Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 (edytowane) O ja pier.dolę, kanabus jaki to jest zawistny polaczek, to aż szkoda klawiatury na niego. No po co się tym jarać, lepiej walić do Ronaldo, bo TO JEST KTOŚ REAL MADRYD OBROŃCY TYTUŁU, nie to co Legia frajerzy, polski klub hehe słabeusze. Powinniście teraz spalić się ze wstydu po tej szyderce, bo wam ta "śmieszna" Legia zamknęła japy. I mam nadzieję, ze rokrocznie będzie awansować do LM i nabierać tam doświadczenia, a ja co rok będę czytał ten temat i gnił z takich ekspertów i zazdrośników. Edytowane 8 grudnia 2016 przez Rozi Cytuj
michal 558 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 No dzięki Legii Polska piłka klubowa jeszcze funkcjonuje bo lechu zapowietrza się po jesieni Gry w trybie 2 mecze w tygodniu. Nie wiem jak to teraz dokładnie wygląda ale Lech prawdopodobnie nie będzie miał rozstawienia w 4 rundzie eliminacji do ligi Europy co może skazać nasz kraj na piłkarskie Zimbabwe. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 kamil ale zaparz sie jakas meliske bo ci zaraz serio zylka peknie z tej zawiercianskiej dumy, cudownie bekowo sie czyta twoje posty, az szkoda ze drugi wariat maiden sepuku jakis czas temu popelnil Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Żyłka to wam pęka, ze zwykłej zazdrości, bo wasze kluby pierwszej zobaczą stadion Bytovii Bytów, niż Ligę Mistrzów. I to mnie napawa optymizmem. Urodzeni zawistnicy. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 twoj klub? grasz w nim? jestem wlascicielem? udzialowcem? jestes z tego miasta? jak pis - dzielimy kluby na nasze i wasze xddd, no zenada pokroju maidena (ten to przynajmniej byl ze stolicy) z ta spieta dup.a prawdziwego kibica legii xDDD 2 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Na razie to zanim puści ci zwieracz z tej radości poczekajmy na przyszły sezon, okaże się czy Legia taka stronk i co roku będzie LM. Na razie szanse wylosowania amatorów w ostatniej rundzie eliminacje wynoszą pewnie 0.56%. Cytuj
michal 558 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Dundalk walczy o wyjście z grupy le także nie wiem czy to sa tacy amatorzy. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Ficek, a ty na ten ruch to chociaż chodzisz, czy łączy cię z nim jedynie miejsce urodzenia? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Dundalk walczy o wyjście z grupy le także nie wiem czy to sa tacy amatorzy. I to z jakimi potęgami - AZ Alkmaar i Macabi Tel Awiw. Umówmy się w sierpniowej formie pod Hasim wylosowanie Kopenhagi, Celticu, Ludogorca czy RB Salzburg raczej nie skończyłoby się awansem. Przyszły sezon będzie ostatnim w obecnej formie kwalifikacji, więc cała para powinna iść w awans do LM, mocne transfery, utrzymanie Odzidzi, srodkowy obronca do Pazdana. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 chodzilem do podstawowki sportowej wiec co mecz na swoim boisku wuefista puszczal nas na sektor rodzinny i przez te lata prawie zadnego meczu nie opuscilem ale potem to praktycznie wcale ostatni raz to na meczu ruchu to bylem na stadionie slaskim na wielkich derbach z gornikiem co to doda przed meczem spiewala tak to nawet zasypiam przed tv jak na canal plusie ogladam lige polske wiec wyyebane, jedyne co boli to fakt, ze przez tyle lat nie potrafia zrobic porzadku z zlodziejami w zarzadzie, wstyd jak tak nieodpowiedni ludzie kieruja 14krotnym mistrzem kraju aaa i adler jest super, najlepsza maskotka ever polskich klubow Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 xDDDDD co tu się odroziwuje? Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 prześmieszna jest ta przygoda z LM Legii w tym sezonie. Piłkarsko jest śmiesznie, organizacyjnie jest śmiesznie, kibolsko jest śmiesznie, a oni przeplatają kompromitacje z fuksem i walką do upadłego. Nie tak sobie człowiek wyobrażał powrót do LM, ale cóż zrobić. Trzeba im mimo wszystko pogratulować, tylko teraz tradycyjna poświąteczna wyprzedaż, zamiast zastanowić się komu wcisnąć super hiper drewno na opał Kucharczyka, to sprzedadzą Pazdana i po obronie. