Bartg 5 456 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Maiden niczym nie zaskoczyl, wynik dobry, trener do zwolnienia, miliony do zarobienia biedaki cebulaki. Swoja droga czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocna strona, zeby tyle dostac Legia musialaby wygrac Lige Mistrzow, ot taki szczegol. Realnie będzie to około 20mln euro, minus kary i minus brak kasy za puste trybuny. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 dziękujemy panie Andrzeju Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Klęska niejako cieszy. Zwiększają się szanse na rychłe zwolnienie dyletanta. Hejterom rzucę ziarenko soli w oczko: ponad 50 mln. euro (ponad 240 mln. złotych) - tyle Legia może zarobić na LM. Pozostaję z poważaniem Dobrze maiden ze ciagle wierzysz w awans, to dopiero pierwsze kolejka, jest jeszcze 5 meczy do wygrania, wszystko w rekach legii. W maju czy tam czerwcu znowu spotkanie z Realem w finale i automatyczny awans do lm w nastepnym sezonie takze w ekstraklasie spokojnie moga sie grzebac w grupie spdkowej, kur wa zazdro. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Klęska niejako cieszy. Zwiększają się szanse na rychłe zwolnienie dyletanta. Hejterom rzucę ziarenko soli w oczko: ponad 50 mln. euro (ponad 240 mln. złotych) - tyle Legia może zarobić na LM. Pozostaję z poważaniem i co z tej kasy, którą Mioduski i Leśnodorski przejedzą i przepiją? Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 W przypływie emocji wiele głupich rzeczy się robi. Ja w zeszłym sezonie bardzo często stawiałem na mój United Nie obstawia się meczów zespołu, któremu się kibicuje, to absolutna podstawa. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Jestem wkurzony, mogłbym użyć mocniejszych słów ale to nie ma sensu. "Przegrać zawsze można ale nie dopuście do tego aby kibic uznał was niegodnych podania ręki " to słowa wyślackiej legendy jak się nie mylę. Z piłkarzy będących na boisku podałbym rękę Panu Malarzowi. Reszta nie zasłużyła na to, wiem zawinił trener idiota. Ale w tych piłkarzach nie było widać pasji. To nie był zwykły mecz to dla większości piłkarzy w europie nieosiągalne marzenie. Oni tego nie rozumieli. Można przegrać 4 nawet 5 ale bez walki nigdy. Widzę tą kolorową zbieraninę fajtłap które potem rozlezą sie po złotych tarasach czy arkadach i napawają Cie obrzydzeniem myśl że tacy ludzie występują w koszulce twojego klubu Dzisiaj do mojego ukochanego zespołu pasuje miano "Legła". Bo ta drużyna legła i nie chce wstać. Jestem warszawiakiem i szanuje każdy zespół jaki wystepuję dla mojego miasta czy to Gkp Targówek, Polonia czy Legia nawet zahaczę na Coco-jambo i śp Dolcan. Nie będę słuchał tłumaczenia Hesiego " Panie nic sie nie stało no róznica klas" Bo pan panie Hasi nie wyciąga wniosków, zapuscił pan drużynę która potrafiła zabiegać przeciwnika! Mam dosyć szrotu zwożonego do klubu i zawalanie zespołu taką ilości nowych graczy aby nic sie nie zazębiało. Mam tylko nadzieje że od połowy października Hasiego nie będzie a nowy trener poukłada ten bałagan i ktoś beknie za zatrudnienie Hasiego. Bo tu trzeba ratować ligę i nie bawić się w piękne słowka. PS. Za to gratuluje młodym legionistom ,że zostawili dużo serca w meczu w ząbkach i mogliby zremisować ten mecz. Nie poddawajcie sie. PS2.: Jedyny plus jest taki że jak Legii nie pojdzie z Lubiniem to zacznie sie palić stołek pod czterema literami Hasiego 2 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 pragnę uspokoić sympatyków legii, podobno Macierewicz ma wysłać powołania do cwksu Podbrożnemu , Piszowi, Zielińskiemu, Jóźwiakowi i Bednarzowi, więc jest szansa na granie bardziej poukładanego futbolu w pozostałych pięciu potyczkach Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) Napisałem: "tyle Legia może zarobić na LM" Maiden niczym nie zaskoczyl, wynik dobry, trener do zwolnienia, miliony do zarobienia biedaki cebulaki. Swoja droga czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocna strona, zeby tyle dostac Legia musialaby wygrac Lige Mistrzow, ot taki szczegol. Realnie będzie to około 20mln euro, minus kary i minus brak kasy za puste trybuny. Nie ma to jak dobre samozaoranie Edytowane 15 września 2016 przez Maiden 1 Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) A kolega w pełni władz umysłowych czy nie ma co z kasą robić?Pewnie to samo mowili .typowi ktory jakis czas temu obstawil za 500zl 2:0 dla polski w meczu z niemcami. No ale tym razem nostradamusowi troche nie wyszlo. Swoja droga ciekawe jakie kursy beda ze sporymi handicapami dla legii na real czy sporting. Mozna sie pobawic Maiden ale lepiej jakbys milczal serio. Lepiej dla ciebie, legia zarobi 20 mln , plus zobaczymy ile zabulicie za kary bo liga mistrzow to nie te klepanie na wsi w ekstraklasie i tutaj na wioche z gazami i innym guvnem sie nie pozwala Poza tym na chu.j wam hajs po spadku z ekstraklasy xD Edytowane 15 września 2016 przez kanabis Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Spokojnie w Dortmundzie odwrócą wynik 3 Cytuj
