Butt 3 425 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Majonezowy Jasiu, zamilcz już, bo robisz siebie jeszcze większego kretyna niż jesteś. Milczenie naprawdę bywa złotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Siec cicho jak ci dupa peka. Taka sama reka byla ze strony Romy i nie gwizdnal. Koniec waszych fartow, gratulacje za polfinal i narka. Lepsi graja w finale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) 14 minut temu, Jerome napisał: Siec cicho jak ci dupa peka. Taka sama reka byla ze strony Romy i nie gwizdnal. Koniec waszych fartow, gratulacje za polfinal i narka. Lepsi graja w finale. Ale taka sieć rybacka? Edytowane 2 maja 2018 przez Butt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Jerome napisał: gol tak fartowny samoboj pechowy piekny strzal zycia karny podyktowany z dupy piękny wiersz biały vs fart w postaci piłkarza z sezonem życia salaha Edytowane 2 maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 jerome ty w ogole ogladales kiedykolwiek jakis mecz pilki noznej? czy tylko piszesz to co slyszales od kolegow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 No przecież grał osobiście wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 No ja przez ostatnie 8 lat opuściłem meczy lfc tyle co na palcach 2 rak można policzyć. Roma dostała najmniejszy wymiar kary w tym dwumeczu. Wali mnie to bo jest finał i teraz czas zniszczyć Real. Jest na to duża szansa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Najmniejszy wymiar kary? Blisko było do blamazu Liverpoolu, a nie do niskiego wymiaru kary. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Co to karnego się zgodzę bo ręką była przy ciele ale wcześniej chyba sedzia też powinien podyktować karnego. Żaden strzał życia Nigolana, dla niego takie brameczki to codzienność. Już widzę ten finał, w 20 minucie 2:0 dla Liverpoolu, potem się ostają i skończy się 2:4 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Godzinę temu, Jerome napisał: No ja przez ostatnie 8 lat opuściłem meczy lfc tyle co na palcach 2 rak można policzyć. Tak czesto daja wolne na magazynie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Może on sprząta na stadionie? Mecze opuszcza właśnie jak ma wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Opuszcza mecz Liverpoolu tylko jak ma kontuzję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 W sumie od wielu lat zmaga się z kontuzją głowy, a mimo to jego klub jakoś sobie radzi. Twardziel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Najlepsze jest to ze biedaczki cebulaczki aż pierdza taki ból dupki, ze aż sila się na kłamstewka byleby niby dogryźć. Beczka z was. Każdy mecz mogę oglądać wiec oglądam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 (edytowane) dobrze, jedziesz z nimi jerome Dupa im pęka bo awansowałeś i zagrasz w finale Ligi Mistrzów! Edytowane 3 maja 2018 przez oni 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Twarożek 26 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Tak zapytam z czego beka? Ze typ mieszka na Wyspach i chodzi na mecze Liverpoolu? Troche retards mode, ale ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Z jednej strony nie chciałbym żeby Real wygrał po raz 3 z rzędu LM, ale z drugiej strony chcę zobaczyć te płaczliwe posty dżemora jak Liverpool przegra 0:4 w finale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Nie no, cos LFC strzeli mysle, tym bardziej, ze z Realem da sie wykreowac okazje w tym sezonie. Cos pieknego jest tak blisko, oby sedziowie byli sprawiedliwi. Szkoda, ze troche kontuzji ostatnio sie porobilo, ale mam nadzieje, ze to bedzie piekny mecz i wygramy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 1 godzinę temu, Twarożek napisał: Tak zapytam z czego beka? Ze typ mieszka na Wyspach i chodzi na mecze Liverpoolu? Troche retards mode, ale ok. Tak zapytam, jak nie wiesz o co chodzi, to po co się wpierdalasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Twarożek 26 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 (edytowane) Nie wiem czemu go nie lubicie, ale to z czego sie powyzej smiejecie to raczej o waszym przyrdzewialym mozgu swiadczy. Wyumacze ci bowiem widze z roznych tematow ze jestes mega nieogar. Masz Wojtusia. Nie lubisz wojtusia bo ten puszcza baki. Jesnak gdy Wojtus powie np ze we Francji jest system semi- prezydencki to wtedy sie z Wojtusia nie smiejesz bo reszta pomysli, zd to nie Wojtus a ty jestes zje..em Pomoglem? Zostaw plusik i subskrybuj Edytowane 4 maja 2018 przez Twarożek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 17 godzin temu, Jerome napisał: Nie no, cos LFC strzeli mysle, tym bardziej, ze z Realem da sie wykreowac okazje w tym sezonie. Cos pieknego jest tak blisko, oby sedziowie byli sprawiedliwi. Szkoda, ze troche kontuzji ostatnio sie porobilo, ale mam nadzieje, ze to bedzie piekny mecz i wygramy. no sędziowie ostatnio przepchali liverpool, także obyś miał rację, bo już nie zniosę ich kolejnej kradziezy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 18 minut temu, Twarożek napisał: Nie wiem czemu go nie lubicie, ale to z czego sie powyzej smiejecie to raczej o waszym przyrdzewialym mozgu swiadczy. Wyumacze ci bowiem widze z roznych tematow ze jestes mega nieogar. Masz Wojtusia. Nie lubisz wojtusia bo ten puszcza baki. Jesnak gdy Wojtus powie np ze we Francji jest system semi- prezydencki to wtedy sie z Wojtusia nie smiejesz bo reszta pomysli, zd to nie Wojtus a ty jestes zje..em Pomoglem? Zostaw plusik i subskrybuj Croc ale już nie musisz nic pisać, wojtusia już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Twarożek 26 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 Co ty pier.lisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 16 minut temu, Twarożek napisał: Co ty pier.lisz? Odpowiadam na twój bełkot Croc Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi