Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warn od mendrka, bo przypadkowo zmiast "c" napisałem "k" xd

No trudno, przynajmniej mam pamiątkę, która każdego dnia będzie mi przypominać o tym piękny wieczorze i o pękniętych odbytach fanów FC Barcelona :fsg:

I nawet najlepszy piłkarz wszechswiata nie pomógł :/

450662102-cristiano-ronaldo-laughs-durin

Jeszcze mendrek o sedziowaniu xD Przeciez atleti robiło co chciało z barcą. 

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ten warn xDDDDD no piękny był ten wczorajszy wieczór. Futbol zwyciężył po raz kolejny, jeszcze tylko niech przegraja lige i puchar i mamy sezon marzeń :fsg:

Opublikowano

Teddy komu kibicujesz? Zreszta obojetnie kto to jest, nawet jesli ma szanse wygrac lige, lm czy puchar to jest to niewazne rozumiem dla Ciebie? Najwazniejsze zeby Barca niczego nie wygrala w tym sezonie a sezon bedzie wygrany?! Porządny kibic z Ciebie Ta druzyna ma ogromne szczescie.

Opublikowano

Uważasz że niemiecki związek piłki nożnej nie na interesu żeby zdobyć Mistrzostwo Europy? Zrobią wszystko. Zapamiętaj moje słowa

Bd5nERw.png

Wydaje mi sie, że Lewemu groziło pauzowanie w pólfinale gdyby teraz zdobył jeszcze jedną żółtą kartkę ale oczywiscie moge się mylić. 

Warny mendrka hahaha, pajgi pewnie płacze w kącie, ale to i tak nie przebija meltdownu przypota po pierwszym meczu.

Opublikowano (edytowane)

co do braku karnego to ciekawa sytuacja bo piłkarz stał poza polem karnym ale reke mial juz w polu, moglo to zmylic sedziego

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

Dlaczego Suarezowi się kolejny mecz z rzędu upiekło i nie wyleciał z boiska? Barcelona mu jakiś specjalny pakiet wykupiła? Przecież on jest gorszy od Ramosa.

Chodzi o ten łokieć?

To jest typowa żółta kartka.

Opublikowano

Największe szanse chyba ma Atletico. Real dostał 2 od niemiaszków, Bayern przy pominięciu wagi goli wyjazdowych też raczej psim swędem przeszedł. O parodii City z PSG to już w ogóle szkoda gadać.

Opublikowano

"Znowu ten Perez wszystkich przekupił.Dał łapówkę, aby Real mógł zagrać ze słabym Manchesterem City, w którym grają nieznani piłkarze jak Aguero, Silva, Toure, Hart, Nasri, De Bruyne i który gra w półfinale tylko dzięki temu, że w ćwierćfinale trafił na PSG z równie nieznanymi i słabymi piłkarzami jak Ibrahimovic, Di Maria, Cavani. Oczywiście przypominam, że 2 lata temu Perez "załatwił" Realowi najsłabszy w stawce Bayern oraz przekupił Chelsea, aby ta odpadła z Atletico. Ponadto Perez przekupił w tym sezonie również Barcelone, aby się "podłożyła" w ćwierćfinale i dzięki temu Real na nią nie trafił."

• Plusik 1
Opublikowano

Jak na mój gust to każdy z tej czwórki prezentuje bardzo zbliżony poziom, trudno mi wskazać faworyta, choć przeczucie podpowiada, żę Atletico sobie poradzi.

Czy można pisać Baźern?