Nak 38 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 W sumie to trochę smutne, że w 30+ milionowym kraju nie potrafimy złożyć jednego zespołu który umie kopać piłkę. A niby to nasz sport narodowy. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Napisałem: "tyle Legia może zarobić na LM" Maiden niczym nie zaskoczyl, wynik dobry, trener do zwolnienia, miliony do zarobienia biedaki cebulaki. Swoja droga czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocna strona, zeby tyle dostac Legia musialaby wygrac Lige Mistrzow, ot taki szczegol. Realnie będzie to około 20mln euro, minus kary i minus brak kasy za puste trybuny. Nie ma to jak dobre samozaoranie Równie dobrze można napisać, że Legia może wygrać klubowe mistrzostwo świata, może kupić Ronaldo za 150 mln, albo może wygrać z Termaliką na wyjeździe, tyle że to wszystko science fiction. Lepiej zacznijcie liczyć straty z tytułu kar i zamknięcia stadionu jako wieloletniemu recydywiście #UefaMafia Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Ile to lat temu bylo co legia celtic ograla ale walkower? Wtedy nawet dobrze grali, szkoda ze wtedy nie awansowali bo teraz to troche slabo. Nie dosc ze pewnie beda niechkubne rekordy w dupe to jeszcze frustraci ala maiden narobia siary na sradionach Przy 0-4 widzialem maidena jak noe spiewal tylko latal z jakims dezodorantem psikajac i krzyczac jude raus Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 A podczas euro mowili, ze nie ma juz w europie slabo grajacych druzyn Tak mowili. Cytuj
shinian 629 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Klęska niejako cieszy. Zwiększają się szanse na rychłe zwolnienie dyletanta. Hejterom rzucę ziarenko soli w oczko: ponad 50 mln. euro (ponad 240 mln. złotych) - tyle Legia może zarobić na LM. Pozostaję z poważaniem Maiden, obracasz sie w srodowisku kibicow tych trampkarzy? Nie moglibyscie wprowadzic sadow kolezenskich i wczorajszych bohaterow trybun nie wpuszczac na te bardziej prestizowe mecze? Jezeli ktos zachowuje sie na zasadzie krotkiego luku odruchu to niech tam szaleje na spotkaniach z FC Kozia Wolka a nie cudaczy na meczach ktorymi interesuje sie szerszy swiat. Tez na forum plenarnym moglbys zwrocic tej grupie uwage, ze to taka troche slaba "akcja" - rzucac sie na gosci tylko dlatego, ze w danym momencie kibicuja 11 innym spoconym mezczyznom. A na dokladke po tym wszystkim wracaja do swojego trybu hur dur dur Polska Walczaca. Bicie gosci nie lezy w naszej kulturze. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Z innej mańki - Real Madryt pierwszym klubem, który zdobędzie Ligę Mistrzów 2 razy z rzędu. Mark my words. Cytuj
Shago 3 549 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) Chciałbym, ale Bayern Ancellottiego to jest maszynka i jedyna ekipa, ktorej sie obawiam. Edytowane 15 września 2016 przez Shagohad Cytuj
obrazus 20 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Nie mogę pojac jak można było zhańbić tak polską flage na koszulkach. Jakim prawem sobie ja tam naszyli, jestem Polakiem a czy kibicowałem tym kaleką? Oczywiście ze nie !! Niech sobie wstawiają zdjecie Leśnego Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Frustraty z poznania tak samo bekowi jak legia w cm xD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cedric 1 313 Opublikowano 15 września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 września 2016 23 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Napisałem: "tyle Legia może zarobić na LM" Maiden niczym nie zaskoczyl, wynik dobry, trener do zwolnienia, miliony do zarobienia biedaki cebulaki. Swoja droga czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocna strona, zeby tyle dostac Legia musialaby wygrac Lige Mistrzow, ot taki szczegol. Realnie będzie to około 20mln euro, minus kary i minus brak kasy za puste trybuny. Nie ma to jak dobre samozaoranie Równie dobrze można napisać, że Legia może wygrać klubowe mistrzostwo świata, może kupić Ronaldo za 150 mln, albo może wygrać z Termaliką na wyjeździe, tyle że to wszystko science fiction. Lepiej zacznijcie liczyć straty z tytułu kar i zamknięcia stadionu jako wieloletniemu recydywiście #UefaMafia Jak tam workshopy z czytania ze zrozumieniem? Recydywa? Za co? Ostatnio stadion zamknięto za rzekome symbole rasistowskie. Aby ulec karze z powodu recydywy, wczoraj musialyby paść takie hasła, zostac wywieszone takie treści. Moze lepiej nie posluguj się terminami, których nie rozumiesz. #samozaoranie 1 Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Maiden co z wami jest w tej Warszawie, czemu u was sie tak zawsze musi dziac na meczach? Jesli ma ta Legie chodza ludzie ktorym zalezy na klubie to czemu nie zrobicie porzadku z tymi zaje.bami co przyprawiaja wam łatke zwierzaków i powoduja straty dla klubu? Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Ale na zachodzie sobie poradzili! https://www.facebook.com/nazachodzie/?fref=ts Za granicą jest podobnie więc bez spiny, taki urok stadionów i trzeba przywyknąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi