Ölschmitz 1 517 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 bajern dzisiaj pokonal 3:2 lyon na wyjezdzie ;] Cytuj
Cris 120 Opublikowano 10 grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 grudnia 2008 A ja się pytam czemu nikt nie robi ligi typerów ??? Może od fazy play off? ktokolwiek? Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 i tak bayern wygra LM. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 (edytowane) Dzisiaj losowanie LM.Podawajcie swoje typy. Roma - Villareal Panathinaikos - Arsenal Barcelona - Chelsea Liverpool - Lyon Manchester United - Real Madryt ^_^ Bayern Mynsien - Inter Mediolan Porto - Atletico Juventus - Sporting Edytowane 19 grudnia 2008 przez MYSZa7 Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 chce realu ;] bayern real zawsze byly niezle ;] Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Real - Liverpool Chelsea FC - Juventus Turyn Villarreal CF - Panathinaikos FC Sporting - Bayern Monachium Atlético Madryt - FC Porto Olympique Lyon - FC Barcelona Inter Mediolan - Manchester United Arsenal - AS Roma Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Czyli Inter standardowo kompromituje sie w fazie pucharowej LM, a Real po raz kolejny udowodni, ze przydomek "Real 1/8" jest jak najbardziej zasadny. Cytuj
michal 558 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 3 drużyny z Hiszpanii w 1/4 , ręce odpadają na ta nową formułe LM . Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Kurde...już ManU było by lepsze bo przynajmniej zagrali by w stylu Barcy,więc od bidy można by przymurować i skarcić kontrą natomiast Live to za(pipi)iście ułożony taktycznie,świetnie broniący i do tego zabójczo skuteczny team.O ile do lutego Real nie złapie świetnej formy to bye bye w 1/8. Cytuj
Ludwa07 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Ciekawe mecze. Pojedynek Serie A vs. Premiership. Mourinho chciał ManU więc mam nadzieję, że ma plan Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Inter-Manu zdecydowanie najciekawszą parą w 1/8.NIe tylko dla tego,że od dziecka kibicuje Czerwonym Diałbłom ale po prostu jestem ciekaw czy "special one" ma receptę na Inter ,który zawsze odpada na początku fazy grupowej.Kurczę jak ja źle życzę Murinho...nie macie pojęcia jak go nie lubię Niesamowite pary w większości przypadków-będą piękne mecze Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Villarreal, Atletico, Barca, Bayern - zdecydowani faworyci. W pozostałych parach ze wcześnie wyrokować. Jak Real wyzdrowieje, to będą ciekawe mecze z Liverpoolem, ale raczej wątpię, by wygrali. Londyńczycy powinni sobie poradzić z Włochami, choć Romie daję mniej więcej 50% szans z Arsenalem. Hitem pojedynek Inter-MU, oczywiście. Chwila prawdy dla Jose. MU obecnie nie jest tak silne, więc wymarzony moment, by jednak wygrać. Z drugiej strony obawiam się, że skończy się jak zawsze, bezbarwnymi meczami i bezradnym Interem. Mimo wszystko wyczekuję. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Ja obstawiam tak Chelsea Londyn - Juventus Turyn 2:1 (0:1)-Chelsea Villarreal CF - Panathinaikos Ateny 2:0 (0:0)-Villareal Sporting Lizbona - Bayern Monachium 0:2 (1:1)-Bayern Atletico Madryt - FC Porto 2:1 (1:1)-Atletico Olympique Lyonnais - FC Barcelona 0:3 (2:0)-Barcelona Real Madryt - FC Liverpool 1:1 (2:1)-Liverpool Inter Mediolan - Manchester United 0:2 (1:0)-Manchester United Arsenal FC - AS Roma 1:0 (0:0)-Arseanl Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 dobra teraz takie lamerskie pytanie, na jakim kanale beda transmisje?? wiem tylko, ze Real Madryt - FC Liverpool bedzie w srode o 20.30 na tvp2, ale interesuja mnie tez inne mecze, szczegolnie występy Atletico oraz Lyonu ;] Cytuj
