Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Marcelo kocur, ale bym się nie zdziwił jakby tam spalony był przy podaniu do Ronaldo xd
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Nie no Hummels widać, że ledwo chodzi od godziny, więc nie ma co się na niego gniewać zbytnio
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l A macie bajerny za ten zgwalcony Arsenal. Dalej Cristiano je,bnij jeszcze z 5 hihi
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l "Powtórki telewizyjne są niepotrzebne, zabiją piękno futbolu. Błędy sędziowskiego są jego częścią."
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l ja już w ramach protestu wyłączyłem mojego pirackiego strema i nie oglądam już dalej :[
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Zawsze mi trochę żal na sercu drużyn, które zostawiły tyle potu na boisku i tak pękły na końcu.
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l nam łatwo gadać bo mamy stop klatke tam na boisku wszystko sie dzieje błyskawicznie jednak Ronaldo był na 2 metrowym spalonym CAŁĄ swoją sylwetką, jak to sędzia puścił xD
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Człowiek sobie myśli nono ładnie Kristiano hatriczek, gdyby nie to że dwie ze spalonego to można by szanować Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez Yakubu