luk_ash 88 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 ... za dwa tygodnie mecz u siebie z lyonem, nie powinno byc problemow. no jednak tak łatwo nie było - 1:1 BATE pokazało, że chcieć to znaczy móc. inne wyniki były do przewidzenia. anglicy pokazali różnice poziomu jaka jest między nimi, a resztą. po skrótach może napiszę coś jeszcze. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 bayern dominowal i byl druzyna lepsza. no i nieuznano ewidentnego karnego za faul na klose na poczatku meczu. chyba nikt nie ma watpliwosci ;/ zabraklo szczescia, ale nadal jest pierwsze miejsce w grupie Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 nic nikt nie pisze?! podoba mi się ten sezon lm, bo teoretycznie słabe drużyny pokazują, że można! (pokazują polskim drużyną, gdzie u nas jest pogląd, że jak silniejszy przeciwnik to lepiej nie walczyć, bo szkoda czasu.) Cluj po wygraniu w Rzymie zremisowało z Chelsea (jedyna strata punktów drużyny z wysp!), a cypryjczycy są liderami w swojej grupie. aż żałuję, że nie mam "n" czy też szybszego netu żeby mecze zobaczyć, bo wreszcie trochę niespodzianek. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 22 października 2008 Autor Opublikowano 22 października 2008 Oto wyniki wczorajszych spotkań: Villarreal 6-3 AaB Man. United 3-0 Celtic Bayern 3-0 Fiorentina Steaua 3-5 Lyon Fenerbahçe 2-5 Arsenal Porto 0-1 Dynamo Kyiv Zenit 1-1 BATE Juventus 2-1 Real Madrid Saganowski strzelił bramkę (pierwszą od ponad 1200 minut przez Polaka w LM) w meczu z villarreal. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Strzelił ale ze szczęściem bo bramkarz nie spodziewał się lecącej na niego piłki. Cieszy Juve, z tak okrojonym składem dali radę tym napuszonym gwiazdorom z Madrytu. Hala Juve. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Saganowski strzelił bramkę (pierwszą od ponad 1200 minut przez Polaka w LM) w meczu z villarreal. Dni, nie minut. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 I ze spalonego. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 22 października 2008 Autor Opublikowano 22 października 2008 (edytowane) Tfu , pomyłeczka. Asystę też chyba miał. e: Jeśli ktoś chcę oglądać Sosina w akcji to zapraszam tutaj http://livefooty.doctor-serv.com/wed22.10/...Anorthosis.html (spotkanie prowadzi ulubiony sędzia wszystkich Polaków;]) Edytowane 22 października 2008 przez Cris Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Cieszy Juve, z tak okrojonym składem dali radę tym napuszonym gwiazdorom z Madrytu. Hala Juve. Nie wiem kto niby miałby tam gwiazdorzyć. Czasy gwiazdorskiego Realu już dawno minęły. Kto tam jest "napuszonym gwiazdorem", w sensie kogo miałeś na myśli? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Jest tego tam, Sneijder, Robben, van der vaart, Dudek xD Nie no lekko przesadziłem ale po prostu nie lubię jako takowego Realu i mam złe z nimi wspominki kiedyśnego Finału LM. Zdecydowanie wolę Valencie czy swego czasu Deportivo gdzie grał Tristan. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 ogarnij sie, bo az w oczy gryzie jak czlowiek czyta takie stekanie. ciesz sie, ze Real zagral biedny mecz ze slabym Juve, ale nie pisz bzdur. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 To ty weź poważny modzie na wstrzymanie bo ci pompka siądzie. dodałem xD, iks-De, ale dinozaury nie łapią żartu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 ogarnij sie, bo az w oczy gryzie jak czlowiek czyta takie stekanie. ciesz sie, ze Real zagral biedny mecz ze slabym Juve, ale nie pisz bzdur. Minęły dwa tygodnie. Real zagrał znowu biedny mecz a Juve w rezerwie gniecie "Galaktikos". Cytuj
horus 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Szkoda remisu Fiorentiny kur.wa. Cytuj
Gość Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Szkoda, szkoda. Coś Viola się spaliła tymi występami w LM, trzecie miejsce w grupie i niewielkie raczej szanse na awans. A Real jak to Real, od kilku ładnych lat daje dupy na lewo i prawo, co nie umiejsza Alexowi geniuszu. Dwie brameczki na wyjeździe, a i do hat-tricka niewiele brakło. No, no. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 ch.uja szkoda ;] bayern juz niemal pewny awansu :] cieszy mnie to niezmiernie. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 ogarnij sie, bo az w oczy gryzie jak czlowiek czyta takie stekanie. ciesz sie, ze Real zagral biedny mecz ze slabym Juve, ale nie pisz bzdur. Minęły dwa tygodnie. Real zagrał znowu biedny mecz a Juve w rezerwie gniecie "Galaktikos". skoncz z tym "galaktikos". ze znowu zagral biednie to masz racje, nic nie usprawiedliwia, ze grali jak ci,py (chociaz obraz nedzy i rozpaczy byl podczas meczu z Almeria). Cytuj
