Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Skauci Sandecji zapisali sobie w notesach nazwisko Mane edi: Już mieli skreślać, ale spalony iście ektraklasowy Edytowane 24 kwietnia 20186 l przez Tokar
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Salah przekocur. Aż dałbym mu Złotą Piłkę za ten sezon, aby trochę wkurzyć wielką dwójkę.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l W tym roku zadecyduje tylko Mundial ALe prawda, Salah kocur w tym sezonie
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Przeciez on jest bezbledny. Ciekawe czy to juz tak zawsze bedzie czy gosc jednego sezonu (nie wiem jak on tam w romie kopal)
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Salah kosmita ... Nie wiem gdzie oni w tym Egiptowie go znaleźli. Gigant. Kontratak The Reds jest niebywały.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Uwielbiam Liverpool grający trójką z czterech : Can , Milner , Windajlum , Henderson . Bez Coutinho i bez Chamberlaina . Wtedy z przodu jest ok a i równowaga w defensywie zachowana . Tylko żeby Bayern jutro dał radę i finał marzeń całkiem bliski Ups . Zapomniałem że jeszcze jedna połowa zaraz
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l To jest niesamowite patrzeć na tę Romę i pamiętać, że pokonali 3-0 Barcelonę, nawet nie bez powodu. Nawet ich pierwszy mecz z Barsą, na 1-4, był mniej jednostronny. Co oni kurna robią w rozgrywkach, gdzie Neymar miał się z De Bruyne bić o koronę Messiego. Oby do rewanżu... Salah robi postępy, ma w końcu 25 lat. Ostatnie trzy sezony to mniej więcej taki skok: niezły, z błyskami geniuszu->świetny->buk. Przeszedł długą drogę do tego punktu, zaczynał przecież karierę w średniaku ligi egipskiej, gdzie nawet jego ostatni sezon został przerwany po zamieszkach, gdzie w Saidzie zginęło prawie 100 osób. Dopiero jako 20-latek trafił do Szwajcarii, potem zmarnowany rok w Chelsea. We Włoszech zaczął być lepszy z roku na rok. Edytowane 24 kwietnia 20186 l przez ogqozo
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Roma ? przecież jej nie ma na boisku 3:0 i tym razem asysta Egipcjanina