Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Z Juve też są w stanie przegrać. Zagrają jak z Porto w pierwszym meczu, Tevez jest w mega formie, obrona BBC - Bonucci, Barzagli, Chiellini jest zayebista. Nie skreślajcie tak Juve. Niestety gra 3 obrońców może być dobra na Serie A. W LM nie dadzą rady z dobrą ekipą.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Szkoda że Liga Mistrzów jest tylko z nazwy Ligą Mistrzów, może były by ciekawe zespoły w półfinałach, a tak w większości przypadków trzeba ciągle te same gęby oglądać co roku. Nie rozumiem tego posta. Pomiedzy czołówką europy a sredniakami jest przepaśc jesli chodzi o umiejetnosci i finanse co pokazują wyniki typu 6:1. W ćwierćfinale są zespoły które w danym sezonie są najlepsze nie wiem czego ty sie doszukujesz niby
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Szkoda że Liga Mistrzów jest tylko z nazwy Ligą Mistrzów, może były by ciekawe zespoły w półfinałach, a tak w większości przypadków trzeba ciągle te same gęby oglądać co roku. A jak to powinno wyglądać? Mistrz Austrii, Norwegii itd? Czyli po rundzie grupowej stały skład: PSG, Real/Barca, Bayern, Porto, Juve, Szachtar, Chelsea/City itp. Faktycznie, powiew świeżości.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l No własnie beka bo przecież jest tak jak on pisze, z tym że cieniasy z norwegii czy polski nie awansują nawet do grupowych rozgrywek. Rzeczywiscie super by sie oglądało baty od Bayernu przeciwko Legii 30:0
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Szkoda że Liga Mistrzów jest tylko z nazwy Ligą Mistrzów, może były by ciekawe zespoły w półfinałach, a tak w większości przypadków trzeba ciągle te same gęby oglądać co roku. A jak to powinno wyglądać? Mistrz Austrii, Norwegii itd? Czyli po rundzie grupowej stały skład: PSG, Real/Barca, Bayern, Porto, Juve, Szachtar, Chelsea/City itp. Faktycznie, powiew świeżości. Tak właśnie o to mi chodziło, powrót do tego co było dawniej czyli rywalizują sami mistrzowie swoich krajów. Ale fakt troche mnie poniosło bo w obecnych czasach to by sie faktycznie nie sprawdziło.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l A ja bym chcial zeby liga mistrzów byla zmniejszona gdzies do 16 najlepszych druzyn w Europie ale grali tak jak w lidze kazdy z kazdym po 1 meczu na neutralnym terenie
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l A ja bym chcial zeby liga mistrzów byla zmniejszona gdzies do 16 najlepszych druzyn w Europie ale grali tak jak w lidze kazdy z kazdym po 1 meczu na neutralnym terenie Podbijam, dla mnie system PRAWDZIWEJ ligi ( a nie tylko z nazwy) jest dużo bardziej miarodajny niż system pucharowy, gdzie forma dnia potrafi przekreślić świetny sezon.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l To mieliby grać przez cały sezon, nie dość, że w swojej lidze, to jeszcze w osobnej lidze? Każdy z każdym? Przecież piłkarze padliby z wycieńczenia
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l 30 meczy w Lidze vs max 13 w Obecnej LM , to jednak spora roznica prawda?
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Przy 16 zespołach to jest 15 meczów na "głowę", czyli o 2 więcej niż finaliści obecnej formy tych rozgrywek. Jakoś daliby radę. Oczywiście to takie gdybanie, bo przydałaby się runda rewanżowa i wtedy faktycznie piłkarze mieliby problem (ew. zamiast grać puchary krajowe, które i tak są interesujące dopiero pod koniec, to mogliby się skupić na LM...)
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Panowie, ale co to za dyskusja. Takie coś nie ma racji bytu bo po prostu nie ma miejsca w kalendarzu (no chyba, że zaczniemy grać i w wakacje). Już prędzej Liga Mistrzów zostanie połączona z Ligą Europy, którą nikt się nie podnieca. Przypominam, że właśnie lecą mecze rewanżowe ćwierćfinałów LE, a zamiast oglądać to dysputy o tym żeby LM grać jak ligę.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Jedyne co bym zmienił w tym momencie to reguła bramek na wyjeździe przy remisach, remis to remis i normalnie powinny być rozgrywane dogrywki bez jakiegoś kombinowania że ten strzelił tyle na wyjeździe a ten tyle. A to gadanie że forma dnia potrafi przekreślić świetny sezon brzmi jak bardzo słabe usprawiedliwienie. Jak ktoś ma świetny sezon, to nawet jeśli nie ma tej odpowiedniej formy dnia w danym spotkaniu to zawsze ma to drugie spotkanie czy też na odwrót. Pokazać w pierwszym spotkaniu że było się drużyną znacznie lepszą. Uważam że w takich meczach pucharowych pokazuje się czy jest się godnym wygrania tytułu najlepszej drużyny w Europie. Edytowane 23 kwietnia 20159 l przez MYSZa7
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Nastroje przed jutrzejszym losowaniem? Co ten obrazek przekazuje? Że laska, czyli Juve, wszystkich wyrucha?
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Laska zostanie ostro wydymana xd zw tez trzeba tłumaczyć takie rzeczy Czuje ze będą klasyki w 1/2
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Wg. mnie c0r - kazdy chce zaruchac Juventus. Edytowane 24 kwietnia 20159 l przez Welna
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l FC Barcelona - FC Bayern Juventus - Real Madryt lepiej nie mogło być Edytowane 24 kwietnia 20159 l przez Alex van Cube
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Wg. mnie c0r - kazdy chce zaruchac Juventus. Myślę jednak, że każda drużyna, niezależnie z kim gra, chce wyruchać drugą