Wooyek 1 130 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) Czemu tylko pińcet? Kusi mnie żeby postawić ze 2-3 klocki, ale mimo, że wydaje się mega pewniak, coś poszło by nie tak, zawsze tak jest. Teraz tak zerknąłem i na to, że Sporting wygra obydwie połowy jest 2,37. Też wydaje się pewniak. Edytowane 26 września 2016 przez Wooyek Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Zagraja w czerwonych koszulkach, jak Benfica, wiec moze sie Sporting wystraszyc. Cytuj
kanabis 22 447 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 , ale mimo, że wydaje się mega pewniak, coś poszło by nie tak, zawsze tak jest. . Wlasnie dlatego tylko pincet. Poczekam na real, wtedy bedzie mozna poszalec wieksza suma, tylko ciekawe jak kursy, no ale nawet 1,5 za tak pewne zdarzenie bedzie ok Jesli chodzi o przegrywanie w kompromitujacych warunkaxh na legie mozna liczyc w tym sezonie, graja chlopaki swoje Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 A to: powyzej 4,5 gola? Czyli wiadomo, ma byc 5 i wiecej. 3,5 płacą. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Tu bym nie szalał, bo mozna sie zawiesc. Nie zdziwie sie jak skonczy sie 2:0 albo 3:1 Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 E, ja taki wynik z Borussia przewidywałem. Murarka i gryzienie trawy i porazka 1-2 albo 0- 2. Malarz,wkur.wiony mowil jak trenewala Legia, oni nie dosc ze sa psychicznie rozbici, to fizycznie tez nie istnieja. Mozliwe ze kwestia awansu rozbije sie o bilans bramek, kazdy bedzie chcial napukac Legii. A to wyjazd, gdzie np w warszawie Bvb odpusciła, tak Sporting nie moze za bardzo bo gra sie przed fanami. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Posz pincet zlotych na to ze legia legiunia dostanie w piz.de przynajmniej dwoma bramkami. Do wygrania 720. Latwy piniondx Rozumiem że do regulaminowego czasu gry ? może sam spróbuję oczywiście z mniejszą kwotą Cytuj
kanabis 22 447 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Tak do regulaminowego. Moim zdaniem bedzie 3-0. Sporting jest w formie. Ale rownie dobrze moze byc i 6-0 a i wiecej. Na chwile obecna moim zdaniem sporting jest silniejszy od borussi, graja u siebie a co zrobila z nami borussia w wawie chyba nie trzeba wspominac. Jak jestem pewny ze uwalimy przynajmniej 2 bramkami tak na jakies 4 lub wiecej jednak wiekszej kasiory bym nie stawial , mimi ze w sumie pewnie tak bedzie. Nie wiem moze to podswiadome jednak wiezenie ze legia pokaze ambicje, choc w sumie to glupie. Jak mowisz ze kurs 3,5 to w sumie moze i za 50 albo stowke by smignal Edit: sory za "my" jakos tak odruchowo pisze jak gra zespol reprezentujacy w jakims stopniu polske. A juz mi sie nie chce edytowac posta Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) W futbolu wszystko jest możliwe, ale niska porażka Legii? Urgh... Nic nie mówię. Przewidywana jedenastka z dzisiejszych treningów: Malarz - Bereszyński, Czerwiński, Rzeźniczak, Hlousek - Aleksandrow, Odjidja, Kazaiszwili, Jodłowiec, Guilherme - Prijović Jak widać, ma zagrać kilku spośród najgorzej ocenianych graczy polskiej ligi. Zdrowie Pazdana? Ciągle 50-50. W Sportingu bardzo dobre wejście ma Bas Dost, który w ciągu 200 minuty gry zdobył 4 gole. Na gwiazdę wyrasta 21-letni skrzydłowy Gelson Martins, którego będą dziś obserwować scouci z największych klubów całej Europy. Inni gracze w dobrej formie to stoperzy Semedo i jakby odżywający Coates, czarujący znów William Carvalho, Bryan Ruiz jest dobry, Adrien Silva nadal ok... No ogólnie dość mocny zespół, który ostatnio jakże blisko był pokonania Realu. Trochę większy hicior w drugim meczu grupy, bo Real przyjeżdża do Dortmundu. Fani Królewskich już lamentują, że dostaną baty w obecnej formie. Dortmund rozjechał kilka ogórków, ostatnio już się trochę męczył z Freiburgiem, ale jak wszedł Guerreiro to wróciła zabawa. Portugalczyk wyrasta na MVP klubu, i w ogóle świata. Ale Real to jednak "trochę" większy test dla świeżego ustawienia i młodych graczy Dortmundu. Nawet większy niż Freiburg. Jestem bardzo ciekaw wyniku. W meczu oczywiście nie zagra koleś, którego oglądamy codziennie w