Opublikowano 25 sierpnia 20168 l C+ i formowal, ze byl pomysl z narodowym ale Legia woli zostac na Ł3
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l fajnie jakby mieli 2 potentatow i z trzeciego koszyka jakas slaba druzyne co by byl cien szansy na zajecie trzeciego miejsca i awans do fazy pucharowej LE
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l W trzecim koszyku nie ma słabych drużyn, ktokolwiek stamtąd zostanie przydzielony ogra Legie.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Jest brugia, ale na nich nie bedzie sie chcialo legii mobilizowac :]
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Grupa śmierci: Bayern, Atletico, Tottenham, Monaco (nie wiem, co będzie z Rostowem) Grupa śmierdzi: Leicester, Napoli, chyba PSV, Le... Łudogorec. Edytowane 25 sierpnia 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l No ja właśnie jak dziś z rana myślałem o Legii to tak obstawiałem, że będzie Atletico i Bayern
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l No nieźle, przynajmniej w przypadku awansu nie będzie (pipi)enia, że z najłatwiejszej grupy wyszli/