Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No już nawet nie ponoć, ale na pewno. Wszystkie poważne media hiszpańskie o tym pisze, a ponadto Sevilla zwołała konferencje w tej sprawie. 

Przykra sprawa 

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Dobry ten Duglasz i Guardado w Juventusie.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Ter Stegen znowu bogolem. Szkoda, że Barca zrobiła się tak wyrachowanym, grającym na remis zespołem. Z drugiej strony Valverde ma baaaardzo mało opcji ofensywnych, więc idzie to zrozumieć. Na razie.

Opublikowano
8 godzin temu, sprite napisał:

Co te PSG gra to ja nie mam pytań. Jakie tam bramy siadały :fsg::fsg:

Nic dziwnego jesli sie ma najmocniejszy atak ligi mistrzow ostatniej dekady

Opublikowano

TVP musi popracować nad synchronizacją studia i montaży ze skrótami. Przełączenie ze studia na skróty PSG-Celtic, a w tle słychać 'Ale się po nich przejechali' xd

Komentarz odnośnie Lewandowskiego też rozwalił - 'Teraz to już nie Lewy, a Siwy'

Opublikowano

Popracować to oni powinni nad wywaleniem Szpakowskiego. Ja wiem, co rok te same narzekania, ale typ przez cały mecz nazywa Cuadrado GUARDADO. No już bez przesady, można mylić wymowę, ale nie kompletnie przeinaczać nazwisko.

Opublikowano

No tak bo Hajto jest pewnie bardziej profesjonalny niz Szpaku xd

To uczucie kiedy cos pier.dolnie i mowi "prawda panie mateuszu?" i wiesz jak bardzo w tym momencie Borek jest zazenowany no ale odpowiedziec przeciez cos musi jelopowi :banderas:

Opublikowano

Come on Szpaku już tyle lat komentuje że nawet nasi ojcowie słuchali jego komentarza, zresztą ten jego głos i umiejętność budowania napięcia, wpisały się niejako w klimat polskiej piłki i polskich domów . Wątpię żeby ktoś kiedyś poprosił p.Hajtę (z całym szacunkiem) żeby komentował w Fifie.

Jeszcze kiedyś Wam Szpaka zabraknie i będziecie z łezką w oku wspominać! 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano
43 minuty temu, Kaczi napisał:

Jeszcze kiedyś Wam Szpaka zabraknie i będziecie z łezką w oku wspominać! 

wspominać jak najbardziej, ale od EURO 2012 ostry downgorad w jego komentarzu

Opublikowano

Szpaku akurat piłkę to niekoniecznie lubię, ale inne sporty jak najbardziej. Ten człowiek ma taką wiedzę o sporcie, że to się w głowie nie mieści. Nie wyobrażam sobie oglądania Igrzysk letnich czy zimowych bez niego. 

• 2 tygodnie później...