reklamach FIFA i na opakowania Xboxa, czyli Marco Reus. Świetna to promocja zawodnikiem, który ostatni mecz zagrał w maju. Nadal na stoperze musi grać Mattias Ginter, bo Bartra, niczym Pazdan, nie wiadomo czy sprawny. W Realu zapewne widoczne będą straty Casemiro i Marcelo. Tego pierwszego zastąpi może Kovaczić (a tak naprawdę oczywiście nikt go nie zastąpi), na lewej obronie - albo Nacho, albo trenujący już normalnie Coentrao. Może też dzisiaj wrócić Keylor Navas. Edytowane 27 września 2016 przez ogqozo Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Skład świetny, wiadomo teraz liga priorytet bo na razie to się ścigają z Piastem i Wislą o miejsca spadkowe. Cytuj
karmaster 360 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Sam zagrałęm na Sporting (-2,5), więc jak tyle kuponów poszło przeciw Legii to pewnie dziś zamurują i kasa w pizdu Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 chuya zrobią, sporting wygra 5:0 Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Kurde korci mnie jak nie wiem by zagrac ze dwie połowy wygra Sporting. Tak za 3 koła. Pewne niby ale duzo grałem u buków i nie takie pewne zdarzenia psuły mi kupon. Niemcy Wyspy Owcze za 1,20? A prosze bardzo. I to nie spar a eliminacje. Cytuj
PiPoLiNiO 759 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) Myślę, że 250 na handicap -2 przy stawce 2.75 będzie optymalne. Tak jak @unitra napisał, w sumie wszystko może się zdarzyć. Chociaż legia gra dno, nie ma Pazdana, ale może zadziałać efekt nowego trenera... Chociaż z drugiej strony z Wisłą nie zadziałał i tam też było dno. A tu 40 tyś fanatycznych kibiców i drużyna która prawie ograła Real. Edytowane 27 września 2016 przez PiPoLiNiO Cytuj
kanabis 22 447 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Zagralem asekuracyjny handicap - 1,5 z kursem 1,60 i zaszalalem handicap -3,5 , kurs prawie 4 zlote wiec grzechem bylo nie sprobowac Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) Fani Realu już przerażeni: Danilo! Varane! James! Można by pomyśleć, że to Legia wychodzi na Dortmund. Ale wraca Keylor Navas. Królewscy grali w Dortmundzie 5 razy i jeszcze nigdy nie wygrali. Najbardziej pamiętny jest wiadomo jaki wieczór i kto pokazał 4 paluszki... Dortmund mniej więcej tak, jak w ostatnich meczach, jest Goetze, Weigl i Castro w środku. Guerreiro pewnie będzie głównie grał na lewej, Dembele na prawej. Jestem ciekaw, jak przeciw mocnemu rywalowi wypadnie zwłaszcza Francuz, który w ostatnim meczu miał duże problemy z opanowaniem temperamentu. Czy on i Piszczek zaskoczą lewą flankę Realu, czy odwrotnie. W Guerreiro wręcz nie wątpię. Legia: Malarz - Hloušek, Czerwiński, Rzeźniczak, Bereszyński - Jodłowiec, Moulin - Guilherme, Radović, Langil - Nikolić. Rzeźniczak kontra Bas Dost... no brzmi to miło dla tych, co postawili wysoką porażkę. Tottenham bez Dembele, szkoda. Drugi najsilniejszy mecz dziś to chyba Sevilla-Lyon, obie ekipy są w niezłej formie i dobrze pokazały się w LM. Także Monaco-Leverkusen powinno mieć poziom. Edytowane 27 września 2016 przez ogqozo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Plan jest taki na tv mecz Legi a na lapku lewym okiem mecz Realu damy radę, piwko i zakąski już się kończą a mecze nawet się nie rozpoczęły Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Chcialbym postawic ze legia strzeli bramke. Ale nie postawilem. Takze pewnie strzela. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Piszcie ile tam poobstawialiście na pogrom Legii. Kupa śmiechu może być xd Cytuj
Ore 188 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Całkiem ładnie jak na razie. Ciekawe kiedy spuchną. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Przepraszam nie ogladalem od poczatku. Czy byla przed pierwszym gwizdkiem minuta ciszy dla Maidena? 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Ci co postawili miliony mają zawał. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Bardzo ładny początek Dortmundu, ale jednak co te beznadziejne gwiazdeczki Realu potrafią czasem sklepać to wiele nie poradzisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi