Opublikowano 24 lutego 20169 l Pajgi jak to jest być jedynym polskim kubicem Barcy po trzydziestce ? Mój tata im kibicuje jeszcze Ma kasę, ma gust, tylko ten syn... Jednak nie można mieć wszystkiego.
Opublikowano 24 lutego 20169 l Bluber a ManUtd nie potrafił zaskoczyć jeszcze niedawno za SAFa? 3 finały w 4 lata i nie jest to tak odległa przeszłość jak ostatni puchar za wygraną ligę kanonierów ba nawet Moyes zaskoczył, że zaszedł stosunkowo tak daleko, w tym miażdżąc Leverkusen gdy w lidze potknięcia na każdym kroku. no nie powiem trochę zapiekła mnie dupka, za dużo szkalowania męczesteru w internecie Edytowane 24 lutego 20169 l przez Bielik
Opublikowano 8 marca 20169 l o na canal+ mozna sobie komentarz wybrać, smiesznie sie oglada z komentarzem deskrypcyjnym xd szkoda, ze nie mozna ustawic samych dźwięków z trybun
Opublikowano 8 marca 20169 l Do przerwy Real coś przebić się nie może. Może nawet Roma coś ustrzeli...
Opublikowano 8 marca 20169 l Roma juz mogla prowadzic w tym dwumeczu, ale nie ma to jak trzy setki zmarnowac no nie
Opublikowano 8 marca 20169 l Patrząc na to, jaki wpływ ma Casemiro na grę Realu aż się człowiek zastanawia, co by było, gdyby od początku na niego stawiano, zamiast na siłę pchać do składu wszystkie gwiazdy...
Opublikowano 9 marca 20169 l no Casemiro zaje'biście odwala tą czarną robotę, wytrzymały jest w cholerę, także na pełnych obrotach może ogarniać przez większość meczu. Fajnie że się przebił do ich składu.
Opublikowano 9 marca 20169 l Jest meczycho! Czy Diego Costa miał na początku maskę na twarz czy mi się tylko zdawało?
Opublikowano 9 marca 20169 l Francuzi do ukłucia, ale niestety każda sytuacja podbramkowa PSG to zawał. Edytowane 9 marca 20169 l przez ragus