Gość Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Mnie również cieszy Luca Toni & Massimo Oddo w kolejnej rundzie, ale kosztem Pazziniego ? Racja, pisze się Galácticos, a nie Galaktikos :]. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 ogarnij sie, bo az w oczy gryzie jak czlowiek czyta takie stekanie. ciesz sie, ze Real zagral biedny mecz ze slabym Juve, ale nie pisz bzdur. Minęły dwa tygodnie. Real zagrał znowu biedny mecz a Juve w rezerwie gniecie "Galaktikos". skoncz z tym "galaktikos". ze znowu zagral biednie to masz racje, nic nie usprawiedliwia, ze grali jak ci,py (chociaz obraz nedzy i rozpaczy byl podczas meczu z Almeria). Dlatego dałem to specjalnie w cudzysłów. No ale jak się nie ma do czego przyczepić to i murawa była krzywa i słupki trójkątne. Real sukcs. Cytuj
Paweł Sz. 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Miło było patrzeć jak znowu Juventus posuwa Real. Oby tak dalej i w lidze i w LM... Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Zaraz, zaraz... Galacticos z Zidanem, Ronaldo, Figo, Beckhamem, Carlosem dobrze, ale chyba nikt nie zaprzecza w siłę zespołu z Van Nistelrooy'em, Higuainem, Raulem, Sneijderem, Fabio Cannavaro itd. Galaktyczni nadal jeszcze pozostają galaktycznymi, przecież klub nadal posiada w swoich szeregach gwiazdy światowego formatu. Może nie ma już tej medialności, tych bajońskich sum transferowych, nie ma również Cristiano Ronaldo. ;p Jak tak śledzę wyniki Realu Madrid to może rzeczywiście nie najlepszy bilans w pięciu ostatnich meczach (1 zwycięstwo, 1 remis, 3 porażki) ale mimo to, są na trzecim miejscu w ligowej tabeli, tracąc zaledwie dwa punkty do lidera... to nadal wielki zespół. Skoro Real, który wygrywa w dwóch ostatnich sezonach La Ligę się skończył, to w takim razie kim jest FC Barcelona w dwóch ostatnich latach? Kim jest Arsenal, Liverpool czy też AC Milan? Parafrazując - niezależnie jak gwiazdorząc, to nadal potęgi, z którymi należy się liczyć w Europie jak i na całym świecie. W tak wyrównanej, gwiazdorskiej stawce jaką jest Champions League wszystko jest możliwe, więc o jakim końcu my mówimy? Il Capitano - nie zapominaj że w szeregach Juventusu również znajdują się piłkarze światowego formatu (chociażby Del Piero, Amauri, Nedved). Równie dobrze i o nich mógłbym napisać, że to "napuszone" gwiazdy z Turynu. I jak, miło? Skończyć to się mogły takie potęgi jak Lazio Rzym, czy też Borussia Dortmund, które rzeczywiście na przestrzeni ostatnich 10-15 lat (to tylko świeższa historia, a możemy cofnąć się do lat '80, '70, '60) wygasły do roli średniaków europejskiego futbolu, ale z pewnością nie zespoły, które poruszyłem w swoim poście. Za krótki to okres czasu, aby mówić o jakimkolwiek końcu jakiegokolwiek klubu. Pozdro600 Edytowane 7 listopada 2008 przez sir_ryszard Cytuj
Paweł Sz. 1 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Tylko, że żadna "gwiazda" z Juve nie mówiła, że piłkarze Realu sobie z nią nie poradzą, i ich pojedzie ;p (mam na myśli Sneijdera). Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 A czy ja coś mówię o końcu Realu? źle grają ot i to wszystko. Nie trawię ich jako ogółu, zespołu itd. Mam prawo wypowiadać się o nich jak mi się żywnie podoba. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 nie mozesz, poczytaj sobie wewnetrzy regulamin KS. ogarnij sie, bo az w oczy gryzie jak czlowiek czyta takie stekanie. ciesz sie, ze Real zagral biedny mecz ze slabym Juve, ale nie pisz bzdur. Minęły dwa tygodnie. Real zagrał znowu biedny mecz a Juve w rezerwie gniecie "Galaktikos". skoncz z tym "galaktikos". ze znowu zagral biednie to masz racje, nic nie usprawiedliwia, ze grali jak ci,py (chociaz obraz nedzy i rozpaczy byl podczas meczu z Almeria). Dlatego dałem to specjalnie w cudzysłów. No ale jak się nie ma do czego przyczepić to i murawa była krzywa i słupki trójkątne. Real sukcs. przyznaje ze Real gral chu,jowo, a Ty wyjezdzasz z jakimis trojkatmi slupakmi, powiedz o co Ci czlowieku chodzi?? O_o. Galaktikos macie w 90% czolowych zespolow idac tym tokiem rozumowania.... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Nie wiem o co Tobie chodzi więc jest chyba remis, nie wiem po kiego grzyba ciągniesz tą dysputę, modem jesteś więc byś dał spokój. EOT (pipi)a. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi