Opublikowano 18 października 20168 l btw Rado wczoraj mówił że zna słabe strony Realu a ja głupi się śmiałem
Opublikowano 18 października 20168 l Danilo 12 zawodnikiem legii. Najpierw karny, potem prawie samobój. Liczę na tego zawodnika!
Opublikowano 18 października 20168 l Jodłowiec, Odjidja, Kucharczyk. Toż to trzy bramy powinny być ehh...
Opublikowano 18 października 20168 l 3:1 Ale i tak ta strata bramki to wstyd dla Realu , choć oglądając na razie ten mecz to tak jakby real był na treningu
Opublikowano 18 października 20168 l Jodlowiec chu.j ale przeje.bane to by bylo jakbysmy mieli danilo
Opublikowano 18 października 20168 l Dobił mnie Magiera, który prawdopodobnie w 16 minucie na kartce zapisał, w której minucie padła pierwsza bramka.
Opublikowano 18 października 20168 l Ale tak na poważnie to w sumie Legia wstydu nie przynosi, nie dać sobie teraz wbić więcej niż 3 goli i wynik do przyjęcia.
Opublikowano 18 października 20168 l No nie oszukujmy sie skok jakosciowy po tym jak wywalili tamtego ciapata jest nieporownywalny. Z borussia to oni stali. Na tle takiego rywala wyglada to naprawde dobrze. Teraz i tak kazdy wynik bedzie do przyjecia bo strzelilismy bramke i juz nie bedzie brzmialo tak chu.jowo. po pieknej akcji z rzutu karnego
Opublikowano 18 października 20168 l No jednak moim zdaniem wystawienie Kucharczyka na atak to fatalny błąd. Edytowane 18 października 20168 l przez Solderowy123
Opublikowano 18 października 20168 l http://www.mundodeportivo.com/futbol/real-madrid/20161018/411102919521/legia-champions-policia-pelea-ultras.html Ci co maja tam ten stragan to nie zalicza dnia do udanych xd
Opublikowano 18 października 20168 l TO sa po(pipi)y jednak totalne, WY(pipi)ac te legie na 5 lat z Pucharów i pozamiatane
Opublikowano 18 października 20168 l Sędzia jak wydygał odgwizdać karnego po ewidentnym faulu na Ghillerme. Wydrukowany mecz