c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 to cholernie smutne że ktoś taki jak Navas gra w półfinale Ligi Mistrzów Który Navas? oczywiście że Jesus Navas. Co za jednowymiarowy typ. Boże. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 czy postawienie dużej ilości piniendzy na atHletico to zły pomysł? Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 W tej formie, Atletico pożre Real, jak James Rodriguez pożera kluski. Niech tylko wpierw Atletico wygra jakiś mecz w LM z Realem. A na to nie zanosi się. W finale powtórka i 11. LM dla Realu. Dzisiejszy mecz to... No odbył się. City powinno honorowo ustąpić miejsca drużynie, która pokazałaby minimum zaangażowania w rozegranie półfinału LM. A tak to oglądaliśmy zlepek indywidualności z jełopem na ławce trenerskiej. Z drugiej strony był Real, który wyszedł jak na sparing i awansował. Nie ma kogo i za co chwalić za ten mecz. Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 czy postawienie dużej ilości piniendzy na atHletico to zły pomysł? Przy kursie 2.10 wyborny. Cytuj
Arik_19 628 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 W tej hiszpanii to jakiś nowy trend powstaje, żeby w doliczonym czasie bramkarz łapał uraz (takiego nie wyproszą za linie). Nowy wymiar gry na czas, pewnie na Euro już będzie powszechny. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Weszło: oglądając Real z Manchesterem City przeżyliśmy dziś szok kulturowy. Isco szybciej siedzi niż Yaya Toure biega. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Cytując jeszcze weszło to ciekawa konkluzja im się nasunęła. Real- City to najgorsze co się przydarzyło futbolowi od... City-Real. No i to najdobitniej świadczy o poziomie tego dwumeczu. Nie chcę być nieobiektywny, bo sympatyzuje za Realem, ale mam wrażenie, że to głównie zasługa City. Ten mecz mógłby wyglądać zupełnie inaczej gdyby Obywatele potrafili jakkolwiek zagrozić bramce Navasa. Jakakolwiek bramka dla City kompletnie odmieniłaby obraz gry. A tak mieliśmy widok ich bicia głową w mur oraz kunktatorstwo Realu, który miał satysfakcjonujący wynik i nie widział żadnego zagrożenia ze strony rywali, to po co miał forsować tempo? Dowieźli 1:0 minimalnym nakładem sił i są gotowi na kolejny mecz ligowy. Aczkolwiek śmierdzi mi udanym rewanżem zespołu Simeone za ostatni finał LM. Nie oszukujmy się, Real zrobił chyba jednak wynik ponad stan, głównie dzięki korzystnej drabince, a ich gra nie jest tak porywająca jak za czasów La Decimy Ancelottiego. Obym się mylił, ale jedno jest pewne. Hiszpania rządzi w Europie niepodzielnie i tak to powinno wyglądać. Nawet mi nie będzie szkoda jak Atletico wygra w tym sezonie. Możemy być świadkami historii bez precedensu gdzie w 3 latach pod rząd wygrywają 3 różne kluby z tego samego kraju. Niebywałe to jest po prostu. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 A w Lidze Europy jest szansa na hiszpański finał. Wyobrażacie to sobie? Cztery hiszpańskie drużyny w finałach europejskich pucharów. Cztery. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 No tego wątku nie chciałem nawet poruszać bo to by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Klopperpool musi coś jutro namieszać bo to się nie może tak skończyć. A najlepsze są te pierwsze komentarze sprzeciwu na twitterach czy innych fejsbukach. To mają być europejskie puchary czy druga liga hiszpańska?! No kur.va , a ktoś kazał drużynom innych nacji przegrywać z Hiszpanią? Cytuj
Royal 620 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 (edytowane) A w Lidze Europy jest szansa na hiszpański finał. Wyobrażacie to sobie? Cztery hiszpańskie drużyny w finałach europejskich pucharów. Cztery. Wow! Może niebawem UEFA zadecyduje, że w UCL i Lidze Europy będą mogły brać udział same hiszpańskie drużyny! Edytowane 4 maja 2016 przez Royal 1 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 sędziowie mogliby nie drukować pod hiszpańskich kopaczy 3 1 Cytuj
Royal 620 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Hiszpańskie fantasy. http://www.fantasy-liga.com/en/season-dream-team/2014-15 Niesamowicie atrakcyjna liga. 3 zespoły. Reszta proletariat. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Royal jaki bul. Europa znowu klęka przed Hiszpanią, ciekawe czy jutro jeszcze dobitniej to potwierdzi. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Jak to teraz jest z tym zaliczaniem bramek? Kiedys zaliczali milion razy bardziej samobójcze gole jednak strzelającemu a teraz co? Kto ostatni dotyka piłe tego brama? Troche takie na siłe. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Jeśli przed rykoszetem piłka nie leciała w światło bramki jest samobój. Ale jak oni na powtórkach zauważyli, że piłka leciała koło bramki to ja nie wiem. Edytowane 5 maja 2016 przez Yakubu Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 ja pie.rdole atletico jesli nic dziwnego sie nie wydarzy ma juz puchar w kieszeni. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Jeśli przed rykoszetem piłka nie leciała w światło bramki jest samobój. Ale jak oni na powtórkach zauważyli, że piłka leciała koło bramki to ja nie wiem. Skoro po rykoszecie w strone bramki , piłka wpada od słupka , ledwo , ledwo, to raczej naturalnym jest, ze bez rykoszetu to było dosrodkowanie a nie strzał. Tu jest czysta sytuacja Edytowane 5 maja 2016 przez Welna Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Czyli tym którzy strzela bramke fartem bo zamiast dosrodkowania wyjdzie im załózmy lob nie zalicza sie bramki? No chyba nie. Bale w bramke by nie trafil ale dosrodkowanie tez by było kiepskie, rykoszet delikatnie zmienił lot piłki. Ale tylko delikatnie, nie takie rykoszety zaliczano strzelającemu. Choc to ostatnio sie czesto zdarza ze jednak liczony jest jako samobój wiec sie pytam czy to fifa zmienila zasady. Że nawet najmniejsze dotkniecie piłki przez obronce jest juz liczone jako samobój. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Chodzi o to, ze dotkniecie musi skierowac piłke w swiatło bramki. W tym przypadku bez dotkniecia pilka nie leciała by do bramki. "Bale w bramke by nie trafił..." - o to to Edytowane 5 maja 2016 przez Welna Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 decyduje kto skierowal pilke do bramki. alonso strzelil prosto w bramkarza, obronca zmienil lot pilki, gol dla alonso bo leciala w swiatlo bramki, wiec bylo to traktowane jako po prostu rykoszet. bale nie strzelal w swiatlo bramki i obronca skierowal ja do bramki wiec gol zaliczony obroncy. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Aha no i okej o definicje mi chodziło. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Real Znowu będzie murowanie bramki podgraczy przez 90 minut, ale tym razem dostaną sowity wpier.dol już w regulaminowym czasie gry 11 puchar JEST NASZ! Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 maja 2016 Opublikowano 28 maja 2016 Dobra pany, dziś mecz więc jest gdzieś sensowna transmisja w sieci? Oczywiście płatna, bo na tych darmowych to szkoda gadać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi