Opublikowano 4 kwietnia 20187 l Serio City nie oddało celnego strzału na bramkę, czy na livescorze coś im się poyebało?
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l Pep wygrał to starcie posiadaniem piłki a tylko to się w piłce liczy a nie jakieś przypadkowe strzały na bramkę . Osiągnął to samo co Pellegrini , majster zrobiony , no może ze 200 baniek więcej wydał ale co tam Widzę że wszystkie ćwierćfinały już rozstrzygnięte .
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l ale Samobój to jest w życiowej formie, transfer do Barcy zwraca się w jeden sezon Tak coś czułem, że przewidzę wszystkich zwycięzców par, bo nie obstawiałem żadnego kuponu Czuję El clasico w półfinale i finał Barca-Bayern 2 godziny temu, c0ŕ napisał: dobra ale przyznawać się kto przy takim meczychu na Anfield ogląda teraz Barcelonę z Romą, jest tu taki toksyczny element? Jedynie Buttowi mogę wybaczyć Nigdy nie widziałem meczu ligi angielskiej i nie zamierzam, więc też mnie średnio interesował ten mecz
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l Pep nie perdoly się w tańcu i na Liverpool wystawia skład z 2.5 obrońcy Za to z drugiej strony mamy drużynę z Milnerem i Oxem w środku pola CO TO BEDZIE ZA MECZ Edytowane 10 kwietnia 20186 l przez hav7n
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l W dniu 4.04.2018 o 22:42, ragus napisał: co jak co, ale majątku na awans liverpoolu dalej bym nie postawił xd no to lecimy nie śpimy 1:0 city Edytowane 10 kwietnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l De Rossi --> Dzeko i wszystko jasne. Edytowane 10 kwietnia 20186 l przez Butt
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l W poprzednim meczu też jeździł i jakoś nic z tego nie wynikło ja tam wierzę w Liverpool Edytowane 10 kwietnia 20186 l przez Kaczi
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l Bylem za liverpoolem ale za taka obrone czestochowy to niech wypjerdalaja ze sfinksem na czele. Oby skonczyli jak PSG z Barca
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l Ogólnie rzecz biorąc City gra wspaniale, tak jak Liverpool w pierwszym meczu. Niby jeden fuksiarski gol dla Liverpoolu i po zawodach, ale dalej czuję, że coś City jeszcze może ugrać. No chociaż dogrywkę.
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l Całe szczęście gwizdek trzyma Hiszpan choć gol po faulu Sterlinga to też niezłe lmao