Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Ja korzystam z podrzuconego tutaj w trakcie Euro zaproszenia na listam3u.com i mam C+ w 1080p za 15zl miesiecznie :P Strona twierdzi, że mam 10 zaproszeń, jak ktoś chce to podajcie maila na PW. Potrzebne tylko mocne łącze (na Wifi 30 mb/s potrafi zerwać, na kablu jest ok) i trochę ogarniania programów, dobrze działa pod Kodi, działa też na androidach bez problemu. Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez Bartg
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Podobno przed autokarem wybuchł jakiś ładunek i wywalił większość szyb
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l No, Bartra jednak lekko ranny, rozcięta ręka. Piszczek napisał któremuś z polskich dziennikarzy że meczu raczej nie będzie.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Szkoda, bo się nastawiłem dzisiaj na strzelaninę, ale boiskową, bo jak wiadomo Monaco i Borussia to całkiem porządne w ofensywie zespoły. No ale przynajmniej problem z multiligą rozwiązany, nie żeby Juventus - Barcelona zapowiadało się jakoś gorzej.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Nowe info -Mecz zostanie przełożony na jutro -Miały być 3 bomby, wybuchła tylko jedna
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l :o rozumiem będzie wielkim nietaktem gdy napiszę, że chociaż będzie można jak człowiek mecz obejrzeć bez skakania bo streamach?
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l :o rozumiem będzie wielkim nietaktem gdy napiszę, że chociaż będzie można jak człowiek mecz obejrzeć bez skakania bo streamach? Nie przejmuj się , jeszcze przed tymi straszliwymi informacjami zastanawiałem się jak można oglądać takie klasyki skacząc po kanałach. Mecz jutro o 18.45
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l No cóż. W sumie jestem zdziwiony, że jednak drugi mecz i tak leci. Takie małe trzy bomby, niczym fajerwerki ze sklepu podobno - jedna osoba może zasadzić, cokolwiek chce, nieraz takiej skali rzeczy nawet wnoszono na stadion. Ale leci, no leci. Juve w klasycznym składzie, który ćwiczą od dawna. 4-2-3-1, istotni mogą być Mandżukić i Cuadrado. W Barcelonie nie gra Gomes, jest Mascherano w pomocy, Mathieu na lewej. Enrique ostatnimi czasy zaczął częściej zmieniać ustawienia. To obecne trudno opisać. Na rzut oka 3-4-3, niezbyt symetryczne.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l http://www.navixsport.com/sport.php?id=2781User_AintNuttinButAWhiteParty
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l O już gol. No Juve po prostu mocny start. Już Ter Stegen zazwyczaj podawał pod mocnym ciśnieniem, Barca w popłochu. Gorzej to wygląda jak z PSG. Może się rozkręcą.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Buffon Paweł, uspokój się :D Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez Kymel
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Barcelona chyba znowu liczy na pomoc sędziów w rewanżu. Nienawidzę takich meczów. Oni są bezradni. Jak dzieci we mgle. Powinni odpaść już z PSG. Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez suteq