Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Jestem za Juve, choćby dlatego, że sędzia zayebał im gola.

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

byłbym za juve gdyby Lewy nie grał w bayernie ale jak mu mówiłem żeby przeszedł do realu to nie słuchał (pipi),any

Opublikowano

I dlatego powinny być powtórki...mam nadzieję że Juve da radę

No będą gdzieś za 2 lata. 

Opublikowano

No tak to jest, jak się wszystkich graczy ofensywnych zdejmuje. Oni się nigdy nie nauczą.

Opublikowano

peptacticas.jpg?itok=JNZjYzak

Opublikowano

ale zaje,bał w kosmos xd

Opublikowano

Guardiola skończ niszczyć Bayern!!!!!!!!!!12211

Opublikowano

(pipi)a i to byl meczyk. po tych nudach z BL obejrzec cos takiego zawsze na propsie.

vidal ladnie wczoraj zapie.rdalal za dwoch :)

Opublikowano

teraz już tylko czekać na hiszpańskich gigantów i weryfikacje Pepa :/ po tej bramce lewego zawodnicy chyba zapomnieli o taktyce hiszpana i atakowali trochę w heycknesowym stylu i to przyniosło efekt

Opublikowano

Juve przegrało awans przez jedne - nie wy(pipi)enie - piłki przez Evre gdziekolwiek , tylko probe wyprowadzenia akcji w 90 minucie. Straszna porazka

Opublikowano

Ja wczoraj chciałem mała bekę pocisnąć z kumpla który jest fanem Juve to dostałem taką zyebe od niego, czy ja w ogóle mecz oglądałem i czy widziałem jak Juve zabrano gola Moraty, który w niego przesadziłby o awansie. Nigdy go tak w(pipi)ionego nie słyszałem :obama:

Opublikowano

No i kumpel ma rację. Neuer zrobił kiksa, więc do akcji wszedł sędzia i anulował gola :)

Opublikowano

no wlasnie, smieszy mnie to.

po prostu juventus troszke szybciej by sie cofnal i zdjal napastnikow hehe.

Opublikowano

Wolfsburg - Real

Barcelona - Atletico

PSG - City

Bayern - Benfica

Real :obama:

Opublikowano

Real na farcie 1/2 juz jest.

Najciekawsze mecze będą w pojedynku szejków bo nikt chyba w FCB-ATL nie spodziewa sie overa 2.5