Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja wiem, że to śmiesznehehe, jak Legia przegrywa, ale będziemy tak wszyscy heheszkowali, aż poumieramy, a żaden polski klub nie dorówna czołówce Europy. Potrzeba 5 takich Legii jak w poprzednich sezonach, żeby coś się ruszyło. Liga Europy to najwyższy poziom w którym polski futbol może coś zdziałać.

Taka dygresja, można wracać do tematu.

Opublikowano

Ja wiem, że to śmiesznehehe, jak Legia przegrywa, ale będziemy tak wszyscy heheszkowali, aż poumieramy, a żaden polski klub nie dorówna czołówce Europy. Potrzeba 5 takich Legii jak w poprzednich sezonach, żeby coś się ruszyło. Liga Europy to najwyższy poziom w którym polski futbol może coś zdziałać.

Taka dygresja, można wracać do tematu.

wytłumacz postronnym , ze oznacza to nie przegranie wszystkich meczów w grupie

Opublikowano

Co tu dużo mówić, niech robią w końcu tę reformę, że w LM będą grać najlepsze zespoły i w końcu będą za(pipi)iste mecze co kolejkę, a nie oglądanie jakiś ogórków.

Opublikowano

No i przegrają wszystkie mecze w grupie, bo grają słabo i nic nie zdziałają, bo uwaga uwaga.............................................. nie jesteśmy na poziomie żadnego klubu grającego obecnie w Lidze Mistrzów. I żadne Ruchy, Lechy, Wisły, Jagiellonie i Lechie nie będą w stanie ugrać nic. Legia w tym sezonie ciężko będzie miała trafić do górnej ósemki. To jest smutne, acz prawdziwe. Ja wiem, że wszyscy się cieszą, ale niech wasze kluby grywają w grupie LE co roku i niech zbierają pieniądze, punkty, cokolwiek, bo śmiechu będzie co niemiara. 

Ale mam pieczywo co nie.

Opublikowano

Magiera ledwo wytrzymuje ciśnienie. Pierwsze 10 minut obiecująco, ale już pózniej coraz częściej oddawali piłkę na 20-30 metrze. Szkoda bo myślałem, że w tym meczu zagrają honorowo przynajmniej o 1 pkt. Teraz pozostaje się modlić by nie stracili kolejnych bramek. 

Opublikowano

dobra. Moulin, Ofoe i Langil wracajcie tam skąd żeście przybyli. Mamy 2016 rok panowie. W naszej ekstraklasie nie ma już świętych krów, tu się walczy o każdy metr boiska a braki i błędy pojedynczych zawodników będę z czasem jeszcze bardziej widoczne. Tu nawet polskie talenty i odkrycia po jednym bardzo dobrym sezonie grzeją ławę jeśli choć trochę spuszczą z tonu. Siada psycha niektórym i emigrują do słabszych klubów by złapać trochę tlenu, ale w polskiej piłce by utrzymać się na powierzchni trzeba jechać na tyłkach.