c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 jeszcze się okaże że te słabe wyniki wcześniej to była wina kibiców bo "piłkarze się przez nich stresowali" xd Cytuj
Daffy 10 545 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 prezydent zawiercia wlasnie napisal, ze jutro cale miasto ma wolne od pracy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Dziennikarz: Właściwie, co można powiedzieć po tym meczu? Prowadzicie, kontrolujecie wszystko, 2:0 prowadzicie i raptem trzy strzały niespodziewane i przegrywacie Ligę Mistrzów. Bale: Zgadza się, no, jesteśmy dziadami no. Niech Pan zapyta bramkarza, niech Pan zapyta Moratę, niech Pan zapyta tych innych, (pipi)a, naszych chłopaków, co (pipi)a zrobili. Co (pipi)a, jak jedziemy, żeby podać – nie, Panie, nie chce mi się, bo jestem tak zdenerwowany, że po prostu mnie rozsadza i nie mogę powstrzymać emocji. Ale takie (pipi)a zagrania, jak my prezentujemy, to się nie mieści w pale, żeby (pipi)a... I Liga Mistrzów nam się nie należy, po tym co dzisiaj tutaj było. I brawo dla Legii. Dziennikarz: Legia zasłużenie zremisowała, czy to wy straciliście? Bale: Zasłużenie, proszę Pana, bo my nie umiemy grać w piłkę. Zasłużenie, no nam się nie należy drugie miejsce. My jesteśmy beznadziejni, (pipi)a, i tylko tyle mam do powiedzenia. Dziękuję bardzo. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 miałem łze we oczach, nie jedną. śmiałem się a teraz mi głupio. szkoda, że kibice nie mogli świętować razem z piłkarzami Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Jakby zwolnili hasiego wcześniej to byłoby pierwsze miejsce #fakty Cytuj
ASX 14 625 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 To co teraz Sporting na luzie i LE na wiosne? #pompujemy Mecz ze jest Sportingiem 7 grudnia. Liczę na opady śniegu i mróz. Pogoda naszym sprzymierzeńcem! stara dobra ruska strategia, proponuje przeniesc mecz do suwalk, a snieg zwozic z zakopanego Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 legia zagrała dobrze, bo mogli pokrzyczeć do siebie przy pustych trybunach, no i Pazdanator obronił dwie akcje niemniej beka z realu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Ale najwspanialsze jest to, że Legia ustawiła sobie mecz nawet w Lidze Mistrzów, niesamowity klub! Cytuj
schabek 5 318 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Ktos jeszcze chcial sobie przemnozyc budzet Realem? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 To co teraz Sporting na luzie i LE na wiosne? #pompujemyMecz ze jest Sportingiem 7 grudnia. Liczę na opady śniegu i mróz. Pogoda naszym sprzymierzeńcem! stara dobra ruska strategia, proponuje przeniesc mecz do suwalk, a snieg zwozic z zakopanego I polac murawe przed meczem, obficie Cytuj
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Legia idzie za ciosem! Leśnodorski: Jeszcze dziś ruszy wyburzanie trybun. Po fenomenalnym meczu z Realem władze klubu tylko zaostrzyły sobie apetyt. I postanowiły dopomóc szczęściu. ADVERTISEMENT – Legia Warszawa rozpoczęła wyburzanie stadionu. Ten sezon mistrzowie Polski chcą dokończyć bez trybun – dowiaduje się ASZdziennik. To efekt kapitalnej postawy zespołu, który postawił się Realowi Madryt strzelając aż trzy gole. I idealnych warunków stworzonych przez kibiców. – Piłkarze po raz pierwszy zagrali bez dymu z rac w płucach, a gdy w pierwsze połowie z trybun nie padło żadne hasło o Michniku, wiedziałem, że będzie dobrze – mówił na gorąco Jacek Magiera, trener warszawian. Co ważne, i tym razem dzieło budowania wielkiej Legii nie obejdzie się bez pomocy kibiców. Jak dowiaduje się ASZdziennik, po raz pierwszy w historii Legia Warszawa poprosi swoich sympatyków o wyrywanie krzesełek Edytowane 2 listopada 2016 przez [InSaNe] 3 Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Magiera może powoli pakować walizki, bo Urinio raczej już na wylocie Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Pomijając ogromne gratulacje dla Legii i Pana Magiery, który nie daje (pipi)ania o Real Madryt, tak czytanie postów Kanabisa w tym temacie to czysta inba i rak XD Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Jakiś Polak gola strzelił? A jakiś Hiszpan? Mirosław Radowicz ma polski paszport Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Jakiś Polak gola strzelił? A jakiś Hiszpan? Mirosław Radowicz ma polski paszport Olisadebe też miał Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Rodżer Pereirok też miał. Ciekaw co teraz robi. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Roker z tego co pamiętam kopie piłkę na jakichś pastwiskach w Brazylii, nie wiem nawet czy profesjonalnie Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) Tak odmienny wynik, a mecz chyba nie tak odmienny od tamtego. Gdyby Keylor Navas miał dobry dzień, jak ostatnio, a nie zły, a Zidane nie sprawdzał absurdalnych taktyk jak na letnim treningu, to mogłoby pewnie być 5-1. Rok temu Keylor Navas był w internecie wyzywany od najlepszego bramkarza świata, ratował Real. W tym sezonie... no, nie przekonuje po kontuzji. Chociaż w poprzednim meczu z Legią wypadł chyba ok. Ale poza tym... Media: "wielki mecz", "Michał Pazdan 9", "będziemy to wspominać dekadami", "jesteśmy wniebowzięci", "Zidane nigdy nie stracił w meczu 3 goli" itp. Zakup Odjidji i Moulina był oczywistym kretynizmem świadczącym o konieczności zaorania wszystkiego i zatrudnienia kogoś normalnego na stanowiskach, a teraz jakby ta sama rzecz, z przeszłości, jakby jednak inna była. Atletico jako jedyne ma komplet punktów po 4 kolejkach. Ogólnie będziemy mieli 4 ekipy hiszpańskie w dalszej fazie, Sevilla to już nie zespół tylko na EL. Przynajmniej jeśli chodzi o punkty. Na pewno bronią solidniej, niż kiedykolwiek. Szkoda mi Lyonu, grali wyrównane mecze z Juventusem, ale wynik idzie w świat. Podobnie Sporting - znowu nie był jakoś specjalnie gorszy od rywala, ale jak nie masz wyniku, nikogo na świecie to nie obejdzie. Z Niemiec pewnie odpadnie tylko Gladbach, a z Anglii - Tottenham. Przynajmniej dziś Spurs są w trudnej sytuacji. Ofensywa tego klubu jest impotentna, a Leverkusen udało się coś wbić. W ten sposób mają przewagę, ale w tej grupie jeszcze będzie się coś działo. Grecją fazy grupowej jest, oczywiście, Leicester. Urgh, ciężko się to oglądało jak Kopenhaga ich ciśnie i nic z tego nie wynika. Od teraz liczę, że ktoś ich skarci. Edytowane 3 listopada 2016 przez ogqozo Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Magiera siwe wlosy, blada cera, powazna mina. No mutagen wiedzminski jak nic 2 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Real nawet jakby wyszedł taktyką 3-5-8 to powinien wygrać z palcem w (_)(_), patrząc co Ronaldo wczoraj robił to chyba myślami był już na jutrzejszym rozruchu, pressing Bale'a przy bramce Radovicia też mocny, kurde nie dogonie go przecież jestem dość wolnym piłkarzem poradzcie sobie sami. Rodżer Pereirok też miał. Ciekaw co teraz robi. Były reprezentant Polski Roger został nowym graczem brazylijskiego Hercílio Luz FC. Hercílio Luz aktualnie występuje w drugiej lidze stanu Santa Catarina (Série B). Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Przecież wczoraj oglądaliśmy typowego Ronaldo. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 W sumie Ronaldo tak gra - raz hattrick, raz coś takiego Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 A Kanabis hejtowa EA, bo szwagier grajacy lepiej w FIFE Legia cisna jego Real. Jednak symulacja! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi