Opublikowano 11 kwietnia 20187 l czujecie półfinały roma, juve, sevilla, liverpool xd? chociaż w sumie nawet z bayernem to też nie brzmi zbyt na modłę XXI wieku Edytowane 11 kwietnia 20187 l przez ragus
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Zaraz zwymiotuję od taktyki Realu: do boku i wrzutka. A że stoi w polu karnym tylko Ronaldo? Kto takimi pierdołami przejmowałby się.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: pięknie juve, a te dzbany na tvp puscili usypiacza z lebandoskim Oglądałem dwa dni temu wypowiedź Szpakowskiego na YT , że zmienili zdanie w ostatniej chwili. Pierwszy plan był żeby jechać do Madrytu, ale stwierdzili że więcej emocji będzie w Monachium xD
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Godzinę temu, Tokar napisał: Isco jak wzięty na zamach xd Nie pluj na niego. To drugi iniesta.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l 4 minuty temu, chris85 napisał: Oglądałem dwa dni temu wypowiedź Szpakowskiego na YT , że zmienili zdanie w ostatniej chwili. Pierwszy plan był żeby jechać do Madrytu, ale stwierdzili że więcej emocji będzie w Monachium xD Żadne w ostatnie chwili, zapowiedzieli dzień po meczach Realu i Bayernu, że jednak pokażą Bayern.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l liga mistrzów w tym roku wyraźnie inspiruje się lotto ekstraklasą, każden może Edytowane 11 kwietnia 20187 l przez ragus
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l I mi to nie przeszkadza:) 1 minutę temu, ragus napisał: liga mistrzów w tym roku wyraźnie inspiruje się lotto ekstraklasą, każden może
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Ok, Panowie bylo juz pewnie milion razy, ale gdzie odpalic streama na to widowisko w Madrycie?
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Oby im sił nie zabrakło. W dwóch ostatnich meczach, po przerwie zamiast Juve, wychodzili amatorzy z orlika.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l ja pyerdole nawet bramka dla Realu nie da mi spokoju, czasami żałuje że tak za Realem jestem, ile nerwów bym zaoszczędził
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l NC+ niezle streamuja. Zadnych lagow i poniekad w HyDy. Juve jak na razie rula. Oby pogonili bekse bo juz sie nachapal tytulow po pachy. Niech se taka Sevilla lub Roma zdobedzie tytul.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: ja pyerdole nawet bramka dla Realu nie da mi spokoju, czasami żałuje że tak za Realem jestem, ile nerwów bym zaoszczędził spoko, zidane wleci do szatni, ostrzegawczo strzeli ronaldo z liścia w potylicę, krzyknie VAMOS i dowiozą