Cris 120 Opublikowano 22 lutego 2009 Autor Opublikowano 22 lutego 2009 Tu http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia Prawa do LM ma chyba ntv Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 mecz interu z manchesterem to po prostu masakra, dawno takiej nudy nie widzialem ;/ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Juve na Czesli będzie miało trudne zadanie ale jestem dobrej myśli. Inter odpadnie za 2 tygodnie i choć obydwu nie trawię tak z dwojga złego typuję na ManU. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Nooo niema to jak oglądać inter w LM ....nie wierze że jest choć cień szansy aby inter sztrzelił naweet gola w fazie pucharowej przeciez oni grają jak dałny!! Kopią na ślepo wszystko górą na zlatana i walka ibra naprawde nic nowego jeżeli chodzi o inter i lige mistrzów Barca negatywnie zaskoczyła ale jej spadkowa forma jest widoczna od kilku meczów co nie zmienia faktu że niejaki juninho zabił mnie tym golem!! Gdziesz taki wolny Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Kolejne mecze LM potwierdzają, że liga włoska jest słabiuśka. Inter, który generalnie jest kolosem w Serie A, nie ma żadnego sposobu, żeby coś zrobić Manchesterowi. Kiepsko. Barcelona znowu nie wygrała, najgorszy ich okres w tym sezonie. I tak awansuje, ale to nie jest to samo, co było przez pierwsze pół sezonu. Jeśli obecnie jest dno kryzysu, a nie jego początek, to i tak Barca jest faworytem do zwycięstwa w LM. Dzisiaj powinny być ciekawsze mecze. Real-Liverpool to starcie dwóch zespołów, które grają dość ładnie dla oka. Niedawno wydawało się, że Królewscy zbytnio nie powalczą, ale 9 zwycięstw z rzędu i coraz lepszy styl gry sugerują, że powinno być ciekawie. Chelsea-Juve to wielka niewiadoma. O ile Arsenal jest jednoznacznie padaczny, tak z Chelsea trudno powiedzieć, na ile ich stać w LM. Może odpadną w fatalnym stylu, a może dojdą do finału. Podobnie z Juve. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Barca nie grala jakos zle. Zaczyna byc widac ze Pepe nie ma pomyslu gdy sklad mu sie sypie. Przykrycie Messiego przez druzyne przeciwna zaczyna starczac gdy nie ma za nim Iniesty szczegolnie, gdy Alves ma gorsze dni. Lewa strona z Puyolem jest dla mnie kompletnie niezrozumiala. Sylvinho bylby duzo lepszym rozwiazaniem bo Xavi z zadaniami obronnymi po prostu nie radzi sobie z rozprowadzaniem - w tym momencie przeciwnik obstawia prawa strone Barcy i ma spokoj... Mi szkoda Lyonu, ze trafil na Barce (mysle ze Barca jednak da rade), bo gra ladna pilke. Brama z wolnego to stadiony wszechswiata. Swoja droga daje do myslenia o Valdesie... Cytuj
zajman 18 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Nie jestem przekonany czy to błąd Valdeza który raczej myslał że pójdzie wrzuta na krótki a tu bach doskonale mierzony strzał w długi i boli głowa:) Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Hahaha no i Inter standardowo zegna sie z LM juz na starcie fazy pucharowej. Dzis Real pokaze czemu nazywany jest "Real 1/8" i tradycji stanie sie zadosc. Cytuj
Gość Słoik Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Inter partaczy w LM, bo tam trzeba juz czegos wiecej, niz ogromnej sily fizycznej i dobrego przygotowania szybkosciowego, aby wszystkich gromic. W Lidze wloskiej na Siene czy Torino to wystarcza. Dlatego tez nie ocenialbym zupelnie sily ligi poprzez sam wystep w Pucharach jej mistrza. Zobaczymy jak Juventus zagra w dzisiejszym meczu, to jest dopiero pierwszy sezon starej damy po calciopoli w Champions League, miejmy to na uwadze. Skład rowniez nie jest rewelacyjny, a najdrozszym zakupem ekipy z Turynu w ciagu ostatnich 3 lat byl Amauri - okolo 23 milionow euro (w sumie, wyszło 15, bo w ramach rozliczenia do Palermo trafil Nocerino). Pierwszy lepszy gracz Chelsea - bez wzgledu na to, o jakiej pozycji mowimy, kosztował więcej (nie licząc tych, ktorzy trafili tam za darmo, albo w bardzo mlodym wieku). Jesli uda sie Juve zaprezentowac dobrze i wyeliminowac The Blues, to bedzie duzy sukces. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi