Opublikowano 18 września 20186 l Szkoda, że nie można wybrać odgłosów ze stadionu zamiast komentarza.
Opublikowano 18 września 20186 l I mamy gol, to teraz się zacznie Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 września 20186 l 2:0 Wielki LiverpoolWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 września 20186 l Staridz i Milner strzelaja bramki wielkim szejkom, a mowia ze anglicy nie umieja kopac w pilke
Opublikowano 18 września 20186 l Na streamie prawilny komentarz panow z angielskiej wersji fify słychać idealnie tez kibicow #solorzrak
Opublikowano 18 września 20186 l Teraz, Ficuś napisał: jak ja im zazdroszcze kloppa zamiast murarza w united Tuchel był do wzięcia.
Opublikowano 18 września 20186 l Najfajniejsze w tegorocznej LM jest to ze Real i Barca nie sa jedynymi faworytami. Troszke sie wyrownala ta cala stawka Liverpool , PSG , City, Atletico , Real , Barca , Juve - no jest ekip na 1/8 sporo Monaco , Tottenham , Bayern - no nie ma jednego faworyta Mysle jednak również, ze PSG stracilo szanse na zaistnienie gdy byly tylko Real i Barca. Teraz Angielskie kluby bardzo sie wzmocnily i bedzie im ciezko dosjc chociaz do Polfinalu
Opublikowano 18 września 20186 l Kumpel moj jak hejtuje solorza A płaci 115zl za cyfrowy polsat a ten jeszcze mu kazal za premium i żadnego meczu nie obejrzy poza tym na tvp xD mam nadzieje, ze beda stratni na tym calym interesie.
Opublikowano 18 września 20186 l Kumpel moj jak hejtuje solorza A płaci 115zl za cyfrowy polsat a ten jeszcze mu kazal za premium i żadnego meczu nie obejrzy poza tym na tvp xD mam nadzieje, ze beda stratni na tym calym interesie. Na Twitterze też zabawnie, jak widać chcą wycisnąć jak najwięcej najmniejszym kosztem Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 września 20186 l Co te psg, oglądam tylko druga połowe i grają totalny piach. nie są w stanie wyprowadzić jednej sensownej akcji
Opublikowano 18 września 20186 l Mane chodzi dzisiaj jak dwa Nejmary I cyk xd a już miałem chwalić grę Liverpoolu w defensywie xd Edytowane 18 września 20186 l przez hav7n
Opublikowano 18 września 20186 l 20 minut temu, _Be_ napisał: Ja pie.rdole to PSG to najdroższy, najgorszy zespół w historii Zawsze jest United
Opublikowano 18 września 20186 l I cyk Firmino bez oka. Świetny mecz, szkoda ze państwo tego nie widza.
Opublikowano 18 września 20186 l Teraz, Ficuś napisał: Niech polsat ogarnie komentatorow i dzwiek z boiska!!!!!! Nie ma hajsu, wszystko poszło w studio
Opublikowano 18 września 20186 l Jakby zamiast łamagi Sturridge'a od początku był Firmino, to już dawno byłoby po meczu.
Opublikowano 18 września 20186 l ale gol Firmino to klasa, to przełożenie i mocny strzał w lewy dolny róg