Opublikowano 10 kwietnia 20186 l No to najwiekszych frajerow tej edycji juz znamy xDDDDDDD Tylko zeby messi czegos nie odyebal w koncowce bo Roma duzo lepsza w tym dwumeczu
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l właśnie patrzę na flashsc0rze co tam się odpier.dala, trochę mi szczęka opadła jak zobaczyłem wynik
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l ech, trzeba było oglądać dla odmiany ten dwumecz zamiast City - LFC, które jako widowisko jest sporo słabsze niż przed tygodniem
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l 2 minuty temu, c0ŕ napisał: właśnie patrzę na flashsc0rze co tam się odpier.dala, trochę mi szczęka opadła jak zobaczyłem wynik No tak jak się śmiałeś tydzień temu z tych co wybrali Barca - Roma zamiast Liverpool - City do oglądania, tak dzisiaj jest na odwrót. Edytowane 10 kwietnia 20186 l przez Butt
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l co się dzieje w tym rzymie xddddddddd to na ten moment roma przechodzi?
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l 3 minuty temu, ragus napisał: co się dzieje w tym rzymie xddddddddd to na ten moment roma przechodzi? no tak kurs na awans romy po 1 meczu - ok. 100 XD
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l ależ mi zaimponowali, płacz na yt na lajwie footrolla najlepszy xDDDDD
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l HA HA! Ten obrzydliwy zachowawczy antyfutbol Valverde w końcu dostał po jajach.Wstyd na następne 20 lat w bonusie.
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l w ogóle forma Dzeko od czasu przejścia do Romy to dla mnie jedno z największych pozytywnych zaskoczeń w piłce w ostatnich latach. Pamiętam jak dogorywał w City w cieniu Aguero, nie sądziłem że jeszcze coś wielkiego osiągnie w karierze, a tu cyk, w wieku 32 lat nawala gole z częstotliwością jakiej jeszcze w karierze chyba nie miał, eliminuje Barcelonę z LM