Opublikowano 18 marca 201510 l Żewłakow: "grają piłkę w stylu ja do mnie, ty do ciebie" xDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 18 marca 201510 l Ale dzisiaj nędzę gra Borussia. Niech już rzucą ręcznik, bo aż nie chce się ogladać tego nieporadnego motania.
Opublikowano 18 marca 201510 l Niewykorzystane się zemściły xD Jednak nie,Ter Stegen Edytowane 18 marca 201510 l przez Ader
Opublikowano 18 marca 201510 l 10:1 raczej, ale ja bym się aż tak nad Hartem nie spuszczał. Nie latał od słupka do słupka, większość tych uderzeń była bita w niego. Statystykę ma genialną, ale to piłkarze Barcy pod bramką byli fatalni, a nie Hart genialny. W GD nie można tak grać, bo 10 setek się nie spodziewam widzieć.
Opublikowano 18 marca 201510 l No nie wyglądał lepiej, bo Barca nie grała aż tak dokładnie jak dzisiaj.
Opublikowano 18 marca 201510 l Jeny, no to chyba oczywiste, że zespół inaczej gra w lidze z jakimiś ogórkami a inaczej w LM z topową (no powiedzmy) drużyną. City wyglądało dzisiaj bardzo słabo, no kurde, to w końcu mistrz Anglii, spodziewałem się po nich czegoś więcej a różnica w poziomie gry była ogromna, stąd porównanie do Eibaru. Ale okej, czepiaj się dalej.
Opublikowano 18 marca 201510 l Wszystko pięknie, super, Barcelona gra pięknie i wspaniale, ale wyobraźcie sobie, że gdyby Rakitić nie zdobył gola, wynik byłby 0-0 I cały czar pryska.
Opublikowano 18 marca 201510 l Żewłakow: "grają piłkę w stylu ja do mnie, ty do ciebie" xDDDDDDDDDDDDD Nigdy wcześniej nie słyszałeś tego zwrotu?
Opublikowano 18 marca 201510 l Żewłakow: "grają piłkę w stylu ja do mnie, ty do ciebie" xDDDDDDDDDDDDDNigdy wcześniej nie słyszałeś tego zwrotu?Chodzi o to, ze slyszal go juz zbyt wiele razy ( staly punkt komenatarza w kazdej fifie od wielu lat)
Opublikowano 18 marca 201510 l Oj tak, takie komentarze z fify zapadają w głowie na długo. Tylko tam było "ty do mnie, ja do Ciebie". I to jest poprawna wersja. Edytowane 18 marca 201510 l przez suteq
Opublikowano 20 marca 201510 l Moim zdaniem PSG - Bayern Porto - Barcelona Juve - Atletico Real - Monaco
Opublikowano 20 marca 201510 l To też się zabawię w typer, choć u mnie to bardziej wymarzone pary niż typowanie. Real-PSG Bayern-Atletico Juve-Barcelona Monaco-Porto