Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, co jeszcze mówiłeś, ale Nostradamus to z Ciebie nie jest.

Wszyscy na forum stoją za Bordeaux.

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dziwne, żeby stali za Lyonem, skoro jest gorszy.

Opublikowano

Dziwne, żeby stali za Lyonem, skoro jest gorszy.

Co? 2:1

Opublikowano

Ale wiecie, że mecz trwa 90 minut i, że będzie rewanż?

Delgado przeje.bał sam na sam.Lyon ogólnie cały czas przy bramce Bordeaux.Wystarczy,że zostanie te 2:1(a będzie pewnie wyższa wygrana) i bye bye Bordeaux.

Opublikowano

bajern gra coraz lepiej.

szkoda ze sedzia z dupy zagwizdal jak myler sam na sam wyszedl. no, ale i tak bedzie 3:1.

Opublikowano

mysle, ze gdyby Robben byl na murawie, to troche to by inaczej wygladalo, patrzac na graczy bajernu grajacych do tyłu ;[

Edytowane przez banny

Opublikowano

Manjoo tez mialo swoje szanse, Bayern musi przycisnac.

Btw Proookooom ! Bedzie mecz nr.4 :diablo:

Opublikowano

Bayern to się niech cieszy, że nie jest 0:3 do przerwy, bo gdyby Runi nie zlekceważył bramkarza to już dawno byłoby po dwumeczu.

Opublikowano

A Robben nie gra pewnie z powodu kontuzji? Jakby był mógłby sporo krwi napsuć Evrze :)

Opublikowano

Kur... szkoda mi go... gdyby nie te cholerne kontuzje byłby teraz w ścisłej światowej czołówce futbolistów :/

Opublikowano

Ale wiecie, że mecz trwa 90 minut i, że będzie rewanż?

Delgado przeje.bał sam na sam.Lyon ogólnie cały czas przy bramce Bordeaux.Wystarczy,że zostanie te 2:1(a będzie pewnie wyższa wygrana) i bye bye Bordeaux.

3:1 Jakieś pytania? ;)

Opublikowano

Generalnie pierwsza połowa była ciężka dla Bordeaux. Spodziewałem się problemów w ataku, ale nie takich głupich błędów defensywy. W drugiej połowie Żyrondyści grali dużo lepiej i w sumie wszystko było na dobrej drodze, aż do teraz. Ciężka sprawa. Generalnie ich defensywa w pierwszej połowie spieprzyła im ten dwumecz, no cóż.

Z czego ten koleś powyżej tak zaciesza emoty cały czas?

Opublikowano

Pięknie ! 2:1 dla Bayernu ! Walczyli do końca !

Lyon 3:1 do przodu.

Opublikowano

Ahahahaha, zwei zu eins :D

Jeszcze jutro Barca standardowo rozjeżdża Arsenal, i PS w połowie drogi do domu. Osobiście marzy mi się, by odpadła reszta angielskich klubów, i żaden nie doszedł do półfinału.

Opublikowano

(pipi).ane szwaby choć przyznać trzeba obiektywnie,że dziś MU grało słabo.

O rewanż byłbym spokojny gdyby nie kontuzja Rooneya...a jeszcze w sobotę mecz z Chealsea :(