krupek 15 481 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 We wtorek LM na TVP1, a w środę w Polsacie. Te czasy już nie wrócą. Piękne czasy. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 I w czwartek jeszcze puchar uefa byl ;) Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 We wtorek LM na TVP1, a w środę w Polsacie. Te czasy już nie wrócą. Piękne czasy. No piękne nie piękne. Kiedy zacząłem oglądać LM w C+, nie wyobrażam sobie powrotu na łono TVP, a teraz taki strzał w pysk :/ C+ ma wszystko co powinno mieć dobre studio i dobry komentarz. Najlepiej obejrzeć chwilę dowolny mecz ligii angielskiej, a potem przełączyć się na Eurosport i posłuchać Borka z kolegą. Swoją drogą jak to wygląda w Eleven? Komentarze daje radę? Jakiś rok temu oglądałem mecz u kumpla na Eleven i w oczy razila niska rozdzielczości meczu, bliżej jej było do SD niż HD, poprawili to? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Komentarz jest całkiem ok. Rozdzielczość jest taka, jaka była. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Premier League na C+ to sztos nad sztosy, ale taki duet od BBVA zasysał fiuta mocno. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 eleven ma imo w wiekszosci fatalnych komentatorow, a jakosc obrazu hd tez nie stoi przy tym co oferuje c+ ale hajs maja, coraz wiecej licencji, sporo meczow komentowanych z stadionu, pewnie im wiecej licencjji straci c+ tym mniejsza ilosc komentatorow beda potrzebowali i eleven ich przejmie borek-kolton-hajto-kowalczyk to o jezus maria, az mnie na sranie bierze jak mysle ze beda LM nam "upiekszac" Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Kowala nie będzie, został zawieszony czy też wyrzucony za wpisy na twitterze. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 (edytowane) Nadejszło to, na co czekamy cały sezon, czyli mecze głównych faworytów. Zaraz pierwsze w historii LM starcie Real-Atletico. O obu zespołach raczej wszystko wiadomo. W Atletico tyle się ostatnio dzieje, że wobec kontuzji Vrsaljko, Juanfrana ORAZ Gimeneza na prawej obronie zagra zapewne Lucas Hernandez, lewonożny stoper który od biedy grać może na lewej... jeden z najbardziej cenionych talentów defensywnych w Europie, który jednakże nie za wiele na razie grał. Można powiedzieć, że zmierzy się z niebezpiecznym graczem w postaci Marcelo. W Realu w ataku Krysztiano... Bązema... oraz... Isco! Mój typ 4-1. Cztery gole wiadomo kogo. Edytowane 2 maja 2017 przez ogqozo Cytuj
michal 558 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Zdf transmituje ten mecz. Wierze ze to bedzie ten mecz w ktorym Simeone zbuduje swoja legende. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 (edytowane) Prosze zainteresowac sie aplikacja DAZN. To jest taki Netflix ze sportem. Oprocz lig niemieckiej maja wszystko. Koszt 10€ na miesiac. Pierwszy miesciac gratis. W moim przypadku po zarejestrowaniu sie przez PS4 mam 3 miesiace gratis. I tak jak w przypadku Netflixa mozna w kazdej chwili zrezygnowac. Naprawde polecam Edytowane 2 maja 2017 przez Luk248 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Ahhh ten najbardziej przeceniany pilkarz Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 czemu nie odgwizdano spalonego po centrze ramosa? xd Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 @golab Linowy uznał, że Ronaldo nie przeszkadzał w interwencji obrońcy i nie brał udziału w akcji lub liniowy był ślepy Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Prosze zainteresowac sie aplikacja DAZN. To jest taki Netflix ze sportem. Oprocz lig niemieckiej maja wszystko. Koszt 10€ na miesiac. Pierwszy miesciac gratis. W moim przypadku po zarejestrowaniu sie przez PS4 mam 3 miesiace gratis. Naprawde polecam DAZN is currently available in Germany, Austria, Switzerland and Japan. Mimo wszystko polecam Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Co Bęzema. Marcin Robak by to strzelił. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 (edytowane) Co za jazda, z 15 okazji stworzonych. Trudno grać piękniej, niż ten Real Madryt. Ten poziom asekuracji, piłkarze myślący jak jeden organizm, doskonała motoryka i powalająca mobilność, boskie tempo i precyzja podań każdego piłkarza pozwalające na kombinacje niespotykane... i wrzutki, wrzutki, wrzutki Ten zespół może zaczynać jakiś moment akcji będąc niby 3 piłkarzy "do tyłu" i zaraz z tego zrobić, że znowu ma same 1 vs 1. Zidane może nie był najlepszym piłkarzem Mundialu 1998, ale może być najlepszym trenerem 2018, ten zespół tak się sprytnie adaptuje, dzisiaj akurat gra Isco, bo zaiste dziś więcej piłkarzy w pomocy pozwala co raz gubić Atletico. :zidanas: Grajcie na Hernandeza on jest cienki. Jeśli na flankach Atletico Madryt jest tak porobione, to wiadomo, że łatwo im nie będzie. O dziwo było o włos od 1-1 i tak, heh. Edytowane 2 maja 2017 przez ogqozo Cytuj
Gość Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Ciasny ten Real dzisiaj, trudno się przebić piłkarzom Atletico . Ja wiem, ja rozumiem futbol 22 wieku, ale kuźwa, znowu główka i to jeszcze z powtórki, oj jak mnie dupa piecze od tego sposobu wygrywania. No i na domiar złego Ronaldo dobry mecz gra. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 No już któryś raz mi Real imponuje w tym sezonie. Fajnie się ich ogląda. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 (edytowane) Co ten Benzema tyle lat robi w Realu to ja nie wiem. Edytowane 2 maja 2017 przez hav7n Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Zidąs dawaj Moratkę bo ja nie wytrzymie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi