Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ronaldo? MORE LIKE OFFSALDO

Opublikowano

Marcelo kocur, ale bym się nie zdziwił jakby tam spalony był przy podaniu do Ronaldo xd

Opublikowano

Asensio ładny rajd.

Opublikowano

xdxdxdxddxxxdxddxxddxxd

jak z dziećmi

Opublikowano

Jeszcze ze 2 i nikt o błędach sędziego nie wspomni;)

Opublikowano

Ns 3-2 tez mi sie wydaje minimalny spalony

Opublikowano

Nie no Hummels widać, że ledwo chodzi od godziny, więc nie ma co się na niego gniewać zbytnio

Opublikowano

Obrona bayernu to nawet nie jest amatour w fifie

Opublikowano

18011089_10155198434599770_5515419503756

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A macie bajerny za ten zgwalcony Arsenal. Dalej Cristiano je,bnij jeszcze z 5 hihi

Opublikowano

"Powtórki telewizyjne są niepotrzebne, zabiją piękno futbolu. Błędy sędziowskiego są jego częścią."

Opublikowano

Hummels umarł za nasze grzechy

Opublikowano

ja już w ramach protestu wyłączyłem mojego pirackiego strema i nie oglądam już dalej :[

Opublikowano

Zawsze mi trochę żal na sercu drużyn, które zostawiły tyle potu na boisku i tak pękły na końcu.

Opublikowano

Mi szczególnie żal tych, które są przekręcane przez sędziów :)

Opublikowano

nam łatwo gadać bo mamy stop klatke tam na boisku wszystko sie dzieje błyskawicznie jednak Ronaldo był na 2 metrowym spalonym CAŁĄ swoją sylwetką, jak to sędzia puścił xD

Opublikowano

Człowiek sobie myśli nono ładnie Kristiano hatriczek, gdyby nie to że dwie ze spalonego to można by szanować

Edytowane przez Yakubu