Opublikowano 30 marca 201015 l Nie wiem, co jeszcze mówiłeś, ale Nostradamus to z Ciebie nie jest. Wszyscy na forum stoją za Bordeaux.
Opublikowano 30 marca 201015 l Ale wiecie, że mecz trwa 90 minut i, że będzie rewanż? Delgado przeje.bał sam na sam.Lyon ogólnie cały czas przy bramce Bordeaux.Wystarczy,że zostanie te 2:1(a będzie pewnie wyższa wygrana) i bye bye Bordeaux.
Opublikowano 30 marca 201015 l bajern gra coraz lepiej. szkoda ze sedzia z dupy zagwizdal jak myler sam na sam wyszedl. no, ale i tak bedzie 3:1.
Opublikowano 30 marca 201015 l mysle, ze gdyby Robben byl na murawie, to troche to by inaczej wygladalo, patrzac na graczy bajernu grajacych do tyłu ;[ Edytowane 30 marca 201015 l przez banny
Opublikowano 30 marca 201015 l Manjoo tez mialo swoje szanse, Bayern musi przycisnac. Btw Proookooom ! Bedzie mecz nr.4
Opublikowano 30 marca 201015 l Bayern to się niech cieszy, że nie jest 0:3 do przerwy, bo gdyby Runi nie zlekceważył bramkarza to już dawno byłoby po dwumeczu.
Opublikowano 30 marca 201015 l A Robben nie gra pewnie z powodu kontuzji? Jakby był mógłby sporo krwi napsuć Evrze
Opublikowano 30 marca 201015 l Kur... szkoda mi go... gdyby nie te cholerne kontuzje byłby teraz w ścisłej światowej czołówce futbolistów
Opublikowano 30 marca 201015 l Ale wiecie, że mecz trwa 90 minut i, że będzie rewanż? Delgado przeje.bał sam na sam.Lyon ogólnie cały czas przy bramce Bordeaux.Wystarczy,że zostanie te 2:1(a będzie pewnie wyższa wygrana) i bye bye Bordeaux. 3:1 Jakieś pytania?
Opublikowano 30 marca 201015 l Generalnie pierwsza połowa była ciężka dla Bordeaux. Spodziewałem się problemów w ataku, ale nie takich głupich błędów defensywy. W drugiej połowie Żyrondyści grali dużo lepiej i w sumie wszystko było na dobrej drodze, aż do teraz. Ciężka sprawa. Generalnie ich defensywa w pierwszej połowie spieprzyła im ten dwumecz, no cóż. Z czego ten koleś powyżej tak zaciesza emoty cały czas?
Opublikowano 30 marca 201015 l Ahahahaha, zwei zu eins Jeszcze jutro Barca standardowo rozjeżdża Arsenal, i PS w połowie drogi do domu. Osobiście marzy mi się, by odpadła reszta angielskich klubów, i żaden nie doszedł do półfinału.
Opublikowano 30 marca 201015 l (pipi).ane szwaby choć przyznać trzeba obiektywnie,że dziś MU grało słabo. O rewanż byłbym spokojny gdyby nie kontuzja Rooneya...a jeszcze w sobotę mecz z Chealsea