo mimo wszystko Viola naprawdę zasłużyła na awans Co do losowania...Real Madryt - Bayern Monachium...na bank Edytowane 10 grudnia 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Najwieksze szczescie co do awansu mial... Milan . Bo na Real trafil akurat w momencie lekkiej zadyszki, do tego bez Ronaldo. Gdyby Real gral z Milanem w ostatniej kolejce, to napewno bysmy go nie ogladali w nastepnej rundzie. Juz w rewanzu Milan powinien przegrac. Mozecie sie zgodzic, badz nie, ale Milan mial szczescie. Cytuj
Ludwa07 1 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 (edytowane) No właśnie, że nie do końca prawda bo ten jak go oggozo nazwał "potężny" Rubin był w stanie pokonać Barcelonę na Camp Nou a u siebie z nią zremisować. EDTA: Zgadzam się z tym, że Milan miał fuksa. Tylko, że śmiesznie to świadczy o Realu - w dwumeczu z ACM miał gorsze wyniki niż FC Zurych Edytowane 10 grudnia 2009 przez Ludwa07 Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 jak dla mnie to nie można porównywać starć Milan-Real do Milan-Zurich czy Barca-Inter do Barca-Rubin. jest inna mobilizacja zawodników na takie mecze. w fazie grupowej rzadko najlepsze zespoły wychodzą z kompletem zwycięstw, nawet z tymi najsłabszymi teoretycznie. doliczyć trzeba też to że żadna drużyna nie jest w stanie grać meczy na 100% co trzy dni (chyba że w NBA ). czy Milan miał fuksa? dla mnie po prostu oni tak grają zawsze - pierwszy mecz z OM był najlepszym przykładem, gdzie OM cisnęło cały mecz, mieli masę sytuacji, a Milan i tak wygrał. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Dokladnie. Wystarczy przypomniec sobie jak zdobyli mistrzostwo swiata i (rola sedziow tez nie do przecenienia). Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Bardziej mi chodzilo o to, ze teraz Real gra znacznie lepiej, jak wczesniej. Kto wie ??. Nie mniej juz po wszystkim, i zadne gdybania nic nie zmienia. Liverpoolu nie ma: najwieksza niespodzianka . Reszta w sumie do przewidzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi