Gość ragus Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) i jeszcze ta nagonka na polaków, którzy nie kibicują takiej komedii xD ale już dobrze, trzymam kciuki za legię żeby dostała pieniążki za awans chociaż nie, kibicuję im również dzisiaj, bo mają ładniejsze koszulki ej Legia, musisz!!!11 Edytowane 17 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj
Gość Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Alexandre Pato powrócił! Nie wiem, czy to mówiłem tutaj, ale w wieku 20 lat Pato był naprawdę, naprawdę dobry. Serio? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Ten mecz jest poprostu straszny. Dobrze, ze leci Porto- Roma Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Niesamowicie to wszystko sobie Legia zaplanowała. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Ależ to będzie euro wpie**yhol jak będą tak grać w LM... Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Jakoś kiedys DUŻO BARDZIEJ jarałem się tym ostatecznym rozstrzygnięciem z IFK Gótebortg ( pamietam wtedy milion razy trudniejszy przeciwnik niż obecny ) ! człowiek skakał na fotelu , dywanie , a teraz.... Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Czyżbym dożył awansu polskiej drużyny? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Na to wyglada, Dundalk nie wiem jakim cudem th dotarli, zaglebie by z nimi rowno zagrało. To co po meczu w Warszawie Nikolic do Hull, Pazdan do Bundesligi i tylko liczenie hajsu z awansu? Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Gdzie so gurwa hejterzy teraz? ;( Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) jest śmieszniej niż myślałem. Kuźwa szalik kupiony w 94 roku mam do dziś. Dziś Legia jest o krok od LM, a ja przecieram oczy ze zdumienia jak oni beznadziejnie grają w piłkę. 20 min. jakiegoś zalążka piłki nożnej wystarczyło, może to dociągną. No ale jak później ma jakiś Bayern czy inne Barcelony zawitać do Warszawy, to aż strach pomyśleć. Nikolic z nadwagą i Prijovic dają Legii szansę na LM, jaja jak berety, a człowiek nawet się nie uśmiechnie po takim meczu. Edytowane 17 sierpnia 2016 przez ścierpła mi noga Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Jakby Bayern albo Barcelona przyjechały to chetnie bym to zobaczył Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 jest śmieszniej niż myślałem. Kuźwa szalik kupiony w 94 roku mam do dziś. Dziś Legia jest o krok od LM, a ja przecieram oczy ze zdumienia jak oni beznadziejnie grają w piłkę. 20 min. jakiegoś zalążka piłki nożnej wystarczyło, może to dociągną. No ale jak później ma jakiś Bayern czy inne Barcelony zawitać do Warszawy, to aż strach pomyśleć. Nikolic z nadwagą i Prijovic dają Legii szansę na LM, jaja jak berety, a człowiek nawet się nie uśmiechnie po takim meczu. No ja mam tak samo , ale zobaczysz dalej takie ekipy jak przysłowiowy Bayern , czy Barca nie wygrają więcej niż jedną bramką ! Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Jak będzie popyt na bilety to jeszcze na Narodowym ich mecze dadzą. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) Gdzie so gurwa hejterzy teraz? ;( No mówi się trudno, awans jest - obiektywnie to nic wielkiego bo już nie takie patisony grały w LM. Zazwyczaj też urywają komuś punkty, w ostatnich czterech latach tylko dwie ekipy zdobyły 0 punktów: Makabi Tel Awiw i Marsylia. Rok temu BATE Borysów (ofiary Dundalk) zdobyło 5 pkt. w grupie i do ostatniego meczu naprawdę ostro się biło o awans. Jakby tak wyszło, że Legia będzie się bić o awans w grupie z Romą i Barceloną... No miło nie będzie. A co najgorsze, nawet jak przegrają wszystkie mecze to wszyscy będą zadowoleni, bo to oczekiwane od chyba najsłabszej drużyny w LM. No nie da się ukryć, że hejterów Legii czeka trudny okres. Edytowane 18 sierpnia 2016 przez ogqozo 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Może chociaż po takim zastrzyku finansowym transfery nie będą wyglądać tak, że sprzedajemy kogoś za 3-4mln € i bierzemy taczkę ludzi bez kontraktów za darmo i patrzymy co z tego wyjdzie. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) tak w skrócie, będziemy w grupie LM dzięki: a) mądrej polityce klubu pod wodzą Leśnego b) regularnej i dobrej grze w Europie w ostatnich latach (ranking, ale ekspert ogorek sadzi inaczej) c) szczęsciu w losowaniu (które po częsci zawdzięczamy pkt b) A niedługo "forumowi eksperci" zapomną o pkt a i b, a pamiętać będą tylko o c. Edytowane 18 sierpnia 2016 przez Maiden 2 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Mimo kiepskiej gry Legia zapracowała sobie na tą szanse przez wiele lat. Pewnie oczy bolą strasznie ,i wolałbym aby do LM weszła Legia Staszka. Ale czasem wyroki losu są bardzo sarkastyczne. Ciesze się że jest duża możliwość ,że zobaczymy Champions L u nas. A co do kasy będzie to test dla Leśnego czy potrafi dobrze je zainwestować. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) A) Nikolic i Pazdan już sprzedani, kim będziecie grali w fazie grupowej? B) Max wyjście z gruby w LE to dobra gra? Xddd C) Tutaj się zgadzam, nie dało się lepiej trafić niż na polamatorow. Edytowane 18 sierpnia 2016 przez hav7n 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 A) nastepcami. B) wychodzenie z grup, w tym z pierwszego miejsca. Ogrywania Trabzbonsporu, Spartaka, Metalista, Celticu, remisy z Brugia, Steua, Sportingiem; mozolne punktowanie leszczy- tak, To bylo dobre 5 lat. C) sure, dzieki rozstawieniu. Vide pkt 2. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Nastepcami xD Patrzac na celnosc transferow Legii to na pewno beda hity Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 No i niech wejda, chetnie zobacze konkret wpjerdol jak przyjedzie Barca czy inny Real, a ze siano z LM nie gwarantuje sukcesu pokazaly Maribory czy inne Ludogorce. Ale Legia w tym sezonie jest tak beznadziejna ze sprawa awansu w sumie nadal otwarta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi