Opublikowano 11 marca 201015 l Del Bosque potrafił jakoś ten zlepek gwiazd wznieść na wyżyny i nie dało się zbytnio odczuć, że to dream team. Najlepszy Hiszpański coach ever. Dziś są tylko gwiazdy, ale nie ma pomysłu. Pozwólmy Ronaldo na wszystko i jakoś to będzie. No nie będzie! Nikt w Europie nie rozumie polityki Realu (poza aspektem finansowym), najwięksi specjaliści przewidzieli wszystko toczka w toczkę, a oni dalej nie słuchają. Zmarnowana kasa, potencjał i zdrowie fanów. Ja cały czas liczę na Barcę, bo choć uwielbiam Arsenal to jednak brak im doświadczenia w końcowej fazie LM.
Opublikowano 11 marca 201015 l Awans Lyonu cieszy bo po raz kolejny udowadnia jak wspaniała jest piłka. Kiedy rewanż Chelsea z Interem?
Opublikowano 11 marca 201015 l Stawka ćwierćfinalistów zostanie uzupełniona po meczach 16 i 17 marca. Chelsea Londyn zagra z Interem Mediolan (pierwszy mecz 1:2), FC Sevilla podejmować będzie CSKA Moskwa (1:1), Girondins Bordeaux zmierzy się z Olympiakosem Pireus (1:0), a broniąca trofeum Barcelona - z VfB Stuttgart (1:1)
Opublikowano 11 marca 201015 l masz herb chelsea w avatarze i nie wiesz? Wiedziałem, że ktoś to napisze Nie podoba mi się obecna formuła "rozwleczenia rozgrywek". Muszę czekać na interesujący mnie mecz jeszcze tydzień.
Opublikowano 11 marca 201015 l Tak jest lepiej, można se jeden mecz na kompie drugi w TV obejrzeć. Ja tak wczoraj zrobiłem. A nie 4 mecze jednego dnia, 4 następnego i weź tu se oglądaj.
Opublikowano 11 marca 201015 l Nom super pomysl, mozna obejrzec wiecej spotkan, a nie badziewne skroty na Polsacie z super fachowymi analizami Kowalczyka czy Koltonia
Opublikowano 11 marca 201015 l niom, do tego masz lige mistrzow teraz i za tydzien, nie trzeba tyle czekac.
Opublikowano 11 marca 201015 l Ich nietrafione transfery kompromitują ich tak samo, jak trafione. Niesamowite, jak można zmarnować pieniądze, które zostały wydane na Cristiano Ronaldo. Żaden inny klub nie byłby w stanie odpaść w 1/8, mając takiego zawodnika. W każdym meczu, w którym Real zawodzi, Ronaldo jest jedynym, który pokazuje wielkie umiejętności i gra z zaangażowaniem, którego można by oczekiwać w najważniejszym meczu sezonu. Pewnie się popłakał w szatni po porażce, ale to dobrze - przynajmniej jemu nie jest wszystko jedno, czy jego klub będzie pośmiewiskiem całej Europy, czy nie. W sumie szkoda go oglądać w takim klubie. Sam jest sobie winien Gral w swietnym klubie ktory mogl a wlasciwie osiagnal wszystko ale zachcialo sie (pipi)e wiecej pieniazkow wiec ma to na co zasluguje niech beczy w szatni szkoda tylko ze to nie MU a Lyon dokonal egzekucji
Opublikowano 11 marca 201015 l Te łzy to chyba przez braki testosteronu, a nie faktyczny żal po zawaleniu meczu. Ja tam jestem dumny z Realu, oni przynajmniej kultywują jakąś tradycję, a nie to co wy! Ilu z was kolędy przy stole śpiewa?!!?
Opublikowano 11 marca 201015 l wlasnie ogladam na nsport program "gwizdze na to". ekspert od sedziowania powiedzial, ze w meczu fiorentina-bayern: pierwszy gol jovetica nie powinien byc uznany, bo gilardino ktory mu asystowal byl na pozycji spalonej jak dostal pilke, plus jak klose wyszedl sam na sam sedzia odgwizdal a spalonego nie bylo. wiec pilkarze z wloch moga sobie plakac o mafii i niesprawiedliwosci a w bramkach ze spalonego jest 1:1. gdyby pierwszy mecz sie skonczyl 1:1, a wtorkowy 2:2 to i tak bayern by awansowal. ARIWEDERCZI
Opublikowano 11 marca 201015 l Bayern w następnej rundzie jak nie trafi na kogoś z tych dwóch meczy, to nie ma żadnych szans dojść do półfinału. Olympiacos - Bordeaux CSKA - Sevilla MU, Arsenal, Chelsea (przejdzie dalej), Barcelona (to samo), Lyon - każda z tych drużyn wygra z nimi bez problemu.
Opublikowano 11 marca 201015 l tylko mu, chelsea i barca sa poza zasiegiem bayernu. nie badz smieszny mowiac, ze arsenal a juz tymbardziej lyon wygralby z bayernem bez problemu <lol> chociazby rok temu bayern w lyonie do przerwy prowadzil 3:0, ostatecznie wygral 3:2. do tego lyon w tym sezonie gra przecietnie, a arsenal moze sobie poszalec z porto, ale trafi na konkretniejsza ekipe i od razu odpadnie.
Opublikowano 11 marca 201015 l no zobaczymy Olszmic ja tam wierze w młodzież, takze niech Bayern trafi na Arsenal - będzie ciekawe widowisko ;-)
Opublikowano 11 marca 201015 l arsenal gra ladna pilke, ale nie radzi sobie z lepszymi rywalami. trafiaja na kogos rownego sobie i na ogol odpadaja, no, ale na dzien dzisiejszy takie dyskusje to tak jakby dyskutowac o wyzszosci zupy pomidorowej nad ogorkowa. i tak wszystko zweryfikuje boisko.
Opublikowano 12 marca 201015 l Bayern w następnej rundzie jak nie trafi na kogoś z tych dwóch meczy, to nie ma żadnych szans dojść do półfinału. Olympiacos - Bordeaux CSKA - Sevilla MU, Arsenal, Chelsea (przejdzie dalej), Barcelona (to samo), Lyon - każda z tych drużyn wygra z nimi bez problemu. Szkoda że Bordeaux jest w ch'uj silniejsze od Lyonu.
Opublikowano 12 marca 201015 l Bayern w następnej rundzie jak nie trafi na kogoś z tych dwóch meczy, to nie ma żadnych szans dojść do półfinału. Olympiacos - Bordeaux CSKA - Sevilla MU, Arsenal, Chelsea (przejdzie dalej), Barcelona (to samo), Lyon - każda z tych drużyn wygra z nimi bez problemu. Szkoda że Bordeaux jest w ch'uj silniejsze od Lyonu. Ty to na serio piszesz? Chyba żartujesz...
Opublikowano 12 marca 201015 l oczywiscie, ze jest. lyon wygral tylko z realem co nie jest jakims wielkim osiagnieciem. fiorentina ich wydymala elegancko. a bordeaux w LM jak narazie o ile sie nie myle nie przegralo i chyba wygrali wszystkie mecze (no i jeden remis). ekipa konkretna i moze namieszac.
Opublikowano 12 marca 201015 l No ja wiem, że liga francuska jest nudna i nie da się jej oglądać, ale naprawdę nie trzeba poświęcać aż tak wiele czasu, by zauważyć różnicę między żarądę a olępikiem. Albo, kurczę, nie wiem, możesz porównać sobie ich wyniki dzięki stronie google.com.
Opublikowano 12 marca 201015 l No ja wiem, że liga francuska jest nudna i nie da się jej oglądać, ale naprawdę nie trzeba poświęcać aż tak wiele czasu, by zauważyć różnicę między żarądę a olępikiem. Albo, kurczę, nie wiem, możesz porównać sobie ich wyniki dzięki stronie google.com. CL to nie Ligue 1.Nie dziwię się, że w lidze nie grają tak, jak w Lidze Mistrzów.Nie mają odpowiedniej motywacji, co chyba nie jest dziwne(mistrzostwo Francji to żaden prestiż)Bordeaux skończy jak Wolfsburg(odejdzie trener, przebłyski Chamakha i kilku innych się skończą, a wtedy wszystko wróci do normy).Zauważ, że Lyon zazwyczaj wtapia z drużynami z 2 połowy tabeli.
Opublikowano 12 marca 201015 l No ja wiem, że liga francuska jest nudna i nie da się jej oglądać, ale naprawdę nie trzeba poświęcać aż tak wiele czasu, by zauważyć różnicę między żarądę a olępikiem. Albo, kurczę, nie wiem, możesz porównać sobie ich wyniki dzięki stronie google.com. CL to nie Ligue 1.Nie dziwię się, że w lidze nie grają tak, jak w Lidze Mistrzów. Nie wiem, czy zauważyłeś, ale w CL Bordeaux też gra lepiej, niż Lyon. Bo, generalnie, jest w ch'uj silniejsze.
Opublikowano 12 marca 201015 l No ja wiem, że liga francuska jest nudna i nie da się jej oglądać, ale naprawdę nie trzeba poświęcać aż tak wiele czasu, by zauważyć różnicę między żarądę a olępikiem. Albo, kurczę, nie wiem, możesz porównać sobie ich wyniki dzięki stronie google.com. CL to nie Ligue 1.Nie dziwię się, że w lidze nie grają tak, jak w Lidze Mistrzów. Nie wiem, czy zauważyłeś, ale w CL Bordeaux też gra lepiej, niż Lyon. Bo, generalnie, jest w ch'uj silniejsze. Okaże się po meczu z Olympiakosem(stawiam remis).Od ostatniego ich meczu(Bordeaux) w CL trochę minęło, a w tym czasie forma Girondins trochę spadła.Ostatnio chyba nawet z Auxerre wtopili. EDIT: Przed meczem z Auxerre był jeszcze remis z Montpellier. Edytowane 12 marca 201015 l przez Pawlo_PL