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 (edytowane) Rozi ale czym niby legia zamknela japy? Co za koles, typowy fanatyk juz zapomnial jak sie caly kraj wstydzil ze ronaldo do ktorego sobie niby trzepie gral przy pustych trybunach jak zwierze.Juz zapomnial najszybciej stracone 3 bramki w historii ligi mistrzow. Legia wygrala fartem jeden mecz, zajela 3 miejsce w grupie niepremiowane awansem = zamknela mordy wszystkim. On nie moze byc na serio. Edytowane 8 grudnia 2016 przez kanabis 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Przyjdzie jakieś Club Brugge, położy 5mln za Odidje, prezesinho się podjara $_$ i tyle będzie. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Piszesz o tym Ronaldo co miał mieć po meczach z Legią zapewniony tytuł króla strzelców, a nie strzelił nawet jednej bramki? xd Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 (edytowane) Tak o tym ktory mial dwie asysty i udzial przy trzech bramkach Realu kiedy osmieszyli legie truchtajac 5:1 Edytowane 8 grudnia 2016 przez kanabis Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Ojej. Ten Real i Borussia to muszą być bardzo słabe kluby, że tyle jest bólu o to, że Legia będąc z nimi w grupie awansowała jedynie do Ligi Europy, a nie do co najmniej półfinału Czempions Lig. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Mistrz Anglii "nie stawiamy sobie dużych celów. Zamierzamy się cieszyć każdym meczem, wynik to sprawa drugorzędna". Mistrz Polski "haha przeyebiom wszystko, zero punktów, zero bramek zdobendo i w ogóle haha". "co? awansowali do LE, haha real i borussi się nie chciało, sportingowi też się nie chciało haha beka xddd" Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Wasze kluby o cie ch.uj. Stary roziego jest właścicielem legii? Jakubek jaki szał macicy, Toruń to przedmieścia Warszawy? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 torun i zawiercie - dwie dzielnice warszawy, nie wiedziales? i fajny bol dupy blubera, ze jego tata nie jest wlascicielem i nie ma akcji w legii i nie moze gadac ze to jego klub Cytuj
shinian 629 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 twoj klub? grasz w nim? jestem wlascicielem? udzialowcem? jestes z tego miasta? jak pis - dzielimy kluby na nasze i wasze xddd, no zenada pokroju maidena (ten to przynajmniej byl ze stolicy) z ta spieta dup.a prawdziwego kibica legii xDDD To jest atawizm. Potrzeba przynaleznosci plemiennej. Niektorzy prostaczkowie postanawiaja ja realizowac w formie pilkarsko-klubowej. 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Az brakuje Maidena, ktory by napisal, ze fajnie ze kuchenki, maczecziarze i sledzie tyle pisza o ogladaja najwiekszy i najlepszy klub w kraju. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Ojej. Ten Real i Borussia to muszą być bardzo słabe kluby, że tyle jest bólu o to, że Legia będąc z nimi w grupie awansowała jedynie do Ligi Europy, a nie do co najmniej półfinału Czempions Lig. Ale nikt nie ma bolu dupy, to wy macie bol dupy jakby wlasnie legia co najmniej do polfinalu doszla. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Ale co wysie tak (pipi)ie. Kazdy mowil o legii we wrzesniu na podstawie tego jak.grali. A grali tak ze eurow(pipi) byl oczywisty co tez potwierdzaja pierwsze trzy mecze. Druzyna byla totalnie rozsypana wiec oceny byly jak najbardziej prawidlowe. To, ze potem sie ogarneli i w ostatnich dniach twierdzenie, ze jest w stanie zrobic niespodzianke z SL bylo uzasadnione. Wiec (pipi)enie teraz o wielkiej Legii i przywolywanie wypowiedzi z przed 3 miesiecy jest groteskowe 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi